Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Seimo rinkimai 2016

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Lenkų partija tikrai bus seime. Be to įdomu sužinoti ir mažų partijų balsus

O ir šiaip reiktų ištaisyt gramatines klaidas (KonServatoriai ir pan.)

Partijų sąrašas

Comment

Parašė udrius Rodyti pranešimą
      Na Šimonytė susimovė aną kartą jau, Abramovičius - kažkaip nelabai girdėti rezultatai, finale pasakė ai aplinka klata, dėl to nesugebėjau nieko pakeisti. Audicko nieko nežinau, Langaitis irgi negirdėtas apart baltų pirštinių. Apie būsi aplinkos ministrę iš vis tyliu - briuselinė kontoros ž...
      Na ir šiam Udriaus opusui priešpastatau Liudviko Andriulio tekstą:
      Liudvikas Andriulis
      7 val. · Vilnius ·
      Žiūrėjau aš vakar Gabrieliaus paskelbtą ministrų meniu ir dyvyjausi neslepiamu sadizmu ir mėgavimusi būsima ūsuotų bebrų kančia. Vienu mostu perliejo ir vidinius, ir socdeminius, ir valstybinių įmonių bebrus.
      Ten yra keletas subtiliai sadistiškų padėliojimų. Pvz. itin brutalu yra paskirti Šimonytę Sveikatos Apsaugos ministre. Aš nesu labai švelnus ir empatiškas žmogus, bet net pats persiimu užpuvusių sveikatistų baime. Didelis, juodas tabaluojantis straponas parėjo netikėtai - visi by default manė, kad Šimonytė eis į finansus. Nope, ten viskas daugmaž gerai. Neee, Šimonytė eis ten, kur Šimonytė skaudės labiausiai. Beautiful move.
      Abromavičius turbūt pats pasirinko auką pagal skonį - Gelžkelius. Nėra ką daug sakyti, vaitojimas girdisi net čia, priemiestyje. Jie vaitoja vien nuo įsivaizdavimo, kas su jais bus daroma, o bus daroma daug blogiau, nei jie įsivaizduoja. Ten netoli Lietuvos Geležinkelių mano vaikas į mokyklą eina, nežinau, ar jo netraumuos tie vaizdai, neramu kiek.
      Labai nustebino, kad Arnoldas Pranckevičius sutiko headinti Lietuvos URM - aš niekada nebūčiau nė pasvajojęs, kad jis sutiks, nes jam tai iš esmės karjeros žingsnis žemyn, arba, geriausiu atveju, neoptimalus žingsnis į viršų - šitiek metų realiai buvęs EU vadų patarėju jis turi daug daugiau įdomių opcijų. All in all, reikia tik melstis, kad tokio kalibro ir svorio URM ministrą turėtumėm - Arnoldas yra įtakingiausias gyvas lietuvis Briuselyje, ir dar lenkai jį gerbia. Ir daug kas bijo. Jis daug žino.
      Su Žygiu Pavilioniu irgi panašios elegancijos move, kaip su Šimonyte pas sveikatos apsaugą - atrodo, kad natūraliausias kandidatas URM, bet URM'e Pranckevičius, o KAM'e - Povilionis valymui, amazing kombinacija. Su ex-USA ambasadorium KAM ministro pozicija iš vis kitą profile įgaus, ir amerikonai baigs facepalmint.
      Ir last but not least - žiaurūs bitchslapai ir atleidimo lapeliai buvo išrašyti vidiniams bebrams. Dagys ir Degutienė negavo nieko, beliko tik spygauti. I told you - duokit Gabriui balsų, ir išvalys jis tuos idiotus lauk, va pirmas praktinis pavyzdys vakar buvo.

Comment

Nenorejau visu deti. Forume nera tiek chebros kad butu apklausa reprezentatyvi

Comment

Udrius juk organizuoja turizmo projektus su gelžkeliu susiįjus visokius.
          Gal turi patogių savo verslui ryšių su socdeminiais veikėjais LG, kuriuos sutraukytų konservų/libų pertvarkos. Tai ir agituoja už savo tiesioginį verslo interesą, kaip išmano.

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
            Jo, šitas neblogas. Šimonytė skaudės.

