Parašė PoDV
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Koronavirusas (COVID-19)
Collapse
X
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
Taip, taikoma. Tik pilnai paskiepyti gali nesiizoliuoti.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąKam įdomu kažkokie interneto komentarai?
Comment
-
Parašė hobo Rodyti pranešimąTai nebuvo skirta "vakseriams"; apie juos jau sudariau tvirta nuomone. Nereik save sureiksminti; forume yra kitu zmoniu, kurie domisi ir rupinasi savo sveikata.Post in English - fight censorship!
- 2 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Aš tik šiaip apie tai koks puikus šaltinis yra anoniminiai interneto komentarai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Aš tik šiaip apie tai koks puikus šaltinis yra anoniminiai interneto komentarai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąJokia idėja, absoliučiai JOKIA, net pati geriausia, negali stovėti aukščiau už žmonių gyvenimus.
Comment
-
Parašė hobo Rodyti pranešimąJei manot kad ten yra kazkas klaidingo - tai kas dabar jums draudzia ta paneigti, pateikiant cia mums savo versija su pruflinkais i, jusu manymu, patikimus saltinius?
Comment
-
Tomozmas, žmonių daugiqu mirtų pakėlus leistiną greitį gatvėse. Uźdrqusti žmonėms tą siūlyti?
Uždrausti žmonėms teigiamai minėti kopimą į kalbus, nes garantuotai tqi prisideda prie papildomų mirčių didžiuosiuose kalnuose.
kur tq riba nustatoma kada laisva kalba turi būti drqudziama? Koks dievas tą ribą apibrėš?
Žiūriu nelabai auvoki kas yra per daiktqs bei vertybė laisva kalba.
Vertybė yra, kad visuomenė pqti sprendžia diskusijomis kaip jai gyventi, o ne "protingi" įsako "kvailiams" kaip jie turėtų galvoti ir kalbėti, nes nėra to dievo, kuris nuspręstų tas tiesas.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąVertybė yra, kad visuomenė pqti sprendžia diskusijomis kaip jai gyventi, o ne "protingi" įsako "kvailiams" kaip jie turėtų galvoti ir kalbėti, nes nėra to dievo, kuris nuspręstų tas tiesas.
Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė hobo Rodyti pranešimąTai nebuvo skirta "vakseriams"; apie juos jau sudariau tvirta nuomone. Nereik save sureiksminti; forume yra kitu zmoniu, kurie domisi ir rupinasi savo sveikata.
Netgi AZ galima trombų rizika ar tik nėra žymiai mažesnė, nei mirti ar turėti sunkių pasekmių nuo kovido? Įdomu, koks gi vaistas ar procedūra neturi JOKIŲ pašalinių poveikių. Kai man žalioje jaunystėje šalino anginą - sakė, kad yra maža tikimybė visokių komplikacijų, net mirtino nukraujavimo. Kai kastravom katiną, veterinarė irgi perspėjo kad visada yra menka tikimybė, kad gyvūnas gali mirti. Likom gyvi ir aš, ir katinas.Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.06.02, 23:58.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
Ir o siaube, šitaip viską atlaisvinus naujų atvejų skaičius krenta procentaliai greičiau nei žiemą viską maksimaliai sugriežtinus
Parašė Kukumalu Rodyti pranešimą
Šimtai per dieną ne sergančių, o teigiamų testų, iš kurių pagal statistiką 80procentų nieko nejaučia. 15-18 procentų turi lengvą slogutį. 2-5procentai gulasi į ligoininę, iš tų 2-5procentų dar mažesnė dalis yra kritiniai. Tai taip 200 per visą Lietuvą, per visus miestus ir miestelius yra beveik nieko.
15-18 procentų turi ne lengvą slogutį o gauna taip kad po to mėnesiais turi atsistatinėti.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Na kai leidi nelvadomai plisti mėnesiais "nes rinkimai" tai aišku stabdyti lėčiau nei dabar kai turi trečdalį visuomenės suskiepytus. Bet tas procentaliai yra nelabai reikšmingas jeigu kasdien vis tiek yra šimtai. Jeigu pvz 100 atvejų yra labai bloga situacija tai iš 800 nukritus iki 500 situacija vis tiek yra labai bloga.
