Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai 2016
Collapse
X
-
Parašė RomasPradėti skelbti ir didesnių miestų rezultatai - beveik visur pirmauja konservai ir valstiečiai.
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąGal mano nuoroda i su "sutrikimais" veikiancia es pinigais paruosta sistema ... lyg ir tiketina kad darbo partija nepraeis.
Comment
-
Daugiamandatėje vyksta tie patys "trendai"
Duomenys iš 1609 apylinkių (809.610 balsai):
6 Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga 185.219 22,88% 19 (-1)
2 Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai 157.098 19,40% 17
Tarp valstiečių ir konservatoRių skirtumas mažiau nei 30 tūkst. balsų.
Toliau mandatų skaičius kol kas nepasikeitė:
1 Lietuvos socialdemokratų partija 13
7 Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis 7
5 Partija Tvarka ir teisingumas 5
11 Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga 5,82% ( buvo 5,78% - mažėjimas sustojo) 5 mand.
8 Darbo partija pirm. 5,19% (buvo 5,27%) 4 mand.
Kitas didesnis pokytis bus, kai Darbo partija nuslys už 5% ribos ir 4 mandatai bus perskirstyti kitiemsPaskutinis taisė Romas; 2016.10.10, 03:11.
Comment
-
Daugiamandatės duomenys iš 1713 apylinkių (926.390 balsai)
Kol kas mandatų paskirstymas nepasikeitė. Darbo partija turbūt jau paskutinį kartą tame sąraše virš 5%:
6 Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga 209.331 22,60% 19 mandatai
2 Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai 187.513 20,24% 17
1 Lietuvos socialdemokratų partija 136.636 14,75% 13
7 Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis 76.736 8,28% 7
5 Partija Tvarka ir teisingumas 53.567 5,78% 5
11 Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga 51.567 5,57% 5
8 Darbo partija pirm. 46.775 5,05% 4
Comment
-
Daugiamandatės duomenys iš 1769 apylinkių (992.728 balsai)
Nebeliko Darbo partijos
Po šitų rinkimų bus analizuojama, kodėl Darbo partija pralaimėjo Tvarkai ir teisingumui turėdama geresnes starto pozicijas. Ne paskutinėje vietoje buvo DP reklamos nebuvimas, bent Vilniuje (tuo tarpu Pakso reklama "tesprendžia tauta" buvo pastebima) ir DP dabartinio vadovo pozicija pasilikti "briukseliuose".
Pora Mazuronio nuotraukų atminimui iš Delfio
http://www.delfi.lt/projektai/balsuo....d?id=72510294
Comment
-
Z. Vaigauskas: mano kadencija baigiasi
Parašė lrt.ltVyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) pirmininkas Zenonas Vaigauskas sako, kad tai – jo paskutinė kadencija, pasigirdus raginimams atsistatydinti dėl nesklandumų organizuojant rinkimus.
„Iš principo nedovanotinas dalykas, iš principo jie paveda visų pirma patys save, ir mūsų komisiją ir labai daug ką. Nemanau, kad čia normali situacija, kai taip gaunasi per Seimo rinkimus“, – per spaudos konferenciją pirmadienio naktį sakė Z. Vaigauskas.
Po rinkimų beveik iki vidurnakčio VRK neskelbė jokių rinkimų rezultatų, pasak Z.Vaigausko, dėl IT sistemą prižiūrinčios bendrovės kaltės. Taip pat dieną maždaug pusvalandžiui buvo strigusi VRK sistema ir klio trukdžių rinkėjams balsuojant ne savo apylinkėje, o jungiantis per elektroninius valdžios vartus prie rinkėjo puslapio tam tikrą laiką buvo galima matyti kitų žmonių asmens duomenis.
„Pirma palaukime su rezultatais, juos reikia paskelbti, sutvarkyti, kad nekeltų abejonių, – į klausimą, ar trauksis iš posto, atsakė Z.Vaigauskas, – Galų gale mano kadencija baigiasi, aš tikrai sakiau, kad jokiu būdu nepretenduoju į naują kadenciją, aš ir taip pakankamai ilgai esu komisijos pirmininkas“.
Comment
-
Beje, paskutiniais duomeninimis, dzarba parcija vėl turi 5%, tikiuosi neilgam. Tuo tarpu TS-LKD praktiškai pasivijo valstiečius.
Suskaičiavus rezultatus iš 1839 apylinkių (iš viso – 1996 apylinkės):
Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 20 mandatų (22,15 proc.)
Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai – 19 (20,88 proc.)
Lietuvos socialdemokratų partija – 13 (14,62 proc.)
Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 8 (8,59 proc.)
Partija Tvarka ir teisingumas – 5 (5,57 proc.)
Lietuvos lenkų rinkimų akcija – Krikščionių šeimų sąjunga – 5 (5,55 proc.)
Darbo partija – 4 (5,04 proc.)
Comment
-
Va kas būna, kai Tapui neduodi #dolerio.
Džiugu matyti, kad lieberalai laikosi kur kas geriau, nei daugelis galėjo tikėtis. Panašu, kad turėsim visai pusė velnio koaliciją be Paksoidinių populistų ir atsasaldemokratų.
Jei kauniečiai nebūtų už valstiečius pribalsavę, būtų išvis gerai. Bet juk Kaunas yra Kaunas.Paskutinis taisė John; 2016.10.10, 06:04.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimą/\ Nesuprantu, kuo taip reikia džiaugtis.
Kiekvienuose rinkimuose laimi ar tampa pastebimi vis kiti populistai; į Darbo partijos vietą ateis kokia nors kita iš niekur atsiradusi partija.
Darbo partija jau 5,03%
Comment
Comment