O kur galima matyti Lietuvos rodiklį ir jo pokyčius?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Koronavirusas (COVID-19)
Collapse
X
-
Šiandien atskrido naktį lėktuvas iš Lutono į Vilnių. Apie privalomą karantiną, žmonės išgirdo jau sėdėdami lėktuve. Buvo kiek netikėta daugumai.
- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąO kur galima matyti Lietuvos rodiklį ir jo pokyčius?
https://www.ecdc.europa.eu/en/cases-2019-ncov-eueea
- 2 patinka
Comment
-
Čia geriausiai atvaizduojama LT statistika, bent iš to ką esu radęs: https://osp.maps.arcgis.com/apps/Map...5c01ae95ed143b
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąOoooo, tai mums patiems nedaug trūksta, kad net latviai ir estai nepriims.
Bet Baltijos burbulo šalys, gal neužsidarinės viena nuo kitos. Nebent visai blogai bus.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
O tai dėl ko išaugo mirtingumas? Medicininės paslaugos buvo neteikiamos arba netinkamai, todėl ir išaugo mirtingumas, viskas gana aišku. Jeigu bendra statistika netinka, galim imti konkrečius pavyzdžius:
https://www.15min.lt/naujiena/aktual...udo-56-1291658
Tai yra 53 mirtimis daugiau nei atitinkamą savaitę prieš metus <...> Nuo 2020 m. kovo 20 d. iki birželio 14 d. nuo COVID-19 infekcijos Lietuvoje mirė 75 žmonės,<...>Parašė index Rodyti pranešimą
Na, tai imi nedarbingumą ir izoliuojiesi kokiai savaitei kol tyrimą pasidarysi. Nėra taip blogai, kaip išplitęs virusas, mirtys ir galų gale labai griežtas karantinas.Paskutinis taisė MedinisStrazdas; 2020.08.18, 08:45.
Comment
-
Veryga: pažeistose savivaldybėse tikėtinas Nemenčinės karantinavimo variantas
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=85028583
Situacijai dėl koronaviruso kasdien rimtėjant, sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga sako, kad jei situacija darysis nevaldoma, gali būti imamasi griežtesnių priemonių atskirose savivaldybėse, kaip tai buvo daroma Nemenčinėje. Taip ministras komentuoja situaciją dėl protrūkių židiniuose Vilniaus ir Kauno miestuose.
Comment
-
Tiesą pasakius, man kyla tokia mintis, kad lietuviai tegul geriau pamato kas tas COVID, nes dabar daugelis mano, kad čia kažkokia užsienio nelaimė geriausiu atveju, o greičiausiai išgalvotas dalykas. Pamatę tikrą epidemiją gal labiau susipras kas tai yra.
Taigi esu už palyginti laisvas priemones, nereiktų uždaryti ekonomikų ir valstybių, tiesiog riboti pramogų vietas, laikyti įvedus kaukes uždarose patalpose ir įvesti kaukes masiniuose susibūrimuose lauke, skatinti nuotolinį darbą, kontaktą turėjusiems izoliuotiems asmenims leisti išeiti pasivaikščioti ir apsipirkti. Jei įmanoma, bet nepritariu jokiems Hubėjaus užrakinimams niekada ir niekaip, nebent tokiu norėtume išnaikinti virusą 100%.
Tiesa, suprantu galimas pasekmes persirgus, bet protingiausi pasisaugos, o protingesni susipratėliai irgi pasisaugos, nors ir šiek tiek vėliau
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimąTiesą pasakius, man kyla tokia mintis, kad lietuviai tegul geriau pamato kas tas COVID, nes dabar daugelis mano, kad čia kažkokia užsienio nelaimė geriausiu atveju, o greičiausiai išgalvotas dalykas. Pamatę tikrą epidemiją gal labiau susipras kas tai yra.
Įspūdingas noras...
Bet kuris tavo prilinkėtas susirgęs ar miręs žmogus bei jo artimieji tau po spjūvį į veidą už tokius palinkėjimus turbūt norėtų.
- 2 patinka
Comment
-
Tie, kuriems vis dar neužteko nei Kinijos, nei Italijos, nei JAV, nei Brazilijos pavyzdžių, tai jiems jau niekas nebepadės. Tokie turbūt net patys jau dusdami nuo koronos, vis dar galvotų kad čia kažkoks sąmokslas.
Beje, užvakar per žinias mačiau, kaip Ispanijoje minios protestuoja prieš kaukes ir aiškina žurnalistams, kad korona neegzistuoja ir nuo visko padeda kažkokie cheminiai purškaliukai. Ir aišku, tokiais atvejais būtini šūkiai - "pabuskite, nebūkite avys, galvokite savo galva, ieškokite atsakymų patys, nebūkite zombiai". O Ispanija nuo koronos nukentėjo labai stipriai. Deja, daug kam netgi tai nepadėjo susiprotėti. Beviltiški atvejai, bet kas baisiausia - jie ne pavieniai. Kai susirenka į krūvą, susidaro milžiniška minia. O jie gi balsuoja, augina vaikus, teikia prekes ir paslaugas, rašo blogus ir kitaip įtakoja visuomenės raidą...Paskutinis taisė Tomizmas; 2020.08.19, 02:02.Snowflakes will attack U <3
Comment
Comment