Tai Index manau jau susitaikė, kad vakcinos negaus. Aš irgi manau, kad jam be šansų šiais (o gal ir kitais) metais pasiskiepinti
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Koronavirusas (COVID-19)
Collapse
X
-
Aš manau, kad jau ne už kalnų, kada mes susidursim su kita problema, kad sunku bus rasti tuos, kurie nori vakcinuotis. Visgi antivakcerių procentas yra ganėtinai didelis, bet dar didesnis procentas yra tų abejingų, kurie lyg ir skiepytųsi, lyg ir ne. Būtent dėl to griežtas karantinas ir 'zero covid' politika šiuo metu būtų pats kvailiausias sumanymas, apie ką aš jau prieš kelias savaites kalbėjau, nes tie abejingieji tiesiog nebematytų priežasties skiepytis, kada užsikrėsti virusu ar taip ar taip būtų maža tikimybė. Tai gerai matosi iš JAV duomenų, kada jau trečia savaitė iš eilės mažėja vakcinacijos tempai ir regis JAV nepavyks pasiekti to, ką pasiekė Izraelis, kur virusas jau galima sakyti išnyko iki tokio lygio, jog galima 100% gyventi normalų gyvenimą. Vilnius šią savaitę vakcinas pasiūlė visiems 55+ ir ne kokias AZ, o Pfizerio, regis tas vakcinas turėjo iššluoti per dieną, bet dar ir dabar yra 3000 laisvų vietų registracijai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė neamos Rodyti pranešimą
Ar tikrai nedaro? Putojausi, kad pažįstami 30-mečiai kompiuterių maigytojai feisbuke jau deda skiepijimosi nuotraukas (taip spėjau kad įmonė Vilniuje suorganizavo), o giminaitis vairuotojas iš VVT dar nepakviestas..Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąAš manau, kad jau ne už kalnų, kada mes susidursim su kita problema, kad sunku bus rasti tuos, kurie nori vakcinuotis. Visgi antivakcerių procentas yra ganėtinai didelis, bet dar didesnis procentas yra tų abejingų, kurie lyg ir skiepytųsi, lyg ir ne. Būtent dėl to griežtas karantinas ir 'zero covid' politika šiuo metu būtų pats kvailiausias sumanymas, apie ką aš jau prieš kelias savaites kalbėjau, nes tie abejingieji tiesiog nebematytų priežasties skiepytis, kada užsikrėsti virusu ar taip ar taip būtų maža tikimybė. Tai gerai matosi iš JAV duomenų, kada jau trečia savaitė iš eilės mažėja vakcinacijos tempai ir regis JAV nepavyks pasiekti to, ką pasiekė Izraelis, kur virusas jau galima sakyti išnyko iki tokio lygio, jog galima 100% gyventi normalų gyvenimą. Vilnius šią savaitę vakcinas pasiūlė visiems 55+ ir ne kokias AZ, o Pfizerio, regis tas vakcinas turėjo iššluoti per dieną, bet dar ir dabar yra 3000 laisvų vietų registracijai.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąAš manau, kad jau ne už kalnų, kada mes susidursim su kita problema, kad sunku bus rasti tuos, kurie nori vakcinuotis. Visgi antivakcerių procentas yra ganėtinai didelis, bet dar didesnis procentas yra tų abejingų, kurie lyg ir skiepytųsi, lyg ir ne.
Nemokama pica, humusas, tradicinis artimųjų rytų desertas Knafeh ir kava – tokiais skanėstais į vakcinavo centrus Izraelio valdžia bando priviliotu tuos, kurie nuo kornaviruso pasiskiepyti vis dar neskuba.
Visą straipsnį galite rasti https://www.tv3.lt/naujiena/video/iz...estus-n1082328
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Manau reikia valstybei kažkaip sugalvoti skatinimo programą, aš pats pažįstu ne vieną, kuris šiaip nėra nusistatęs prieš skiepus, bet tas virusas apskritai jiems nelabai rūpi ir jo nebijo, gyvena gana plačiai, vaikšto pas draugus, giminaičius (todėl turbūt ir tiek daug atvejų Vilniuje) ir jie savo noru tikrai nesiregistruos ir nevažiuos skiepytis, bet jie nėra antivakseriai ir dar galima juos įtikinti skiepytis. Pvz. Izraelis už pasiskiepijimą siūlo picas.
