Parašė Galis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai 2016
Collapse
X
-
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąO kokie tie Graužinienės didžiausi skandalai / trūkumai einant Seimo pirmininkės pareigas? Ji gana ilgai tame poste atsilaikė. Aš tai atsimenu tik kad kažkada kažko neištarė. Galimi trūkumai - įvaizdis (išvaizda) ir priklausymas Darbo partijai. Bet tai netrukdo eiti tiesiogines pareigas. Jei su pareigomis būtų nesusitvarkiusi, tai nebūtų išsilaikiusi tame poste 3 metus.
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąbuvo paminėtos Landsbergio, Brazausko, Juršėno pavardės ir tame kontekste paklausta ar esate to posto vertas. nėra pasiteisinimas tai,kad prieš tai buvo visokių veikėjų, ir dabartinis bus bent jau už juos geresnis.
beje, kiek ne į temą: kai Graužinienė tapo seimo pirmininke mano aplinkoje buvo žmonių, kuriems ji destė. anot jų ji buvo puiki dėstytoja. dabar lygiai tas pats: puikus dėstytojas, žmogus ir pan. bet kaip baigė Graužinienė visi puikiai žino. esmė kad esant tokiame poste turi būti pats sau šeimininkas, o ne lėlė ant virvučių.
Comment
-
Perskaičiau tą interviu 15 min., ir mano nuomonė apie Seimo pirmininką stipriai pagerėjo. Nors gal tiksliau būtų, kad susidariau gerą nuomonę, nes anksčiau neturėjau jokios, išskyrus tai, kad CV palyginus buvo visai neblogas, nes visiški liurbiai dekanais netampa.
Jis dar niekam nieko blogo nespėjo padaryti, ateina duoti interviu, o ten ant jo visą laiką stumia, vadina sodininkystės profesionalu, sako, kad Seimo pirmininkais nūnai tampa visoks šūdas ir t.t. Nu ir nieko, liko mandagus, atsakinėjo į klausimus, bendravo pagarbiai. Taip įsivaizduoju, kad jis irgi galėjo Jakilaičio atgal paklausti, kodėl LRT dirba tie žurnalistai, katrie netinkami komercinėms TV, bet nepaklausė.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąO kokie tie Graužinienės didžiausi skandalai / trūkumai einant Seimo pirmininkės pareigas? Ji gana ilgai tame poste atsilaikė. Aš tai atsimenu tik kad kažkada kažko neištarė. Galimi trūkumai - įvaizdis (išvaizda) ir priklausymas Darbo partijai. Bet tai netrukdo eiti tiesiogines pareigas. Jei su pareigomis būtų nesusitvarkiusi, tai nebūtų išsilaikiusi tame poste 3 metus.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąJei jau Graužinienė nieko blogo užimti vienas svarbiausių šalies pareigų, tai kur čia naujasis pimininkas netiks...
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąSeimo pirmininkas nėra tokia svarbi pareigybė, nors veiklos labai daug, bet ji labiau reprezentacinė/formali. Įstatymų pats vienas pimininkas irgi nepriiminėja, tą daro visas Seimas. Todėl juo dirbti patys partijų pirmininkai nelabai ir veržiasi. Kur kas svarbesnis postas premjero, nuo kurio priklauso šalies ūkis ir jo plėtra.
Comment
-
Jei jau Graužinienė nieko blogo užimti vienas svarbiausių šalies pareigų, tai kur čia naujasis pimininkas netiks
Seimo pirmininkas nėra tokia svarbi pareigybėPaskutinis taisė senasnamas; 2016.11.16, 11:25.
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąPerskaičiau tą interviu 15 min., ir mano nuomonė apie Seimo pirmininką stipriai pagerėjo. Nors gal tiksliau būtų, kad susidariau gerą nuomonę, nes anksčiau neturėjau jokios, išskyrus tai, kad CV palyginus buvo visai neblogas, nes visiški liurbiai dekanais netampa.
Jis dar niekam nieko blogo nespėjo padaryti, ateina duoti interviu, o ten ant jo visą laiką stumia, vadina sodininkystės profesionalu, sako, kad Seimo pirmininkais nūnai tampa visoks šūdas ir t.t. Nu ir nieko, liko mandagus, atsakinėjo į klausimus, bendravo pagarbiai. Taip įsivaizduoju, kad jis irgi galėjo Jakilaičio atgal paklausti, kodėl LRT dirba tie žurnalistai, katrie netinkami komercinėms TV, bet nepaklausė.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąMan tik įdomu, ką ji tokio blogo padarė ar ko nepadarė.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąNesakau, kad Graužinienė geriau nei Juršėnas arba Degutienė, bet tikrai geriau nei Valinskas . Man tik įdomu, ką ji tokio blogo padarė ar ko nepadarė.
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąkiek naivoka suaugusiam žmogui susidaryti nuomonę iš vieno straipsnio...(čia apakritai)... beje, o Pranckietis ne sodininkystės profesionalas?
