Parašė Petrozilijus Cvakelmanas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[FR] 2016.07.14 Bastilijos dienos atakos Nicoje
Collapse
X
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąReligija yra ne terorizmo priežastis, o terorizmo priedanga.
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąKuriuo teiginiu - kad religija nėra terorizmo priežastis ar kad į ją nereikia kreipti dėmesio? Dėl pirmo ir taip viskas aišku - palyginkit musulmonų skaičių, teroristų skaičių ir pasakykit, kodėl 99+ procento "teroristinės religijos" išpažinėjų nėra teroristai. Dėl antro viskas remiasi į paprastą logiką - kovojant su kenksmingu dalyku (terorizmu) mums neturi trukdyti nekenksmingas dalykas (islamas) ir dėl to negalima daryti jokių nuolaidų terorizmo kurstymui dėl to, kad kurstoma prisidengiant islamu, bet lygiai taip pat absurdiška ir net kenksminga būtų kovoti su islamu - tai pažeistų žmonių teises, tai būtų prieš mūsų vertybes ir tai būtų žingsnis atgal į tamsiuosius amžius ar bent jau XX a. pradžią, kai vienoj šalyje dėl visko buvo kalti žydai.
Islamas nekenksmingas dalykas ? Musulmonų siekis susidoroti su Danijos ir Prancūzijos karikatūrininkais ir žodžio laisve nėra kenksminga ? Jei jau sakote, kad islamas čia ne prie ko, tai ir UK islamistinių grupuočių siekis UK įvesti šariatą turbūt irgi ne prie ko ?
Labai jau panašu į regressive left retoriką . Atleiskite už anglišką išsireiškimą .Paskutinis taisė Xedos; 2016.07.16, 21:56.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTai dėl ko jie kovoja jei ne dėl Islamo valstybės, islamo dominavimo ir tt?
Parašė Xedos Rodyti pranešimąTikrai ne visi musulmonai yra teroristai, bet kai pasaulyje yra 1,2 mlrd. islamo išpažinėjų, net ir 5 % iš tų 1,2 mlrd. yra didžiulis skaičius radikalių pažiūrų musulmonų, kuriuos islamistinėms grupuotėms nesunku patraukti į savo pusę.
Islamas nekenksmingas dalykas ? Musulmonų siekis susidoroti su Danijos ir Prancūzijos karikatūrininkais ir žodžio laisve nėra kenksminga ? Jei jau sakote, kad islamas čia ne prie ko, tai ir UK islamistinių grupuočių siekis UK įvesti šariatą turbūt irgi ne prie ko ?
Labai jau panašu į regressive left retoriką . Atleiskite už anglišką išsireiškimą .
Left retorika... My oh my, pirmą kartą gyvenime mane kažkas kairiuoju išvadino.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimą
Tamsta man regis neskaitot ką aš rašau. Aš būtent ir rašau, kad reikia kovoti su tais, kurie šaudo žurnalistus ar viešai skatina apmėtyti moteris akmenimis, bet kovoti būtent su jais, o ne pradėti karą su islamu apskritai.
Left retorika... My oh my, pirmą kartą gyvenime mane kažkas kairiuoju išvadino.Paskutinis taisė John; 2016.07.17, 07:46.
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąReligija yra ne terorizmo priežastis, o terorizmo priedanga. Ir šiuo atveju tą priedangą panaikinti efektyviausia į ją nekreipiant jokio dėmesio. Jei žmogus viešoje vietoje skatina susidorojimą su kitais žmonėmis, prikerpi jį pagal atitinkamą straipsnį ir nesuki galvos, ar jis musulmonų šventikas ar dar kas, ir kaip apie jo sulaikymą kas ir ką pagalvos.
Islamas, kaip jauna religija šiuo metu yra tokioje fazėje kaip kad krikščionybė buvo kryžiaus žygių laikais.
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąTamsta man regis neskaitot ką aš rašau. Aš būtent ir rašau, kad reikia kovoti su tais, kurie šaudo žurnalistus ar viešai skatina apmėtyti moteris akmenimis, bet kovoti būtent su jais, o ne pradėti karą su islamu apskritai.
Be to teigiate, kad skatinimai apmėtyti moteris akmenimis nėra susijęs su islamu ? Arba tai, kad Bangladeše ateistas buvo sukapotas musulmonų vien už tai, kad teigė, jog netiki dievu, jis net nekalbėjo apie tai, kad dievo nėra. Apie Saudo Arabiją net nepradėsiu. Teigiate, kad islamas čia ne prie ko ?
Islamas dar ir kaip susijęs su ekstremizmu. UK islamistai jau skelbėsi, kad UK įvedus islamą, atsimetę nuo islamo ex-musulmonai būtų baudžiami mirties bausme. Bet jei tai skamba itin radikaliai, turėkite omenyje, kad tokia bausmė už atsivertimą iš islamo yra įtvirtinta Saudo Arabijoje, Irane, Katare, JAE. Visiškai nenoriu, kad tokios Islamo "vertybės" plistų Europoje.
Left retorika... My oh my, pirmą kartą gyvenime mane kažkas kairiuoju išvadino.Paskutinis taisė Xedos; 2016.07.17, 12:57.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąPanašiai ir aš rašiau. Kai norima kažką prieš kažką pakurstyti, skirtumų visada galima atrasti, pradedant tautiniais, rasiniais ir socialiniais, baigiant religiniais. Šiuo atveju patogi priemonė tam yra religija. Nebūtų religijos, būtų pritaikyta kas nors kita. Kai nori mušti, lazdą visada rasi.
Comment
Comment