Ar bus forumo apklausa?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai - 2020
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAr bus forumo apklausa?Show must go von!
Comment
-
Pusvalandis mažai, grįždamas galvojau prasuksiu vėl pro Lukiškes, bet ten sakė apie 2h laukt reikės. Nuėjau iki Savivaldybės, ten didžiulė, bet greit judanti eilė, laukiau apie pusvalandį. Lukiškių aiškėje atskiros eilės Vilniuj ir rajonam. Rajonų žymiai trumpesnė. Savivaldybėje viena bendra.
Comment
-
Parašė Rijikas Rodyti pranešimąShow must go von!
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąČia kur ta balsavimo vieta? Eilutė matosi. Kur jie eina?
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO kam išvis balsuoti iš anksto? Sekmadienį ramiai neuini į savo balsavimo apylinkę ir įvykdai savo pilietinę prievolę. Suprantu, kad "senais gerais laikais" važinėjome po užsienius ir kitus miestus, bet dabar...- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
Galbūt čia dar nebuvo A. Tapino laikraščio https://issuu.com/laisves_tv/docs/vi...jZlZjIwMTY5ODY
Show must go von!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kvailas Rodyti pranešimąAktyvumas Vilniuje vis dar labai mažas Ne kokios prognozės burbului
- 3 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Nu aš tai pasižiūrėjau per žinias, kad ten eilės po valandą laukia prie išankstinio balsavimo punktų ir nusprendžiau, kad neverta. Eisiu Sekmadienį. Spėju, ne aš vienas.
Tomaszewskio valdose (rajono savivaldybėje), spėju, išvis apytuščiai, o ji ir netoli - dviračiu numinti nesunku.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė themanual Rodyti pranešimąBurbulas balsuoja pavyzdingai, čia Vilniaus lenkai sakė šiais metais neis į rinkimus, todėl aktyvumas mažas
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Na čia jau tavo sugalvota ir primesta jiems retorika aš tikrai nelaikau taves kvailu žmogum, bet arba tikrai nesupranti kas yra tas populizmas arba tiesiog nenori.
Pvz. Nepatinka man socdemai, bet nu nėra jie populistai, valstiečių fetišas koncervatoriam nors ir kvailas, bet telpa į normalios politinės kritikos rėmus. Nendrė, radžvilas, violetinė baidyklė yra populistai.
Dėl antros pastraipos sutinku.
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Kada nauji TSLKD pirmininko rinkimai? Gal nariai pagaliau padarys išvadas?
Parašė Kvailas Rodyti pranešimą
Vilnius labai neaktyvus labiausiai balsuoja regionai, ar tik nebus eilinis facebooko burbulo flop
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąO jūs stebėjote praėjusius pirmininko rinkimus? Nes aš stebėjau ir kiti kandatai buvo išvis tuščia vieta palyginus su anūkėliu.
- 1 patinka
Comment
-
Nestebėjau. Blogai, jei partija neišugdo naujų lyderių, nesudaro sąlygų jiems atsirasti. Jeigu turi virtinę Seimo narių, jau vien iš jų dauguma potencialiai turėtų gebėjimus vadovauti partijai.
Comment
-
Nestebėjau. Blogai, jei partija neišugdo naujų lyderių, nesudaro sąlygų jiems atsirasti. Jeigu turi virtinę Seimo narių, jau vien iš jų dauguma potencialiai turėtų gebėjimus vadovauti partijai.
Comment
Comment