Apie Terbakrauskio... tfu, Karbauskio poziciją ES ir NATO klausimu (2000 m. "Delfi" straipsnis):
Tokie išsireiškimai kaip "pertraukos darymas" ir "pasirengimo proceso lėtinimas" buvo užvualiuotas neigiamas nusistatymas ES ir NATO atžvilgiu.
Kalbėdamas su prezidentu apie Valstiečių partijos poziciją dėl ES ir NATO, R. Karbauskis sakė aiškinęs, kad žiniasklaida neteisingai pateikė jo pasisakymus, "išėmė juos iš konteksto". Seimo nario teigimu, jis remia šalies narystę ES, tačiau mano, jog būtina padaryti pertrauką eurointegracijos procese, kad Lietuva nustatytų savo pozicijas.
Jo nuomone, 10-15 metų reikia šalies pasiruošimui tapti ES nare. Valstiečių partija taip pat neprieštarauja Lietuvos narystei NATO, tačiau mano, kad būtina atsižvelgti ir į kitus prioritetus ir lėtinti pasirengimo procesą.
Jo nuomone, 10-15 metų reikia šalies pasiruošimui tapti ES nare. Valstiečių partija taip pat neprieštarauja Lietuvos narystei NATO, tačiau mano, kad būtina atsižvelgti ir į kitus prioritetus ir lėtinti pasirengimo procesą.
Comment