Ne neskiepytas, o neskiepytas arba nepilnai skiepytas. Ten neskiepytu gali buti 0. Bet mes to nesuzinosime.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Koronavirusas (COVID-19)
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNe neskiepytas, o neskiepytas arba nepilnai skiepytas. Ten neskiepytu gali buti 0. Bet mes to nesuzinosime.
Comment
-
Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
O ką tai keistų jeigu neskiepytų būtų 0, o visi būtų dalinai skiepyti?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąbeje nuo rugpjūčio 27 mirė 61 skiepytas ir 291 ne skiepytas, 1000 000 +18 gyventojų (apie 72 vs. 28 proporcija) gaunasi 38,5 ir 472,4 kas yra 12,2 karto.
Iki šiol Lietuvoje mirė 24 visiškai vakcinuoti žmonės. Kodėl taip nutinka? | 15min.lt
COVID dashboards (arcgis.com)
pastebėjau šio labai aktualaus rodiklio neskelbia. ko gero, todėl dauguma serga skiepyti...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
kai paskelbs tiksliai, galesime palyginti
- 2 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNe neskiepytas, o neskiepytas arba nepilnai skiepytas. Ten neskiepytu gali buti 0. Bet mes to nesuzinosime.
Comment
-
Parašė Premier Rodyti pranešimą
labai aktuali informacija būtų jeigu viešai skelbtų kiek iš susirgusių (teigiamų testų) buvo pilnai paskiepyti dalinai paskiepyti ir neskiepyti.
pastebėjau šio labai aktualaus rodiklio neskelbia. ko gero, todėl dauguma serga skiepyti...
- 1 patinka
Comment
-
Vokietijos ministras – apie didelius pokyčius neskiepytiems gyventojams: tai teisingumas
Skiepytis nesutinkantiems Vokietijos piliečiams netrukus gali tekti susitaikyti su padidėjusiomis pragyvenimo išlaidomis. Ateinančiais mėnesiais ketinama nutraukti karantinavimosi laikotarpiu numatytų kompensacijų mokėjimą ir panaikinti galimybę nemokamai pasidaryti koronaviruso testą, rašoma „Deutsche Welle“ portale.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąVokietijos ministras – apie didelius pokyčius neskiepytiems gyventojams: tai teisingumas
https://m.delfi.lt/uzsienyje/article.php?id=88257459
Comment
-
Tai kur tokių nėra. Absoliučiai visur. Spėju, kad ir Kinijoje tokių užtenka, tik ten baisi nedemokratija ir neleidžia pasireikšti
Bet kad mokėjimo kortelė čia pavaizduota ant svastikos, tai biškį nustebino O aš jau kelinti metai, nuo grynų pinigų atpratau... Užzombino reptiloidai.Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.09.23, 16:34.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąTai kur tokių nėra. Absoliučiai visur. Spėju, kad ir Kinijoje tokių užtenka, tik ten baisi nedemokratija ir neleidžia pasireikšti
Bet kad mokėjimo kortelė čia pavaizduota ant svastikos, tai biškį nustebino O aš jau kelinti metai, nuo grynų pinigų atpratau... Užzombino reptiloidai.
Pvz. OnlyFans
- 2 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Kodėl nustebino? Mokėjimo kortelės nuostabus būdas norint sekti kas kur lankosi ir kas ką perka. Dar jei išvis panaikinti grynus pinigus, kad žmonės negalėtų atsiskaityti netinkamose vietose netinkamiems tiekėjams už netinkamas prekes..
Pvz. OnlyFansSnowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Siaubas, susekė kaip dešrą Maximoj pirkau. Sąmokslas!!!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
įdomu vietiniai irgi Dovydo žvaigždes kabinasi.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Siaubas, susekė kaip dešrą Maximoj pirkau. Sąmokslas!!!
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Tipinis "jei nieko blogo nedarau, tegul seka" valdžių mėgiamas paklusnus pilietis.
Darbe valdžios ir užduočių nemėgsta dažniausiai, kiek pastebiu, visokie tinginiai, o aš mėgstu ir mane valdžia mėgsta, nes esu geras.
Pandemijos metu nepaklusnumu ribojimams labai dažnai užsiima visokie... Įdomios reputacijos asmenys (aišku, nesakau kad 100% visi), o tokie geriečiai kaip aš dažniausiai palaiko ribojimus, nes supranta grėsmę.
Čia yra kaip kažkokia tendencija. Tam tikras žmonių tipažas turi talentą visada ir visur prisidaryti sau nemalonumų, bet aišku, visada kaltina dėl jų kitus.
Ir iš tikrųjų taip - kiek pastebiu, visokie sekimo bijantys piliečiai kur kas dažniau yra tokie, kurie turi ką slėpti (aišku, nesakau kad 100% visi). Tai kokie neaiškaus legalumo perekupai, tai chaltūrščikai su pajamomis nesuprasi iš kur, tai prisigeria ir susimuša kur nors reguliariai, tai alimentų vengia, tai dar kažkas... Labai retai tenka išgirsti apie sekimo baimę iš padorių piliečių.Snowflakes will attack U <3
Comment
Comment