Parašė hobo
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Koronavirusas (COVID-19)
Collapse
X
-
- 3 patinka
-
Parašė hobo Rodyti pranešimąBandau atspeti: śachmatais tikriausiai niekad nezaidete, tik śaśkemis? Atspejau?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė hobo Rodyti pranešimąMirti gali kiekvienas nuo "N" priezasciu. Ir ne tik gali, bet ir mirsta. Ir "koronke" cia tikrai toli grazu ne pirmoje vietoje - net su politikeriu iśpusta ir "pritemta uz ausu" mirciu statistika.
O jei aplamai bijote mirties kaip tokios, tai kas jums draudzia uzsidaryti name ir taip isvegti rizikos gyventi? Jei jums tureti ar netureti laisve yra nesvarbu, tai tas butu logiskas pasirinkimas.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąNeatspėjai, jeigu nori - galim sužaisti šachmatais ir jeigu pralošiu aš, tada aš nesivakcinuosiu, o jei praloši tu - tai vakcinuosies
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimą
O kas jums draudžia išvažiuoti gyventi į tundrą? Visiška laisvė ir jokios atsakomybės prieš kitus. Jeigu norite gyventi visuomenėje, tai prašom laikytis bendrai sutartų normų.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė hobo Rodyti pranešimąPirma - senai zaidziau, antra - nelygus uzmokestis pralaimejusiam: jums dasideda gyvenimo metai, man atskaiciuojami.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimą
O kaip dėl asmeninės atsakomybės? Jeigu apkrėsi kitą ir jis mirs?
Laisvė nėra tik galimybė rinktis, laisvė yra ir asmeninė atsakomybė už savo tiesioginius ir netiesioginius veiksmus.
Kadangi gyveni visuomenėje neišvengiamai turi atsižvelgti ir į kitų jos narių interesus, taip pat kaip ir kiti turi atsižvelgti į tavo.
Tad gyvenant kartu laisvė nėra absoliuti.
Ir jeigu yra tikimybė, kad savo veiksmu gali padaryti kitiems žalos, t. y. gali juos susargdinti, turi imtis visų priemonių, kad to nepadarytum. Lygiai taip pat kiti turi stengtis dėl tavęs.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Šiandien norisi tokį komentarą parašyti...
Aš esu kaip ir prieš zero covid, nebent tai pavyktų padaryti Afrikoje, Indijoje ar Lotynų Amerikoje. Norėtųsi, kad į ligą būtų žiūrima labiau kaip į gripą, nebūtų tų saviizoliacijų (nors norėtųsi, kad darbovietės ir mokyklos išmoktų valdyti infekcijas, užtektų ligos atveju darbo iš namų, jokių izoliacijų - didžiausios koronos negandos po intensyviosios terapijos, sergant covid).
Jeigu dešimtmečiams ar net "amžiams" liks taip kaip dabar, ir dar gąsdins, kad bus kaip Šeišeliuose, tai xren gal geriau nuo covid mirt nei tokiam pasaulyje gyventi...
Jei po 10 metų mąstysim apie "geresnį dezinfekcinį skystį nuo covid", tiesą sakant kyla įvairių minčių, ar verta dėl tokio pasaulio "saugotis" Aš esu iš tų žmonių, kuriems higieninė laisvė keliauti ir judėti yra didelė gyvenimo vertybė. Ją praradus, nežinau dėl ko gyventi. Vienintelė alternatyva būtų rinkti kokių žaidimų simuliatorių kolekciją, kol atsibos
Gal kiek per tamsiai parašiau, bet toks mano stance'as juodžiausiam covid scenarijui.
P.S. Kol kas esu supratingas, kad 2021 m. (geriausiu atveju) vadavimosi iš covid metai.Paskutinis taisė PoDV; 2021.05.05, 19:06.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimąŠiandien norisi tokį komentarą parašyti...
Aš esu kaip ir prieš zero covid, nebent tai pavyktų padaryti Afrikoje, Indijoje ar Lotynų Amerikoje. Norėtųsi, kad į ligą būtų žiūrima labiau kaip į gripą, nebūtų tų saviizoliacijų (nors norėtųsi, kad darbovietės ir mokyklos išmoktų valdyti infekcijas, užtektų ligos atveju darbo iš namų, jokių izoliacijų - didžiausios koronos negandos po intensyviosios terapijos, sergant covid).
Jeigu dešimtmečiams ar net "amžiams" liks taip kaip dabar, ir dar gąsdins, kad bus kaip Šeišeliuose, tai xren gal geriau nuo covid mirt nei tokiam pasaulyje gyventi...
Jei po 10 metų mąstysim apie "geresnį dezinfekcinį skystį nuo covid", tiesą sakant kyla įvairių minčių, ar verta dėl tokio pasaulio "saugotis" Aš esu iš tų žmonių, kuriems higieninė laisvė keliauti ir judėti yra didelė gyvenimo vertybė. Ją praradus, nežinau dėl ko gyventi. Vienintelė alternatyva būtų rinkti kokių žaidimų simuliatorių kolekciją, kol atsibos
Gal kiek per tamsiai parašiau, bet toks mano stance'as juodžiausiam covid scenarijui.
