Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai - 2020
Collapse
X
-
Aš net nežinojau, kad Andriulis yra G. Landsbergio švogeris.
Šiaip jau net vienoje šeimoje politinės pažiūros gali labai skirtis. Liudvikas Andriulis jau seniai garsėjo savo laisvais kontraversiškais pasisakymais, bet iki šiol lygtais jo nesiejo su TS politikaPaskutinis taisė Sula; 2020.10.16, 11:23.
Comment
-
Parašė liux Rodyti pranešimąTai Gabrieliaus ir Liudviko pažiūros, šiuo atveju, manyčiau, nesiskiria. Tik Gabrielius gana negarbingai sureagavo. O kas tas Andriulis tame kontekste?! Laisvas rinkėjas. Rašo nuo savęs, ko jį gėdinti ir peikti. O ir parašė jis kaip yra.
Tiesiog mūsų ultrahomofobinėje visuomenėje vienos lyties santuoka yra tabu. Ir garantuoju, kad net LP nesugebės pramušti šio įteisinimo Lietuvoje. Kitaip jau būtų išsakyta pozicija, kad piliečio Andriulio pasisakymas yra iš esmės teigiamas, ir jokių grėsmių ten negalima įžvelgti.Paskutinis taisė Sula; 2020.10.16, 11:48.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąIr garantuoju, kad net LP nesugebės pramušti šio įteisinimo Lietuvoje. Kitaip jau būtų išsakyta pozicija, kad piliečio Andriulio pasisakymas yra iš esmės teigiamas, ir jokių grėsmių ten negalima įžvelgti.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
Manau, kad šitas seimas partnerystę įves.Show must go von!
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąAš net nežinojau, kad Andriulis yra G. Landsbergio švogeris.
Šiaip jau net vienoje šeimoje politinės pažiūros gali labai skirtis. Liudvikas Andriulis jau seniai garsėjo savo laisvais kontraversiškais pasisakymais, bet iki šiol lygtais jo nesiejo su TS politikaPaskutinis taisė Lettered; 2020.10.16, 13:56.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimą
Delfis užvakar rašė, kad VTEK galbūt atnaujins tyrimą dėl Skvernelio keliuko po Skvernelės posto. Girdėjote kažką? Ne? Tai vat todėl, kad dešinysis burbulas neaimanavo, kaip TS susimovė. Dabar įsivaizduokit atvirkščią situaciją ir kiek ašarų būtų.
Comment
-
Manau, kad šitas seimas partnerystę įves.
Comment
-
Manau, kad šitas seimas partnerystę įves.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Jei Vilnius būtų koks nors laisvasis miestas kaip Danzigas, tai labai didelė tikimybė ...o dėl likusios Lietuvos nežinau (taip man atrodo).
Comment
-
Ačiū menkam ekonomikos augimui provincijoje ir uždaram gyvenimo būdui, kuris lėmė, kad iš inercijos vyresnių žmonių tarpe informacinė erdvė yra labiau susijusi su Rusija (žinom ten situaciją) nei su (Vakarų) Europa.
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą
Visų pirma, tai Lietuva yra stipriai katalikiška valstybė. Religija yra stipriai įsišaknyjusi žmonių sąmonėje.
Katalikybė stipriau išsišaknijusi tarp vyresnių kaip 60-ies metų žmonių, o jaunesni neatrodo uolūs katalikai, o jauniausi tik nominalūs katalikai su retomis išimtimis. Tarp jaunesnių, gėjų klausimas ne itin dirgina, nebent tik tarp specifinių bachūrų, kuriuos kažkaip dirgina (pvz. sportininkai, kultūristai?).Paskutinis taisė PoDV; 2020.10.16, 14:38.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Partnerystė visai nėra tas pats, kas santuoka. Aš pats už tai būčiau. Juolab, kad partnerystės įstatymas jau seniai guli Seimo stalčiuose.
Taip, kad dešiniosios koalicijos atveju, manau, ją įteisins. Pilnavertę santuoką dar ne dabar.Post in English - fight censorship!
- 1 patinka
Comment
-
Unikalus atvejis sakyčiau: katalikybė + Rusijos informacinė erdvė Neturiu omeny politiką (vien dėl elementarios karo baimės), bet visokius skiepus, gėjus ir pan.
Katalikybė stipriau išsišaknijusi tarp vyresnių kaip 60-ies metų žmonių, o jaunesni neatrodo uolūs katalikai, o jauniausi tik nominalūs katalikai su retomis išimtimis.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąAš net nežinojau, kad Andriulis yra G. Landsbergio švogeris.
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Dar reikia nepamiršti kad ES jau kelis metus spaudžią lietuvą įteisinti partnerystę, taigi šansai dar didėja. O partnerystės su tsantuoka nereikėtu maišyti. Partnerystė yra teisinis dalykas nusprendžiantis paveldėjimus, ligoninių lankymus, įsivaikinimus ir pan. Santuoka yra religinė ceremonija ir čia turėtu sprėsti religinė bendruomenė, o ne valstybė. Labai negerai, kad lietuvoje šios dvi vietos yra maišomos ir santuoka bažnyčioje prilyginama partnerystei.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Tauta turi žino savo didvyriusShow must go von!
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą
Aišku, vyresni žmonės labiau išpažįstantys, tačiau turime daug pusiau-sekuliarizuotų tradicijų. Be to, esti tikrai daug tikinčio jaunimo organizacijų, sanbūrių, aukštoji kultūra persipynusi su religinėmis savo šaknimis (galbūt tai iš dalies susiję su Sąjūdžio palikimu). Ką jau kalbėti apie vieną pagrindinių Lietuvos partijų, nevengiančių vadintis krikščionimis-demokratais. To religinio gyvenimo Lietuvoje, vistik, yra labai daug, daug daugiau, nei gali pasirodyti.
https://demotyvacijos.tv3.lt/media/d...6803891845.jpg
Kažkaip su religija man nesusisieja.
Kai likusiems gėjai "po barabanu" (nebent uolūs katalikai ar kitokią religiją išpažįstantys).
Mano jaunimo aplinkoj to katalikiškumo mažai (nors ir nenustebina vis atsirandantis koks vienas kitas katalikas ar dalyvaujantys jaunimo katalikiškose organizacijose) ir kiek buvau susidūręs, nepasirodė, kad yra toks mainstream'as būti kataliku ...bet sutinku, kad tokio lygio ateizmo kaip Estijoje, nėraPaskutinis taisė PoDV; 2020.10.16, 14:47.
Comment
-
Dar pastebėjau dalyką, kad tokiems ir į tokius nors kažkiek nešančius (amžius nesvarbu) gėjai labai dirgina:
https://demotyvacijos.tv3.lt/media/d...6803891845.jpg
Kažkaip su religija man nesusisieja.
Kai likusiems gėjai "po barabanu" (nebent uolūs katalikai ar kitokią religiją išpažįstantys).
Mano jaunimo aplinkoj to katalikiškumo mažai (nors ir nenustebina vis atsirandantis koks vienas kitas katalikas ar dalyvaujantys jaunimo katalikiškose organizacijose) ir kiek buvau susidūręs, nepasirodė, kad yra toks mainstream'as būti kataliku ...bet sutinku, kad tokio lygio ateizmo kaip Estijoje, nėra
- 1 patinka
Comment
Comment