Taip susiję, bet tu prikišinėji tuos 10 metų vėl ir vėl nors ne apoe tai šnekam. Aš šneku iš savo pozicijos, manau, kad bausmės turėtų būti administracinės.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Teroro išpuoliai pasaulyje
Collapse
X
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąTaip susiję, bet tu prikišinėji tuos 10 metų vėl ir vėl nors ne apoe tai šnekam.
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąTaip susiję, bet tu prikišinėji tuos 10 metų vėl ir vėl nors ne apoe tai šnekam. Aš šneku iš savo pozicijos, manau, kad bausmės turėtų būti administracinės.Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąJei pamiršai, tai aš ir esu už prieinamumo ribojimą administracinės atsakomybės priemonėmis platintojams.
O pagal tavo logiką sakykim sausio 13 įvykių filmukus reiktų uždraust ar ne?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąJei pamiršai, tai aš ir esu už prieinamumo ribojimą administracinės atsakomybės priemonėmis platintojams.
Nematau prasmės diskutuoti apie sausio 13, kuri įvykus prieš 30 metų ir įvairūs filmukai visur paplitę milijonus kartų, staiga pradėt už tai baust būtų nesąmonė.
Comment
-
Jei aš tau atsiųsiu kokiu nors būdu Sausio 13 medžiagos, būčiau platintojas. Jei tu tą video parodysi savo šeiminykščiams - irgi tapsi platintoju.
Mes šnekam apie bendrai teisinį reguliavimą smurtinių filmukų. Nesvarbu ar atsiradusių vakar, ar prieš 100 metų. Baudžiam už tokių turėjimą, žiūrėjimą ir parodymą kitiems ar ne?
Ar smurtinių filmukų reguliavimas turėtų skirtis žiūrint kas ką skriaudžia? Pagal politines pažiūras, odos spalvą, religiją ar dar kaip nors? Ar kaip su mašinų ekologiniais reikalavimais - iki X metų pagamintus leidžiam, naujiems griežtesni reikalavimai?Bet kažkaip irgi kvailai skamba...
- 1 patinka
Comment
-
Tai, kas dabar dokumentika, kažkada buvo šviežia. Kas dabar yra šviežia, po keliolikos metų bus dokumentika.
Ar NZ filmuku dabar dalintis negalima, bet pralaikius nukištą kokius 20 metų jau bus galima dalintis kaip istorine medžiaga?
Yra didelis skirtumas tarp "normalu" ir "nedraudžiama". Man irgi nėra labai komfortiška žiūrėti sausio 13 medžiagą, vaizdus iš Jugoslavijos karų ar šitą iš Naujosios Zelandijos. Bet nematau kodėl tai turėtų būti nelegalu.
Aš suprantu, kad mūsų požiūris skiriasi. Tik nesuprantu ar tu nori tiesiog išvengti šito konkretaus filmuko dėl kažkių priežasčių ar nori paskelbti visus su smurtu susijusius filmukus už įstatymo ribų. Pagal kokius kriterijus atrinktum kas dar legalu, o kas jau ne.
- 1 patinka
Comment
-
https://youtube.com/watch?v=aM3ElTvF52I
Vice kuo greičiau į kalėjimą!Aukšto IQ Danskės Darbuotojas.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąTai, kas dabar dokumentika, kažkada buvo šviežia. Kas dabar yra šviežia, po keliolikos metų bus dokumentika.
Ar NZ filmuku dabar dalintis negalima, bet pralaikius nukištą kokius 20 metų jau bus galima dalintis kaip istorine medžiaga?
Yra didelis skirtumas tarp "normalu" ir "nedraudžiama". Man irgi nėra labai komfortiška žiūrėti sausio 13 medžiagą, vaizdus iš Jugoslavijos karų ar šitą iš Naujosios Zelandijos. Bet nematau kodėl tai turėtų būti nelegalu.
Aš suprantu, kad mūsų požiūris skiriasi. Tik nesuprantu ar tu nori tiesiog išvengti šito konkretaus filmuko dėl kažkių priežasčių ar nori paskelbti visus su smurtu susijusius filmukus už įstatymo ribų. Pagal kokius kriterijus atrinktum kas dar legalu, o kas jau ne.
Ir neturiu kažkokio nusistatymo vien tik prieš šį video. Bet negaliu suvokti žmonių žudymo, žmonių kankinimo, gyvūnų kankinimo ir panašių video platinimų.
Tiek iš mano pusės, nebematau prasmės daugiau tęsti.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąJei kas nors norit video iš NZ, parašykite, mielai paplatinsiu.
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimą
Pagal tokius pačius kriterijus, pagal kokius NZ nusprendė bausti, kiekvienas atvejis individualus, tai turėtų spręsti kompetetingos institucijos. Konkrečiai apie šį atvejį kalbant, nėra nė menkiausios priežasties, kodėl visuomenei tas video turėtų būti prieinamas, daug daugiau priežasčių, kodėl turėtų būti neprieinamas.
Ir neturiu kažkokio nusistatymo vien tik prieš šį video. Bet negaliu suvokti žmonių žudymo, žmonių kankinimo, gyvūnų kankinimo ir panašių video platinimų.
Tiek iš mano pusės, nebematau prasmės daugiau tęsti.
Teisinėje valstybėje "kiekvienas atvejis individualus" nelabai veikia. Gal ir nužudymus ar korupcijos atvejus reiktų spręsti pagal "kiekvienas atvejis individualus"?
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąKonkrečiai apie šį atvejį kalbant, nėra nė menkiausios priežasties, kodėl visuomenei tas video turėtų būti prieinamas, daug daugiau priežasčių, kodėl turėtų būti neprieinamas.
Ir neturiu kažkokio nusistatymo vien tik prieš šį video. Bet negaliu suvokti žmonių žudymo, žmonių kankinimo, gyvūnų kankinimo ir panašių video platinimų.Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.
Comment
-
Vokietijoje – šaudynės, yra žuvusių
Vokietijos Hanau mieste policija rado spėjamo šaulio, naujais duomenimis, nušovusio 11 žmonių, kūną. Tame pačiame bute, be to, rastas dar vienas negyvas žmogus. Pasak policijos atstovo, nėra duomenų, kad užpuolikų galėjo būti daugiau.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/worl....d?id=83579117
Comment
Comment