Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Koronavirusas (COVID-19)
Collapse
X
-
Mokslininkai: viena „Pfizer“ arba „Vaxzevria“ dozė iki 50 proc. sumažina riziką užkrėsti kitus - LRTMokslininkai nustatė, kad pasiskiepijus viena „Comirnaty („Pfizer-BioNTech“) arba „Vaxzevria“ (buvusi „AstraZeneca“) vak...
- 2 patinka
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąAtėjo naujos siuntos vakcinų.
Astrazeneca: 91200
Moderna: 13200
Jassen: 6000
Viso: 110400
Viso šią savaitę: 231100, beveik 10% Lietuvos, skaičiuojant vieną skiepą.
Netikėta
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKas čia per prioritetai sostinės ponams su tuo 45 plius?
Jau kalbėta, kad valdžia lgbtqweyz pagrinde Vilniumi rūpinsis, bet gal bent jau vakcinavime nereikėtų?
- 8 patinka
Comment
-
Aš ne LGBT, bet gal kažkam pasirodžiau gražus, kad gavau skiepą. Net Švenčionių rajone daug kas gavo darbe skiepus. Gaunasi, kad net Čiančia vierchą stato ant Kauno, kas iš viso yra pazoras ir baisus paduchinimas. Nuo Vilniaus ponų prasileist gal dar ne tokia bauda, bet nuo kažkokios Čiančios kur Baltarusijos pakrašty tai čia vabše gaidys gaunas. Užbaudavo iš visų pusių kaip velniai.
Įdomu, o šitie Vilniaus ponai jau irgi paskiepyti Kauno sąskaita?Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.04.29, 23:03.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKas čia per prioritetai sostinės ponams su tuo 45 plius?
Jau kalbėta, kad valdžia lgbtqweyz pagrinde Vilniumi rūpinsis, bet gal bent jau vakcinavime nereikėtų?
- 2 patinka
Comment
-
Pirmoje vietoje yra rizikos grupėse esantys žmonės, o toliau taip, aš būčiau netgi už, kad pirmiau skiepyti 20-30 mečius, nes tai iš tiesų labiausiai prisidėtų prie viruso plitimo stabdymo. Jeigu to nedaroma, tai bent gerai, jog ten, kur virusas labiausiai paplitęs, intensyvinamas skiepijimas.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąPirmoje vietoje yra rizikos grupėse esantys žmonės, o toliau taip, aš būčiau netgi už, kad pirmiau skiepyti 20-30 mečius, nes tai iš tiesų labiausiai prisidėtų prie viruso plitimo stabdymo. Jeigu to nedaroma, tai bent gerai, jog ten, kur virusas labiausiai paplitęs, intensyvinamas skiepijimas.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Aš nors ir gyvenu Vilniuje ir suinteresuotas, kad būtų čia kuo mažiau viruso, bet nemanau, kad morališkai teisinga prioritetus skirti vietoje rizikos grupių tiems, kurie virusą ignoruoja ir toliau tūsina.
Taip, kad dalis tų skiepo negavusių žmonių regionuose buvo ne senukai, o gal net 20-mečiai didelių gamyklų darbuotojai. O apskritai tai tiesiog reikia kuo greičiau skiepyti visus. Jei neprireiks kelis mėnesius laukti, tai ir nuoskaudų mažiau bus.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Aš nors ir gyvenu Vilniuje ir suinteresuotas, kad būtų čia kuo mažiau viruso, bet nemanau, kad morališkai teisinga prioritetus skirti vietoje rizikos grupių tiems, kurie virusą ignoruoja ir toliau tūsina.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąO apskritai tai tiesiog reikia kuo greičiau skiepyti visus. Jei neprireiks kelis mėnesius laukti, tai ir nuoskaudų mažiau bus.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
kitos savivaldybės intensyviai skiepija didelių įmonių darbuotojus be jokių amžiaus kriterijų (ko Vilnius nedaro).
- 2 patinka
Comment
-
Parašė neamos Rodyti pranešimą
Ar tikrai nedaro? Putojausi, kad pažįstami 30-mečiai kompiuterių maigytojai feisbuke jau deda skiepijimosi nuotraukas (taip spėjau kad įmonė Vilniuje suorganizavo), o giminaitis vairuotojas iš VVT dar nepakviestas..
index kodėl neprašai savo direktoriaus, kad įkeltų į Vilniaus vakcinacijos portalą excelį su darbuotojų duomenimis?
- 2 patinka
Comment
Comment