P.S. Kol kas esu supratingas, kad 2021 m. (geriausiu atveju) vadavimosi iš covid metai.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Problema yra ta, kad gyvenate pasaulyje ne vienas, todėl jei mums ok sirgti, užkrėsti kitus ir mirti, kitiems tas nėra ok. Nemažai kam nelabai kas pasikeitė gyvenime per tuos karantinus apart tam tikrų renginių nebuvimo ir daug kas sutiktų geriau gyventi su tokia realybe nei rizikuoti sirgti corona.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimąŠiandien norisi tokį komentarą parašyti...
P.S. Kol kas esu supratingas, kad 2021 m. (geriausiu atveju) vadavimosi iš covid metai.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Problema yra ta, kad gyvenate pasaulyje ne vienas, todėl jei mums ok sirgti, užkrėsti kitus ir mirti, kitiems tas nėra ok. Nemažai kam nelabai kas pasikeitė gyvenime per tuos karantinus apart tam tikrų renginių nebuvimo ir daug kas sutiktų geriau gyventi su tokia realybe nei rizikuoti sirgti corona.
Tiek, kad griežtai vengiu nebūtinų kontaktų ir bijau saviizoliacijos kaip tokios dėl savo sąlygų. Tai vieninteliai kasdieniai dalykai, kuriuos keičia korona.
Psichologinį poveikį daro apribotų kelionių faktas, kad negali šiaip sau sugalvoti nuvaryt į kokią Lenkiją paturistaut, o turi ten būt apsikaustęs su testais ir izoliacijomis.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąSeišeliuose suvakcinuota 69% žmonių. Dar lieka 31% - pakankamas kiekis sirgti.
Tiek, kad dabar sužinojau, kad ta kinietiška vakcina po pirmos dozės iš vis nieko nekeičia, o tik po kurio laiko antra dozė suveikia ir tai matyt neidealiai.
Dar reiktų pridėti, kad ten išplitus Pietų Afrikietiška atmaina apie kurią turbūt šioje temoje visi žinome...Paskutinis taisė PoDV; 2021.05.05, 19:47.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimąPsichologinį poveikį daro apribotų kelionių faktas, kad negali šiaip sau sugalvoti nuvaryt į kokią Lenkiją paturistaut, o turi ten būt apsikaustęs su testais ir izoliacijomis.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Kodėl tu neatsakai į klausimą, iš kur trauki tokią informaciją, kad vakcinacija trumpina gyvenimą, o nesivakcinavimas ilgina, kai visi moksliniai faktai rodo priešingai? Negi taip sunku prisipažinti, kad visa tavo išmintis turi tik vieną šaltinį - lakią fantaziją?
As nesu śachmatu grossmeisteris, tai kokiu velniu as turiu pasiraśyti jais zasti is prizu, kur nieko nelaimiu bet kokiu atveju? Jei apie tai kalbot.
Kas del "vakcinacijos naudos", tai gal palaukiam dar kokius 5-10 metu ir jau po to palyginam, kokios "laboratorines" źiurkes ilgiau bei sveikiau gyveno: ar tos is paskiepytu, ar tie nepaskiepyti is kontrolines grupes?
P.S.
Jusu "moksliniai faktai" sio atveju man labai jau neśa i patarle "kas uz muzika moka, to ir moksliniai faktai".
Paskutinis taisė hobo; 2021.05.05, 22:48.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąSeišeliuose suvakcinuota 69% žmonių. Dar lieka 31% - pakankamas kiekis sirgti.
Gal dėl to ir tokios šalys kaip UK ir Izraelis, sienų atidaryti neskuba. Gal dėl to, jog negalime būti tikri, jog net jei didžioji visuomenės dalis suskiepyta, tai negali visiškai apsaugoti nuo kokių naujų atmainų išplitimo ir epidemijos atsinaujinimo.
Pasiekus bandos imunitetą, galima šalies viduje nuimti ribojimus, bet sienų atidarymas saugiai galimas tik tuomet, kai skiepijimas įsibėgės visame pasaulyje ir neliks tokių vietų, kur virusas dar turės galimybę laisvai plisti ir mutuoti. Paprasčiau tariant, jei bent vienas žemynas "degs", tai ir likęs pasaulis negalės jaustis visiškai saugiai. Pasaulis šiais laikais per daug susijęs tarpusavy.
Na, Seišeliai - turistinė valstybė, neturinti nei stiprios eksportuojančios pramonės, nei išvystytos IT srities, tai jiems labai "degė" greičiau atidaryti sienas. Lietuvai gi visai nedega, galime palaukti ir pažiūrėti, kaip seksis kitiems.
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Psichologinį poveikį daro apribotų kelionių faktas, kad negali šiaip sau sugalvoti nuvaryt į kokią Lenkiją paturistaut, o turi ten būt apsikaustęs su testais ir izoliacijomis.Paskutinis taisė Vilnietizz; 2021.05.06, 08:44.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė hobo Rodyti pranešimąKas del "vakcinacijos naudos", tai gal palaukiam dar kokius 5-10 metu ir jau po to palyginam, kokios "laboratorines" źiurkes ilgiau bei sveikiau gyveno: ar tos is paskiepytu, ar tie nepaskiepyti is kontrolines grupes?
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąYra gi labai daug nepaneigiamų duomenų, kuriais anokie Bronios ir Vaclovai dalinasi FB.
Comment
Comment