Net neabejoju, kad skiepai yra puikus išradimas, aišku reikia nuolat tobulinti. Nors retai būnu socialiniuose tinkluose, skyriau valandėlę, pasižiūrėti topinius Provakserių ir Antivakserių argumentus:
Pagrindiniai Antivakserių argumentai (šiuo atveju kalbant apie covid skiepą):
Per trumpas kontrolės laikas, turi praieti keli metai, nėra pakankamai duomenų.
Skiepų kompanijos gavusios baudas, todėl nėra patikimos.
Gydytojai ir mokslininkai turintys kitokia nuomnę, neprileidžiami medijų, o soc tinkluose blokuojami.
Įtartinai greitai atsirado fakcekeriai, kuriuos analizuojant ne ką mažiau melagienų.
Žmonėms sunku užregistruoti vakcinų žalą, bent jau LT, nėra normalaus registro.
Daug nesutampančių dalykų pandemijos metu.
Pagrindiniai Provakserių argumentai:
Jūs ploksčežemiai, eikit užsidėkit folijos kepurę.
Haha tuoj Jus sučipuos, idiotai jus.
Jus reikia blokuoti visus.
Jus valdo driežažmogiai ane?
Eikit acto garinti.
Tai belieka kažkam stebėtis, kodėl vis daugiau žmoniu (pagal soc tinklus), jeigu netampa antvivakserias (etiketė, nors priežaščių N), tai bent jau nepriskiria savęs provakserių stovyklai. Beje, sakau, kad tai pagrindiniai mano pastebėti argumentai. Net neabejoju, kad yra ir tikrai konstruktyvių ypač covid skiepus palaikančioje stovykloje. Aš čia labiau ėmiau masių argumentus.
Beje prieš porą savaičių nuėjo Kiguolis į TV3. Nu galvojau dabar jį įveiks argumentais gi viešai. O Kiguolis, paėmė atsinešė įvairius tyrimus, kurie prieštarauja daliai žiniasklaidos info. Tikėjausi nuoširdžiai kad jį atrems. O pagrindiniai kontra argumentai buvo visokie bairiukai apie folijos kepures.... Žodžiu.
Tiesiog neutraliai pažiūrėjęs iš šono matau tokį bendrą vaizdą.
Pagrindiniai Antivakserių argumentai (šiuo atveju kalbant apie covid skiepą):
Per trumpas kontrolės laikas, turi praieti keli metai, nėra pakankamai duomenų.
Skiepų kompanijos gavusios baudas, todėl nėra patikimos.
Gydytojai ir mokslininkai turintys kitokia nuomnę, neprileidžiami medijų, o soc tinkluose blokuojami.
Įtartinai greitai atsirado fakcekeriai, kuriuos analizuojant ne ką mažiau melagienų.
Žmonėms sunku užregistruoti vakcinų žalą, bent jau LT, nėra normalaus registro.
Daug nesutampančių dalykų pandemijos metu.
Pagrindiniai Provakserių argumentai:
Jūs ploksčežemiai, eikit užsidėkit folijos kepurę.
Haha tuoj Jus sučipuos, idiotai jus.
Jus reikia blokuoti visus.
Jus valdo driežažmogiai ane?
Eikit acto garinti.
Tai belieka kažkam stebėtis, kodėl vis daugiau žmoniu (pagal soc tinklus), jeigu netampa antvivakserias (etiketė, nors priežaščių N), tai bent jau nepriskiria savęs provakserių stovyklai. Beje, sakau, kad tai pagrindiniai mano pastebėti argumentai. Net neabejoju, kad yra ir tikrai konstruktyvių ypač covid skiepus palaikančioje stovykloje. Aš čia labiau ėmiau masių argumentus.
Beje prieš porą savaičių nuėjo Kiguolis į TV3. Nu galvojau dabar jį įveiks argumentais gi viešai. O Kiguolis, paėmė atsinešė įvairius tyrimus, kurie prieštarauja daliai žiniasklaidos info. Tikėjausi nuoširdžiai kad jį atrems. O pagrindiniai kontra argumentai buvo visokie bairiukai apie folijos kepures.... Žodžiu.
Tiesiog neutraliai pažiūrėjęs iš šono matau tokį bendrą vaizdą.
Comment