Realiausia, kad tiesiog per susitikimą Volodia paprašė, kaip influenceriui, pareklamuot.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Koronavirusas (COVID-19)
Collapse
X
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Keisčiausia, kad Batka iš viso prašneko apie vakcinas. O tai kaip pernai jo reklamuoti medicinai atradimai - traktorius, talka, pirtis, vodkė? Negi jau nepadeda.
Pirtis. Irgi įdomūs Batkos pasamprotavimai. Lyg tais drėgmė ir karštis kaip tik mažina plitimą, bet tik mažina... apsikrėsti pirtyje spėju įmanoma, tik gal nedaug mažesne tikimybe. Jei grynai lietė imuniteto "stiprinimo" faktorių, tai taip, pirtimi ir ledinėmis maudymis garantijų nėra dėl covid.
Dėl Vodkės nežinau. Forume Saša sako, kad padeda, o kaip ten realiai nedrįstu teigt, nes negirdėjau tokių straipsnių, o dar girdėjau, kad net nepadeda, nors spirito garai pagal idėją lyg ir turėtų užmušinėti virusus.Paskutinis taisė PoDV; 2021.05.28, 20:55.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąBarmašenka dar kartą parodė savo neblėstantį altruizmą - maža kad bombą nuo Vilniaus į Minską nukreipė, tai dar ir įsileis lietuvius ir lenkus, nekantraujančius skiepiNtis Sputniku!ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimą
Beje, tamstos laikomame superkultūringu ir išsilavinusiu (o mano vis tiek laikomame vatiniu) Visagine labai mažai paskiepytų vakarietškom vakcinom. Gal jie važiuos to Sputniko?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Gal bus važiuojančių. Bet tai kaip bus su galimybių pasu, ES žaliuoju pasu?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Rėks apie diskriminaciją?Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Gal bus važiuojančių. Bet tai kaip bus su galimybių pasu, ES žaliuoju pasu? EVA Sputniko nepripažįsta, net į Daugpilį (kuris visai šalia) pavažiuoti bus problema.
ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
O kiek manote liks nevakcinuotų? Kiek teko bendrauti, net skeptiškai/plokščiažemiškai nusiteikę vis dėl to jau gavo pirmąją dozę. Gal tik komentaruose drąsūs reikšti, kad nesiskiepys, o realybėje jau kone priversti tai daryti? Man asmeniškai pasiskiepijimas reikštų leidimą Kinijai triumfuoti, Kinijos pergalę, na kažkuria prasme, kad ši šalis vienaip ar kitaip padarė man įtaką - jei ne susargdino/numarino šiuo virusu, tai bent jau gavau skiepą (net jei jis ir ne kinų, o vakarietiškas, ar kad ir rusiškas) nuo jų sukurto produkto - viruso. Kaip supratau ir daugiau forumiečių įtaria šios klastingos šalies klastą (t.y. kad virusas galimai "netyčia" išsprūdo iš laboratorijos). Taip, gal mano kompiuteris iš kurio rašau irgi pagamintas šioje kilnioje šalyje, tačiau užkratai yra jų stiprioji pusė. Gal kada nors jiems prabils sąžinė ir apie tai prisipažins? Kaip sakė buvęs gen. prokuroras bei kandidatas į 2014 m. rinkimus A. Paulauskas - pripažinti kaltę yra stiprybės požymis.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO kiek manote liks nevakcinuotų? Kiek teko bendrauti, net skeptiškai/plokščiažemiškai nusiteikę vis dėl to jau gavo pirmąją dozę. Gal tik komentaruose drąsūs reikšti, kad nesiskiepys, o realybėje jau kone priversti tai daryti? Man asmeniškai pasiskiepijimas reikštų leidimą Kinijai triumfuoti, Kinijos pergalę, na kažkuria prasme, kad ši šalis vienaip ar kitaip padarė man įtaką - jei ne susargdino/numarino šiuo virusu, tai bent jau gavau skiepą (net jei jis ir ne kinų, o vakarietiškas, ar kad ir rusiškas) nuo jų sukurto produkto - viruso. Kaip supratau ir daugiau forumiečių įtaria šios klastingos šalies klastą (t.y. kad virusas galimai "netyčia" išsprūdo iš laboratorijos). Taip, gal mano kompiuteris iš kurio rašau irgi pagamintas šioje kilnioje šalyje, tačiau užkratai yra jų stiprioji pusė. Gal kada nors jiems prabils sąžinė ir apie tai prisipažins? Kaip sakė buvęs gen. prokuroras bei kandidatas į 2014 m. rinkimus A. Paulauskas - pripažinti kaltę yra stiprybės požymis.