- 1 patinka
Comment
-
Matėt, kas darosi Šalčininkuose?
Prie to paties pasigirsiu, kad Švenčionių rajonas yra vienas iš pavyzdingiausiai skiepijančių LietuvojeSnowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Šitą problemą visiškai ir iškart išspręstų normalaus kiepų paso įvedimas. Tarkim, nori važiuoti traukiniu arba kur nors skristi? O gal prireikė į sporto klubą? Pateik skiepų pasą arba įrodymus, kad esi alergiškas visoms rinkoje esančioms vakcinoms + neigiamą paskutinių 24 valandų testą.Paskutinis taisė Eidvis; 2021.04.30, 14:15.
- 1 patinka
Comment
-
Kazin, ar zmogus, vertinantis savo sveikata bei gyvybe, susigundis jusu nemokama pica mainais i jusu skiepus? Man atrodo, kad toks uzmokestus butu per menkas uz tokia rizika. Kelkit kaina.
Drugs institute registers 39 deaths after Covid vaccination
April 15th, 2021
The Czech State Drug Control Institute (SUKL) has registered a total of 39 deaths that may have been connected with the Covid-19 vaccination in the country, while three new cases were reported in the past week, it wrote in its report on the vaccines' suspected adverse effects released on Thursday. The SUKL has sent the report to the European database of adverse effects for assessment. As of Tuesday evening, the SUKL has registered 3,091 suspicions of adverse effects of the Covid-19 vaccines, up by 355 from a week ago.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Šitą problemą visiškai ir iškart išspręstų normalaus kiepų paso įvedimas. Tarkim, nori važiuoti traukiniu arba kur nors skristi? O gal prireikė į sporto klubą? Pateik skiepų pasą arba įrodymus, kad esi alergiškas visoms rinkoje esančioms vakcinoms + neigiamą paskutinių 24 valandų testą.
Manau reikia valstybei kažkaip sugalvoti skatinimo programą, aš pats pažįstu ne vieną, kuris šiaip nėra nusistatęs prieš skiepus, bet tas virusas apskritai jiems nelabai rūpi ir jo nebijo, gyvena gana plačiai, vaikšto pas draugus, giminaičius (todėl turbūt ir tiek daug atvejų Vilniuje) ir jie savo noru tikrai nesiregistruos ir nevažiuos skiepytis, bet jie nėra antivakseriai ir dar galima juos įtikinti skiepytis. Pvz. Izraelis už pasiskiepijimą siūlo picas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė hobo Rodyti pranešimąKazin, ar zmogus, vertinantis savo sveikata bei gyvybe, susigundis jusu nemokama pica mainais i jusu skiepus? Man atrodo, kad toks uzmokestus butu per menkas uz tokia rizika. Kelkit kaina. Kuo daugiau praeina laiko, tuo daugiau turime duomenų apie tai, kad kuo daugiau kažkokioje šalyje žmonių vakcinavosi - tuo daugiau gyvybių ta šalis išgelbėjo. Išsaugotos gyvybės tose šalyse jau skaičiuojamos tūkstančiais. Bet, kaip ir būna su visais konspirologais, taip žinoma ir su antivakseriais, kurie iš kažkur išknisa kažkokį grūdą ir pateikia tai kaip kažką, kas neva gali nuneigti mokslą. Dažniausiai, tai būna kažkokie visiškai debiliški išvedžiojimai, o šiuo atveju aš net nebandžiau gaišti laiko juos analizuodamas - užteko pamatyti pateikto šaltinio web dizainą Dėl to aš dar kartą pasikartosiu - neverta kovoti su vėjo malūnais, reikia visiems vakcinuotis, tuo pačiu visiems įkalbinti po vieną dvejojantį vakcinuotis, o tada jau tegul tie kovotojai su vėjo malūnais graužia savo kinų medicinos dramblio kaulus, manydami, kad tai yra pats geriausias vaistas nuo covido.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąDėl to aš dar kartą pasikartosiu - neverta kovoti su vėjo malūnais, reikia visiems vakcinuotis, tuo pačiu visiems įkalbinti po vieną dvejojantį vakcinuotis, o tada jau tegul tie kovotojai su vėjo malūnais graužia savo kinų medicinos dramblio kaulus, manydami, kad tai yra pats geriausias vaistas nuo covido.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė hobo Rodyti pranešimąKazin, ar zmogus, vertinantis savo sveikata bei gyvybe, susigundis jusu nemokama pica mainais i jusu skiepus? Man atrodo, kad toks uzmokestus butu per menkas uz tokia rizika. Kelkit kaina.