Dėl profesionalų tai išvis. Seimas nuo Vyriausybės skiriasi tuo, kad yra renkamas, o ne skiriamas. Ką išsirinkom, tas mus ir atstovaus. Prie ko dar čia profesionalai? Kažkada Seimui vadovavo muzikos profesorius, nu dabar pavadovaus agronomijos profesorius. Blogiau už praeitą kadenciją tikrai nebus, o kaip bus, pamatysim. Kol kas davė savo pirmąjį rimtą interviu per TV, tai liko stebėtinai ramus ir mandagus, nepaisant to, kad jį netiesiogiai įžeidinėjo.
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąO iš ko suaugę žmonės turėtų susidaryti nuomonę? Pagaliau davė jam pašnekėti, spausdintam variante man pasirodė adekvatesnis už Jakilaitį.
Dėl profesionalų tai išvis. Seimas nuo Vyriausybės skiriasi tuo, kad yra renkamas, o ne skiriamas. Ką išsirinkom, tas mus ir atstovaus. Prie ko dar čia profesionalai? Kažkada Seimui vadovavo muzikos profesorius, nu dabar pavadovaus agronomijos profesorius. Blogiau už praeitą kadenciją tikrai nebus, o kaip bus, pamatysim. Kol kas davė savo pirmąjį rimtą interviu per TV, tai liko stebėtinai ramus ir mandagus, nepaisant to, kad jį netiesiogiai įžeidinėjo.
dėl profesionalų tai aišku neprikibsi, jei jau partijos vedlys žadėjęs grąžinti seimui gerą vardą pats nenori į pirmininkus tai lieka kas lieka.
jei geri mano skaičiai tai į kaimo reikalų komiteta užsinorėjo 24 valstiečiai iš 56. jei taip visur tai klestėsim
Comment
-
dėl profesionalų tai aišku neprikibsi, jei jau partijos vedlys žadėjęs grąžinti seimui gerą vardą pats nenori į pirmininkus tai lieka kas lieka.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąAtseit su Karbauskiu Jakilaitis tai jau būtų kitaip kalbėjęs? Būtų citavęs nupieštas pažymas ir klausinėjęs, kokiomis trąšomis bus tręšiamas Agroseimas ir ar pieva prie Seimo bus panaudota kviečiams, ar kitoms kultūroms .
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąSeimo pirmininkas nėra tokia svarbi pareigybė, nors veiklos labai daug, bet ji labiau reprezentacinė/formali.
Tik gali būti, kad visi mes tas kompetencijas skirtingai suprantame. Galima kabinėtis prie Jakilaičio, kad jis kandžius klausimus uždavinėjo, o galima paklausyti ką pats naujasis pirmininkas kalbėjo:
- 'taip, seniau seimui vadovavo žymūs politikai, dabar tokių nėra, o tie, kurie yra (Karbauskis) - nenori prisiimti atsakomybės ir numeta ją ant šeštų.
- 'Išeikit į gatvę ir paklauskit žmonių ką jie žino apie seimą - jie kvailiai, nieko nesupranta, dėl to reikia į viešumą paleisti pigaus populizmo triukus apie atimamus iš valdininkų tarnybinius atuomobilius'
Jakilaitis 'bet gal ir kažkokių rimtų darbų žadate atlikti'?
- 'žadame, va daug pagal statutą dirbome, daug blah blah ir jokio konkretumo apie žadamus darbus.
Jeigu atsmesim visokius emocinius dalykus kaip kad 'kalbėjo nuoširdžiai', tai gal kas man gali paaiškinti ką gi tas pirmininkas protingo pasakė? Ar pristatė pagrindinius naujo seimo darbus ir strategiją kaip jį padaryti kokybišką, kas buvo žadama kaip naujojo seimo esmė? Be nuoširdaus ir kiek kvailoko kalbėjimo apie populistinius darbus aš daugiau nieko rimto neišgirdau. Jei kas išgirdo - apšvieskit.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąVienas iš valstiečių pagrindinių šūkių 'sugrąžinkim valdžią į seimą', pradedamas įgyvendinti nuo Graužinienės lygio politiko. Tą Jakilaitis norėjo ir gerai išryškino - valstiečiai daug kalbėjo apie profesionalus, apie sugrąžinamą valdžią į seimą, o į jo pagrindinį postą pastatė visai nekompetetingą ir neprofesionalų žmogų.
Profesionalumo kol kas trūksta tik Jakilaičiui, nes su savo angažuotumu, populistiniais klausimais ir vaikiškais kabinėjimaisiais prie žodžių atrodo labai nerimtai.Paskutinis taisė Lettered; 2016.11.16, 13:06.
Comment
-
/\
Kol kas girdėti tik du argumentai, kad naujasis pirmininkas yra šaunus, nes: 1. jis nuoširdus 2. pažiūrėkit į Jakilaitį. Bet man įdomiau sužinoti kur gi tas žadėtas profesionalumas ir iš ko yra daromos išvados 'jis bus geresnis už Graužinienę'. Ar čia tik su ta mintim, kad 'blogiau nebegali būti'. Man jis kol kas pasirodė Graužinienės lygio, o jei kažkur kažkas įžvelgė jo protingų minčių - prašome pacituoti
Comment
Comment