Parašė Tomas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai 2016
Collapse
X
-
Parašė dts Rodyti pranešimąTam, kad lengviau galima būtų skaldyti karbauskiuko šutvę
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąKubiliaus laikotarpiu nukentėjo labai daug žmonių, tame tarpe ir aš.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąPrieš naujokus, iš esmės, nelabai yra ką stumt.
Karbauskį kažkiek pakuteno. Bet tas ketina likti pilkuoju kardinolu. Man tik mįslė, kaip toks nelabai bendraujantis ir nelabai patrauklus "eiliniam traktoristui", besimėtantis žmogus, vadovaus.
Skvernelis pasirinktas žymiai patrauklesne rinkėjui širma, bet jau net dabar Karbauskis nuo jo linkęs ribotis.
Jau premjeras - Ropė, nors tas net nelabai tikisi tokio "viliojančio" pasiūlymo.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNeskiriate kai puolama dėl mistinio tvartelio ir kolchozų sugriovimo ar kai puolama dėl neteisėtų sandorių, dingusių milijonų, Vijūnėlės dvarų ir auksinių šaukštų?
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąKubiliaus laikotarpiu nukentėjo labai daug žmonių, tame tarpe ir aš.
Bet suvesti viską į vieną žmogų yra kvaila, kai iš esmės, veikti reikėjo bet kokiu atveju.
Juolab, kad didžiausias nukentėjimas prasidėjo 2008 metų rudenį, gal net - vasarą, dar iki visų naktinių reformų. Kas tuomet vadovavo susisiekimo ministerijai? Priminkite prašom? Kas užsiėmė Lietuvos aviacijos "prichvatizavimu" iki tolei?
Comment
-
Comment
-
Parašė Eisinas Rodyti pranešimąTam, kad valstiečiai nenorėtų tokios koalicijos, nes iš TS spaudos konferencijos susidaro toks įspūdis, kad TS susitaikė su opozicijos vaidmeniu.
p.s. iš G. Landsbergio fb :O dėl ateities, tai galiu pasakyti - #StrateginėKantrybė ir #StipriDešinė. Tai tik tiek.Paskutinis taisė Galis; 2016.10.24, 10:40.
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąO damąstyt iki galo nebandei kas dėl to kaltas?It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąRopė galbūt tik pagąsdinimas: nesivilksit švarkelio, tai graušit ropę .
neNUsivilksit švarkelio, tai graušit ropę
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė TomasAš mąstau kaip vidutinis rinkėjas
Iki tol mėgavosi reitingais vos ne dvigubai-trigubai didesniais nei visi kiti. Butkevičiaus reitingai irgi lenkė visus, t.t. Prezidentės.
Kas atsitiko?
Comment
-
Kokius naujus rinkėjus galima pritraukti ir apie kokius pokyčius galima kalbėti su ta pačia amžina retorika?
„Kas bus prie valstiečių? Aš tikiuosi, kad kolūkių nesugrąžins, nors ten bus kolūkinės nomenklatūros, bet manau, kad nesugrąžins“, – sakė V. Landsbergis.„Kas atsitiko? Atsitiko labai seniai, ar jūs nepastebėjote, kas Lietuvoje atsitiko? 1992 m. pabaigoje, kas atsitiko, kai grįžo buvę komunistai? “, – retoriškai klausė V. Landsbergis.
Kas atsitiko?Paskutinis taisė senasnamas; 2016.10.24, 11:56.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąKokius naujus rinkėjus galima pritraukti ir apie kokius pokyčius galima kalbėti su ta pačia amžina retorika?
Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=72646266
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąOK, tačiau gal galit paaiškinti tokį fenomeną kaip LSDP ir asmeniškai Butkevičiaus smukimas vos per pusmetį??
Iki tol mėgavosi reitingais vos ne dvigubai-trigubai didesniais nei visi kiti. Butkevičiaus reitingai irgi lenkė visus, t.t. Prezidentės.
Kas atsitiko?
Reitingai dar ne viskas.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąKaltas Kubilius
Comment
Comment