[/B]
O tai ką, žmonės mirt po skiepo negali? Ar totalinį nemirtingumą skiepas suteikia?
- 7 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTai Index manau jau susitaikė, kad vakcinos negaus. Aš irgi manau, kad jam be šansų šiais (o gal ir kitais) metais pasiskiepintiPost in English - fight censorship!
Comment
-
Apie pusę Lietuvos gyventojų palankiai vertina skiepijimo prioritetus, daugiau nei trečdalis mano, kad tvarka nėra aiški ir teisinga, rodo naujienų agentūros BNS užsakymu atlikta visuomenės nuomonės apklausa.
http://www.budas.lt/aktuali-informac...morus-apklausa
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Na, pagal dabartinę programą tai tikrai gausiu su pačia paskutine grupe.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Na, pagal dabartinę programą tai tikrai gausiu su pačia paskutine grupe.
- 2 patinka
Comment
-
Nacionalinė visuomenės sveikatos priežiūros laboratorija (NVSPL), koordinuojanti koronaviruso sekoskaitos tyrimus Lietuvoje, informuoja, kad nustatyti dar 1315 B.1.1.7 (iš Jungtinės Karalystės kilusio), 2 nauji B.1.351 („Pietų Afrikos“) ir 37 B.1.620 viruso linijų atvejai.
Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų (VUL SK) laboratorijoje ištirti 468 ėminiai. Iš jų – 387 atvejai priskirti B.1.1.7 linijai. Ši atmaina sudaro 81 % (135/167) Vilniaus, 91 % (96/106) Kauno, 62 % (23/37) Klaipėdos, 81 % (34/42) Alytaus, 90 % (18/20) Utenos, 87 % (26/30) Marijampolės, 86 % (30/35) Panevėžio, 86 % (6/7) Tauragės, 90 % (9/10) Telšių ir 69 % (9/13) Šiaulių apskrities VUL SK šią savaitę tirtų ėminių, o 1 ėminys kol kas nėra priskirtas jokiai apskričiai. Taip pat čia nustatytas 1 naujas B.1.351 ir 8 B.1.620 viruso linijos atvejai.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=87080519
Comment
-
Tai valio, reiškia esant jaunas, sveikas ir nedirbat bjauraus kontaktinio darbo, o pora mėn. pakentėti dėl tūsų, nes yra kam vakcinos labiau reikia, nieko tokio.
Comment
-
Parašė Kristisz Rodyti pranešimąPrieš lygiai tris savaites ir vieną dieną (balandžio 7) gauta pirma didžioji Pfizer siunta (70 tūkst.), kuria pradėta skiepyti prieš lygiai tris savaites (balandžio 8). Dabar gaunam 100 tūkst. Pfizer į savaitę, kas reiškia kad tik 30% eina pirmai vakcinai. Jeigu Pfizer kiekis smarkiai nedidės ir negausim daug kitų vakcinų, pirmos vakcinos skaičiai artimiausias 3 savaites bus maži. O tada šaus į viršų staigiai. Kas nekantrauja dėl vakcinų, siūlau pasižymėti gegužės 20 dieną kalendoriuje - nuo tada turėtų būti tikrai gražūs skaičiai pirmos vakcinos (vien Pfizer turėtų būti 100-30 + pristatymo prieaugis tūktančių per savaitę).
- 2 patinka
Comment
Comment