- 1 patinka
Comment
-
Džiugu, kad atsiranda vis daugiau žmonių netikinčių jų sukurta teorija, neva pas juos įvyko nelaimė, tačiau jie greit suvaldė ją, o Europa iš nežinojimo/neryžtingumo nesugebėjo pakartoti tos sėkmės. O jei kinų komunistai sukurs naują bakteriologinį ginklą po kelerių metų pertraukos, kai jiems prireiks pasikelti savo ekonominę gerovę kitų sąskaita, kad likusio pasaulio ekonomika čiūžteltų dugnan, o Kinijos - pašautų į viršų? Manau tai dar ne paskutinė tokio mąsto pandemija. Beje, žodis komunistas, man visad skambėjo panašiai kaip kosmonautas. Gal ir yra logikos...
- 1 patinka
Comment
-
Naujų atvejų skaičius per 14 d., tenkantis 100.000 gyv.,sumažėjo nuo 603 05.10 iki 308 šiandien. Po savaitės manau bus <200 ir <100 birželio viduryje.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąNaujų atvejų skaičius per 14 d., tenkantis 100.000 gyv.,sumažėjo nuo 603 05.10 iki 308 šiandien. Po savaitės manau bus <200 ir <100 birželio viduryje.
Pernai vasarą buvo 0-10. Ar pavyks tai pasiekti?
Dabar per dieną miršta ~10 žmonių.
- 2 patinka
Comment
-
https://www.delfi.lt/sveikata/sveika....d?id=87313837
Skiriama hobo ir kitiems, kurie aiškina, kad koronavirusas nedaug skiriasi nuo gripo, plaučių uždegimo ir pan.:
– Ir kardiologai sako, kad padaugėjo jaunų žmonių, sergančių miokarditais, ypač vyrų. Tačiau virusų juk turėjome ir anksčiau. Kas sukelia visas šias patologijas dabar? Ar tokios ligos kaip gripas irgi turi tokių pasekmių?
– Mano, tokio nelabai trumpo stažo metu, šitokios infekcijos neteko matyti. Tai yra pirma tokia infekcija, kuri turi tokį mortališkumą, dramatišką eigą kai kuriais atvejais ir tiek daug liekamųjų reiškinių. Būtina šitą pasakyti tiems žmonėms, kurie nežino, ar reikia skiepytis. Patologija yra išskirtinė ir, tikiuosi, bendromis pastangomis su ja susidorosime.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąhttps://www.delfi.lt/sveikata/sveika....d?id=87313837
Skiriama hobo ir kitiems, kurie aiškina, kad koronavirusas nedaug skiriasi nuo gripo, plaučių uždegimo ir pan.:
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
Per metus laiko gyvūnus galima žymiai geriau išauklėt
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Šitai yra aišku, bet 100 atvejų yra 2020 m. spalio vidurio skaičius.
Pernai vasarą buvo 0-10. Ar pavyks tai pasiekti?
Dabar per dieną miršta ~10 žmonių.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO jei kinų komunistai sukurs naują bakteriologinį ginklą po kelerių metų pertraukos, kai jiems prireiks pasikelti savo ekonominę gerovę kitų sąskaita, kad likusio pasaulio ekonomika čiūžteltų dugnan, o Kinijos - pašautų į viršų? Manau tai dar ne paskutinė tokio mąsto pandemija. Beje, žodis komunistas, man visad skambėjo panašiai kaip kosmonautas. Gal ir yra logikos...
Beje, Komunistai pirmi pakėlė kosmonautą virš žemės tai asociacija ne tokia ir keista šiuo atveju.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
Mirtingumo statistikos stagnacija labiausiai ir kelia nerimą. Visi rodikliai sparčiai gerėja, bet mirtingumas realiai stovi vietoje. Izraelyje, palyginimui, dabar per savaitę miršta 10-15 žmonių. T..y. panašiai kaip Lietuvoje per dieną.
Kai kas jau iš karto arti kritinės būklės pakliūna. O kur dar lygiagrečios ligos. Prisiminkim K.Glavecko atvejį.
Įdomu būtų pamatyti kažkokią statistiką, jei tokia vedama.
Comment
Comment