Parašė Tomas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai 2016
Collapse
X
-
Šiaip tai dėl valstiečių neaišku kokią strategiją paims laimėję - ar iš karto eis į koaliciją, ar šią kadenciją eis į opoziciją. Tarkime Kauno atvejis - vieningas Kaunas pirmą kadenciją visą laiką buvo opozicijoje ir badė į klaidas, kryptingai darėsi piarą ir taip visus tris metus, o tada jau antrais rinkimais susišlavė daugumą.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąLygiai kaip 2012-ais, taip ir dabar aš vis dar manau, kad LSDp yra mažiausiai žalos Lietuvai galinti padaryti partija.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąTai Grūto parko balvonai dar mažiau žalos padarytų. Stovėtų sau tyliai nieko neveikdami ir tiek. Kalba turėtų eiti ne apie tai kas mažiau žalos padarys, o kas daugiau naudos atneš.
Comment
-
Šiaip tai dėl valstiečių neaišku kokią strategiją paims laimėję - ar iš karto eis į koaliciją, ar šią kadenciją eis į opoziciją.
Pirma, valstiečiai žalieji yra „nesusitepę“, nėra buvę valdžioje. Antra vertus, jie nėra dalis to politinio valstybės aparato. Konservatoriai, liberalai, „darbiečiai“, socdemai jau Seime buvo, 12-16 metų tame dalyvauja. O čia ateina nauja, „nesusitepusi“ jėga, kuri savo programoje akcentuoja moralinius elementus, ypač susijusius su kova prieš girtavimą“, – komentavo K. Girnius. Tuo metu VDU profesorius M. Jurkynas, taip pat įvardijęs LVŽS, tvirtino, kad ši partija yra labiau „antro rinkėjų pasirinkimo“, o ne protesto balsų politinė jėga. „Tai nėra nauja partija, bet tai yra ta partija, kuri iš regioninio matomumo gali pakilti ir greičiausiai pakils į nacionalinį lygį. Ar tai tikrai protesto balsai? Ne, galbūt tai yra antro pasirinkimo ar žmonių, kurie norėtų matyti kitokią centro kairiąją politiką, balsai“, – svarstė politologas.Paskutinis taisė senasnamas; 2016.09.16, 09:42.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąLygiai kaip 2012-ais, taip ir dabar aš vis dar manau, kad LSDp yra mažiausiai žalos Lietuvai galinti padaryti partija.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNa LSDp bent jau vyksta kažkokia vidinė diskusija dėl neoliberalios politikos atsisakymo, gal kažkas iš to išsiplėtos.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąLygiai kaip 2012-ais, taip ir dabar aš vis dar manau, kad LSDp yra mažiausiai žalos Lietuvai galinti padaryti partija.
Comment
-
Parašė ratKažkas milijonines aferas suka, privačius darželius steigia vietoj valstybinių, stato namus bilekurpapuola, ima kyšius per visus galus, o šitie nevispročiai dar debatus žiūri. Debilų gauja.
Ir dar 20 debilų apklausoje balsuos už pajūrio NT vystytojus Daunai b...
https://www.youtube.com
Comment
-
Parašė AutoLiet Rodyti pranešimąNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Klausimas visiems? "Kas nuvarė Lietuvos ekonomiką" iki 2008 m. spalio 12 d.
Kad nebūtu be reikalingų rašinėjimų - LSDP gerbėjai parašys pasaulinė krizė.
Mano manymu jie tuos seimo rinkimus laimėjo, nes keturis metus jie buvo opozicijoj ir malė š....(įdomų kas butu jeigu jie butu laimėtojai). 2012 m. atėjo į valdžią ant ekonomikos pakilimo. Ką teigiamo jie padarė 2012-2016 m. Pabaigė pradėtus prieš tai buvusios vyriausybės darbus. Gal ko aš nežinau?
Comment
-
Parašė AutoLiet Rodyti pranešimąKlausimas visiems? "Kas nuvarė Lietuvos ekonomiką" iki 2008 m. spalio 12 d.
Kad nebūtu be reikalingų rašinėjimų - LSDP gerbėjai parašys pasaulinė krizė.
Mano manymu jie tuos seimo rinkimus laimėjo, nes keturis metus jie buvo opozicijoj ir malė š....(įdomų kas butu jeigu jie butu laimėtojai). 2012 m. atėjo į valdžią ant ekonomikos pakilimo. Ką teigiamo jie padarė 2012-2016 m. Pabaigė pradėtus prieš tai buvusios vyriausybės darbus. Gal ko aš nežinau?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPrincipe LSD padarė vieną gerą dalyką - naująjį DK.
3) Žadėjo, kad bus galima šnapsą pirkt be ausvaiso... a, tiesa, čia tik tuo atveju, jei išrinks.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPrincipe LSD padarė vieną gerą dalyką - naująjį DK.
Comment
-
Parašė AutoLiet Rodyti pranešimąSutinku 90 procentu., bet rinkimai manau prirėmė. Kur jie buvo 2004 - 2008 m.?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTen pat, kur ir konservatoriai su liberalais 2008-2012 m.
Comment
-
Parašė AutoLiet Rodyti pranešimąPatikslinkit?
Comment
Comment