Parašė balietis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2016.06.12 Šaudynės Orlande [US]
Collapse
X
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąVisa tai yra iš Vakarų atneštos demokratijos pasekmė. Putinas bando šalį iš to išvesti ir jam labai sunkiai sekasi. O kad sekasi, rodo Vakarų reakcija. Rusija atsigauna ir stiprėja, todėl ir žviegia visi Vakarai. Jiems gi reikia silpnos Rusijos.
Comment
-
Parašė Taiga Rodyti pranešimąBeje, parašėi . Froidinis nukrypimas ir pasamonės balsas?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTodėl ir gyvena geriau, nes eksploatuoja ir naikina visą pasaulį.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąa galima paklausti a apie ką ši tema ?
http://www.miestai.net/forumas/showp...postcount=8479
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąNe 8 mln. nuo bado, o aplamai aukos depresijos metu, tame tarpe ir bado.
Va šaltiniai, kuriais remiasi tie, kurie teigia apie didelį kiekį depresijos aukų
http://www.census.gov/library/public...abstracts.html
Kitą kartą pats pažiūrėk skaičius, kuriuos siunti. JAV gyventojų skaičius pakankamai tolygiai po 1 milijoną kilo nuo 1920 iki 1940. Taigi ir prieš, ir per, ir po depresijos. Net padalinus potencialius 8 milijonus tolygiai, gautųsi po ~1 milijoną per metus, o tokių nuokrypių statistikoj nesimato.
Plius nepamirškim, JAV - ne Rusija, iš jos žmonės gali laisvai išvažiuoti kai tik panorės, o labiau panorės tada, kai ekonominė situacija prasta (pavyzdžiui per depresiją ir tuo labiau per badą), bet ir tai kažkodėl nepakeitė gyventojų skaičiaus dinamikos.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTodėl ir gyvena geriau, nes eksploatuoja ir naikina visą pasaulį.
TSRS yra atskira tema ir viskas, kas apie ją pateikiama iš Vakarų ar provakarietiškų vietinių veikėjų yra 90 proc. visiško melo ir pramanų. Ką jau kalbėti, jei dabar per akis meluojama apie Rusiją...
Aš šitą temą siūliau naikinti, nes, kaip aiškėja, tai galbūt tebuvo, o siaube (kaip netolerantiška, juk jie tokie švelnūs ir pūkuoti), homoseksualistų tarpusavio razborkė...
Temos siūlau nenaikinti, nes labai smagu iš šono pasižiūrėti kaip troliai bando mėtydami visiškai atsitiktinius pseudofaktus sukelti isteriją.
Parašė udrius Rodyti pranešimąfain kaip apie mane sprendžia nepažįstami žmonės bet kokiu atveju buvau teisus pradžioje temos - tai tik eilinis įvykis ir nieko daugiau ir nereikia čia ašarų Ech... kaip fain, kai moliūgai eilinį kartą susimauna
Comment
-
Parašė Taiga Rodyti pranešimąO liudininkų pasakojimai tai čia irgi iš vakarų? Tėvai vežti sibiran gyvuliniais vagonais irgi propaganda? Melas?
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąa galima paklausti a apie ką ši tema ?
Comment
-
Grįžtant prie temos - man yra visiškai nesuvokiama, kad FBI gali du kartus pasisodinti žmogų su įtarimais radikalizacija, spėju, kad buvo žinoma ir apie būdo agresyvumą (visgi žmona pabėgo kaip nuo smurtautojo?..), manau, kad ir jo tėvas turi būti žinomas kaip kažkoks Afganų aktyvistas - ir vis tiek jis sugeba gauti automatinį ginklą?..
Vakar CNN mačiau Trump'o kreipimasi, kur baisingai pyko, kad demokratai šito įvykio fone kalba apie visuomenės nuginklavimą. Kai tuo tarpu policininkai susišaudyme nesugebėjo jo sustabdyti, nes patys buvo ginkluoti tik tarnybiniais pistoletais, kai jis tuo tarpu turi AR-15. Gaunasi kažkoks saugumo paradoksas - visuomenė ginkluota ir sunkiai pažeidžiama grėsmių, bet kartu ir turi didelius kovinius pajėgumus patys tapti grėsme. :/
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąKalbėti apie ginklų kontrolės sugriežtinimą po tokio teroro akto yra debilizmas, nes kai kas nors rimtai ruošiasi tokiam ter-aktui tai ginklų gauna net Europoje. apie ginklų kontrolės griežtinimą galima kalbėti kai šaudo koks vaikigalis, užėjus blogai nuotaikai.
Šiaip aš iš principo nesu prieš ginklus civiliams. Aš esu prieš neadekvačius ginklus neadekvatiems civiliams, kurie jų kovinę galią sulygina su kariškių galia. Kontrolė tikrai turėtų būti rimtesnė ir prieinamumas mažesnis.
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąTai kai JAV išleis tokį federalinį įstatymą, kad spec. tarnybos gali uždrausti žmogui teisę į rimtus kovinius ginklus be teismo sprendimo, tai tada ir uždraus. O kol kas kai kuriose valstijose ginklą gali nusipirkti praktiškai bet kas.
Tiesiog bandau susidaryt bendrą vaizdą. Kai kam ir 50 lavonų įspūdžio nedaro...
Comment
-
Parašė Taiga Rodyti pranešimąGrįžtant prie temos - man yra visiškai nesuvokiama, kad FBI gali du kartus pasisodinti žmogų su įtarimais radikalizacija, spėju, kad buvo žinoma ir apie būdo agresyvumą (visgi žmona pabėgo kaip nuo smurtautojo?..), manau, kad ir jo tėvas turi būti žinomas kaip kažkoks Afganų aktyvistas - ir vis tiek jis sugeba gauti automatinį ginklą?..
Vakar CNN mačiau Trump'o kreipimasi, kur baisingai pyko, kad demokratai šito įvykio fone kalba apie visuomenės nuginklavimą. Kai tuo tarpu policininkai susišaudyme nesugebėjo jo sustabdyti, nes patys buvo ginkluoti tik tarnybiniais pistoletais, kai jis tuo tarpu turi AR-15. Gaunasi kažkoks saugumo paradoksas - visuomenė ginkluota ir sunkiai pažeidžiama grėsmių, bet kartu ir turi didelius kovinius pajėgumus patys tapti grėsme. :/
Comment
-
nesakau, kad jūsų komentaras buvo debiliškas(kiek blogai išsireiškiau), aš labiau apie tokį požiūrį žmonių, kurie visą šį įvykį suveda vien tik į ginklus ir tokį terorizmą ragina spręsti uždraudžiant ginklus. nors esmė ne juose. Kai organizuoji kažką panašaus tai argi ginklo gavimas yra kažkas sudėtingo? galų gale gaminiesi savadarbį sprogmenį. esmė kad tas teroristas išvis vaikščiojo laisvas...
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąnesakau, kad jūsų komentaras buvo debiliškas(kiek blogai išsireiškiau), aš labiau apie tokį požiūrį žmonių, kurie visą šį įvykį suveda vien tik į ginklus ir tokį terorizmą ragina spręsti uždraudžiant ginklus. nors esmė ne juose. Kai organizuoji kažką panašaus tai argi ginklo gavimas yra kažkas sudėtingo? galų gale gaminiesi savadarbį sprogmenį. esmė kad tas teroristas išvis vaikščiojo laisvas...
Comment
Comment