Visi teigiami testai yra sergantys ir platinantys o statistiškai daugiau nei 80% ankščiau ar vėliau pasirodo simptomai. Besimptomis persirgimas yra mažuma atveju ir labiau antivakserių mitas nei realybė.
15-18 procentų turi ne lengvą slogutį o gauna taip kad po to mėnesiais turi atsistatinėti.
Ar tuos straipsnius spaudoje rašo antivakseriai ? Teoriškai tokia galimybė yra, bet kad visus - turbūt nelabai tikėtina.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Kukumalu Rodyti pranešimą
Spaudoje (Delfi/15min/lrt.lt ir pan. Įmetu vieną pavyzdį kad nebūtų tik mano kalbos https://klaipeda.diena.lt/naujienos/...aulinga-992942, bet realiai tokiu straisnių apstoviai buvo ne vienas visuose portaluose) Visuomet buvo rašoma kad 80 procentų serga besimptome arba lengva forma (t.y. tokia kuri realiai nesukelia jokių nepatogumų sergančiam, pvz. šiek tiek pakilo temperatūra ar palaužė kaulus). Tokie tokie žmonės taip pat darosi testus ir patenka į tuos "šimtus sergančių". Dėl likusių 20 procentų sergančių - statistika dėl sunkumo įvairi ir keitėsi įvairais karantino laikotarpiais tai čia manau ginčytis neverta nes vieno ar tikslaus atsakymo nėra.
Ar tuos straipsnius spaudoje rašo antivakseriai ? Teoriškai tokia galimybė yra, bet kad visus - turbūt nelabai tikėtina.
Beje tiek temperatūra tiek kaulų laužymas jau yra simptomas taigi tai vadinti besimptome yra tiesiog melas.
Greičiausiai tai eilinis kartelinis žurnalistų sisutarimas "nuraminti gyventojus" ar dar kokia nesąmonė.
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąaritmetikos korifėjus nesugebėjo net išversti skaičių į Lietuvos situaciją.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąTai aš ir skiepijausi dėl to, kad rūpinuosi savo sveikata. 4000 mirusių Lietuvoje, virš 3 mln pasaulyje,
Comment
-
Parašė hobo Rodyti pranešimąSkaicius suskaiciuotus taip pat ir pagal jusu ypatingus pageidavimus, as jums buvau pateikes, jei prisiminate. Ir tie skaiciai buvo i mano versijos nauda, jei prisiminate. Galvojau, kad kazka i ta mano posta atsakysite, bet nieko neatsakete, jei prisiminate. Nes jums tada atsakyti nebuvo ir ka. Tad ka dabar jus norite, as nelabai suprantu.
Comment
-
Parašė haveimooed Rodyti pranešimąTaigi pagrindinis antivakserių informacijos šaltinis, ko čia kabinėjies
Bet zmoniu “vakseriu” kaip tik yra – nes tai yra jusu paciu savivardis. Ir naudojant sau ta savivardi, to paciu jus patys prisipazistate, kad egzistojate kaip “vakseriai”.
Jei norite, kad butu aiskiau, paremsiu pavyzdziais:
Pavyzdziui, yra mokykloje atsilikes mokinys- dvejetukininkas. Tai gal jo akimis ziurint, visi kiti mokiniai, kas ne dvejetukininkai, yra „anti- dvejetukininkai“. Bet istikruju jokiu „anti- dvejetukininku“ nera, o yra normalus, adekvatus mokiniai.
Kitas pavyzdys: yra koks nors marginalas, tad gal jo akimis ziurint, visi kiti zmones, kas ne marginalai, yra „antimarginalai“. Bet mes visi aiskiai suprantame, kad ka tas marginalas sau nebegalvotu, tie kiti zmones yra normalus, adekvatus zmones - o ne jokie „antimarginalai“.
Tas pats yra ir su jumis, „vakseriais“: nera jokiu „antivakseriu”, bet yra normalus zmones, kaip sakiau, gyvenantis pagal savo sveika nuovoka.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąRekordinė skiepijimo dienelė vakar buvo - beveik 39 tūkstančiai dozių panaudota
Neblogai, sakyčiau.
Ir šią sav. dar Modernos siunta turėtų atvykti.
Comment
Comment