Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai 2016
Collapse
X
-
-
Kažkoks keistas bandymas įkąsti valstiečiams Valatka pasidarė ž.ū. specas kiek matau
http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/....d?id=72267900
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąKažkoks keistas bandymas įkąsti valstiečiams Valatka pasidarė ž.ū. specas kiek matau
http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/....d?id=72267900
Šiaip jau gal ir keistoka klausti didžiausio Lietuvos Valstiečio, valdančio 30000 ha, kaip tvarkytis su žemės ūkiu. Jis jį jau (su kolega G. Žiemeliu) jau "patvarkė".
Comment
-
Skaitinėju aš šitą ultradešiniųjų forumiečių tariamai džiaugsmingą (o iš tiesų truputį nervingą) tryzniavimą, o širdyje tokia ramybė. Esu beveik įsitikinęs, kad ir po šių Seimo rinkimų valdančią koaliciją formuos LSDp, nes:
1. Žmonės gyvena gerai.
2. Kubiliaus ir Šimonytės nusikaltimai galimai dar nepasimiršo (Masiulio tuo labiau).
Aišku negalima atmesti tikimybės, kad tauta užsimanys nusibausti save 4-iais metais ultradešniųjų valdžios. Tokiu atveju mūsų lauktų priartėjimas prie Estijos ir Latvijos - nusivylimo ir stagnacijos. Bet aš vis tiek lieku optimistu, nes:
1. Dar nė viena ultradešniųjų valdžia Lietuvoje neišsilaikė ilgiau kaip vieną kadenciją
2. Praktiškai kartu iš valdžios turės trauktis prezidentė Grybauskaitė ir tamsybių siautėjimui Lietuvoje bus padarytas galas.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąSkaitinėju aš šitą ultradešiniųjų forumiečių tariamai džiaugsmingą (o iš tiesų truputį nervingą) tryzniavimą, o širdyje tokia ramybė. Esu beveik įsitikinęs, kad ir po šių Seimo rinkimų valdančią koaliciją formuos LSDp, nes:
1. Žmonės gyvena gerai.
2. Kubiliaus ir Šimonytės nusikaltimai galimai dar nepasimiršo (Masiulio tuo labiau).
Aišku negalima atmesti tikimybės, kad tauta užsimanys nusibausti save 4-iais metais ultradešniųjų valdžios. Tokiu atveju mūsų lauktų priartėjimas prie Estijos ir Latvijos - nusivylimo ir stagnacijos. Bet aš vis tiek lieku optimistu, nes:
1. Dar nė viena ultradešniųjų valdžia Lietuvoje neišsilaikė ilgiau kaip vieną kadenciją
2. Praktiškai kartu iš valdžios turės trauktis prezidentė Grybauskaitė ir tamsybių siautėjimui Lietuvoje bus padarytas galas.
Finansų ministerija (FM) atmeta ekonomistų siūlymus skolintis šiuo metu rekordiškai žemomis palūkanomis ir pasiskolintomis lėšomis dabar arba ateityje, suėjus terminui, refinansuoti grąžintinas skolas, kadangi taip tik dar labiau padidėtų valstybės skola.
Pasak jos, pasiskolinti pigiau tam, kad milžinišką sumą laikytume sąskaitose, nes naudingų investavimo šaltinių nenurodo net ir pasiskolinti siūlantys ekonomistai, už lėšų saugojimą mokėtume nemažas sumas.
Plačiau: http://vz.lt/vadyba/finansai-apskait...#ixzz4K1JHqhegPaskutinis taisė Lettered; 2016.09.12, 09:27.
Comment
-
Įdomu ar liberalams pavyks peržengti barjerą, kad nors kas nors pagal jų sąrašą patektų į Seimą. Visada apmaudu sužinoti, kad tavo balsas asidūrė šiukšliadėžėje, tad gal geriau nerizikuoti.
Konservatoriai iki šiol, net ir laimėję rinkimus, negalėdavo turėti daugumos be liberalų. Dabar gal ir galės, jeigu sugebės pritraukti buvusius liberalų rinkėjus.Paskutinis taisė Eisinas; 2016.09.12, 09:31.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą1. Žmonės gyvena gerai.
2. Na ir kokie gi Kubiliaus ir Šimonytės nusikaltimai? Ėmė kyšius?
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąSkaitinėju aš šitą ultradešiniųjų forumiečių tariamai džiaugsmingą (o iš tiesų truputį nervingą) tryzniavimą, o širdyje tokia ramybė. Esu beveik įsitikinęs, kad ir po šių Seimo rinkimų valdančią koaliciją formuos LSDp, nes:
1. Žmonės gyvena gerai.
Comment
-
Tokiu atveju mūsų lauktų priartėjimas prie Estijos ir Latvijos - nusivylimo ir stagnacijos.
Šiaip būtų įdomu pažiūrėti, kaip konservatoriai dirba ne krizės metu, bet bijau, kad prie finansų prileidus Kubilių krizė būtų suorganizuota per vieną naktį net ir be jokių išorinių priežasčių .Paskutinis taisė senasnamas; 2016.09.12, 09:49.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąČia neblogas minties viražas - estiška stagnacija tikrai daug kam Lietuvoje visai patiktų
Šiaip būtų įdomu pažiūrėti, kaip konservatoriai dirba ne krizės metu, bet bijau, kad prie finansų prileidus Kubilių krizė būtų suorganizuota per vieną naktį net ir be jokių išorinių priežasčių .
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTikrai taip, visi Lietuvoje tik ir svajoja apie Estiją, t.y. 1,5% didesnio BVP šalį. Gal Tomas vis dėlto teisus, žmonės tikrai gerai gyvena, jei iki pilnos laimės užtenka tik 1,5% aukštesnio BVP.
Atvaizdas
Comment
-
Lettered: Tikrai taip, visi Lietuvoje tik ir svajoja apie Estiją, t.y. 1,5% didesnio BVP šalį. Gal Tomas vis dėlto teisus, žmonės tikrai gerai gyvena, jei iki pilnos laimės užtenka tik 1,5% aukštesnio BVP.Paskutinis taisė senasnamas; 2016.09.12, 10:13.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąGerai, jei tavo (ir Tomo) pajamos bei asmeninė laimė surištos su tuo BVP dydžiu, kuris kažką reiškia tik politikams ir statistikos mėgėjams. Daugumos tai nesurištos . Be to, gyvenimo gerovė priklauso ne vien nuo pajamų, o ir nuo daugelio kitų rodiklių.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąLettered jau įdėjo kol žaidžiau su ekseliu, bet įdėsiu ir aš:
Atvaizdas
P.S. diskusija "offtopino" nuo rinkimų į ekonomiką.Paskutinis taisė Sula; 2016.09.12, 10:19.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąGerai, jei tavo (ir Tomo) pajamos bei asmeninė laimė surištos su tuo BVP dydžiu, kuris kažką reiškia tik politikams ir statistikos mėgėjams. Daugumos tai nesurištos . Be to, gyvenimo gerovė priklauso ne vien nuo pajamų, o ir nuo daugelio kitų rodiklių.
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąkoncervatoriams 20 metų Kaune pradėti tai ką kita komanda per vienus metus padarė.
Comment
Comment