Comment

Parašė Eikantas X Rodyti pranešimą
              Udrius juk organizuoja turizmo projektus su gelžkeliu susiįjus visokius.
              Gal turi patogių savo verslui ryšių su socdeminiais veikėjais LG, kuriuos sutraukytų konservų/libų pertvarkos. Tai ir agituoja už savo tiesioginį verslo interesą, kaip išmano.
              Estijoje gelezinkeliai suvalstybinti. Taigi libeloralizmas forumo dalyviu liudesiui nesuveike. O dabar gryztam prie temos bo vel pereinama iki asmenoniu izeidinejimu

Comment

Labai tikėtina, kad pirmą kartą gyvenime balsuosiu už konservatorius Man ištiesų priimtinas jų požiūris atisnaujinti: prisikviesti gabių ir patyrusių žmonių kaip kad Lauraynas Kasčiūnas, Žygimantas Pavilionis. Be to jie į ministrus siūlo ne šiaip partinius, o profesionalus kaip Abromavičių, Audicką ir kitus. Taigi kol kas tai geriausia, ką matau šiuose rinkimuose. Išskyrus vieną niuansą - premjerą. G. Lansbergis visai neblogai laikosi. Jis būtų dvigubai geresnis premjeras nei Butkevičius. Tačiau tokių kaip Gabrielius galima rasti. O va Šimonytę aš priskirčiau prie vienetų. Prie tų geriausių variantų ką šiuo metu mums yra kažkokia galimybė turėti. Nors mano nuomonei dar yra mėnesis pasikeisti, bet tikėtina, kad jeigu balsuosiu už konservatorius, tai reitinguosiu Ingridą į viršų pamiršdamas Gabrielių. #IngridaForPrimeMistress

Comment

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                  Labai tikėtina, kad pirmą kartą gyvenime balsuosiu už konservatorius
                  Tu rimtai? Per praėjusius Seimo rinkimus pirmą kartą gyvenime balsavau NE už Konservatorius, o už Liberalus. Nepasiteisino.

Beje, o Šimonytė bus sąraše? Aš galvojau, kad ji tik kandidatė į ministrus, bet rinkimuose nedalyvaus?

Comment

Aš dar spręsiu, ko gero, iki paskutinės dienos. Nors tai tik vienas balsas

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
                      Aš dar spręsiu, ko gero, iki paskutinės dienos. Nors tai tik vienas balsas
                      Panašiai.
                      Post in English - fight censorship!

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                        Tu rimtai? Per praėjusius Seimo rinkimus pirmą kartą gyvenime balsavau NE už Konservatorius, o už Liberalus. Nepasiteisino.

Beje, o Šimonytė bus sąraše? Aš galvojau, kad ji tik kandidatė į ministrus, bet rinkimuose nedalyvaus?
                        Esu vienmandatėj už konservatorius balsavęs, bet daugiamandatėj dar ne. Bet bus lengva - didelis pasirinkimas Šimonytė garbingoj 4 vietoj, po Gabrieliaus, Degutienės ir Kubiliaus. T.y. 'su potencialu'. Ir taip, jos turėtumėm matyti daug ateinantį sezoną.

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
                          Aš sakyčiau kad tai taškas. Pagaliau taškas!

Solidus iškilmingas riebus taškas, kuris bus padėtas 22 metus trukusios bendros kelionės bendroje koncervų šutvėje Finale. Dėkoju už informaciją! Dėkoju už šimonytę! Bet užvis labiau dėkoju daliai dalužiai, kad pageltusį nuo senumo koncervų partijos bilietą nuskils padėti prieš pat rinkimus. Sėkmės be pensininkų! Sėkmės be tremtinių! Sėkmės be humanitarų! Sėkmės be amžinai apsiašarojusių verksnių-pariotų (pagal turisto Johno leksika)! Na ką gi, susidomėję seksime kur atsidurs koncervai spalį su troičnikais-hipsteriais, menkai kreatyviais vietiniais kreaklais, pusę R. Europos apšliaužiojusiais žydeliais ir žvaliaisiais adomeno 'mlado-trolibanais'.
                          blaivumas išlaisvina

Comment

Parašė Zosys Rodyti pranešimą
                            Aš sakyčiau kad tai taškas. Pagaliau taškas!

Solidus iškilmingas riebus taškas, kuris bus padėtas 22 metus trukusios bendros kelionės bendroje koncervų šutvėje Finale. Dėkoju už informaciją! Dėkoju už šimonytę! Bet užvis labiau dėkoju daliai dalužiai, kad pageltusį nuo senumo koncervų partijos bilietą nuskils padėti prieš pat rinkimus. Sėkmės be pensininkų! Sėkmės be tremtinių! Sėkmės be humanitarų! Sėkmės be amžinai apsiašarojusių verksnių-pariotų (pagal turisto Johno leksika)! Na ką gi, susidomėję seksime kur atsidurs koncervai spalį su troičnikais-hipsteriais, menkai kreatyviais vietiniais kreaklais, pusę R. Europos apšliaužiojusiais žydeliais ir žvaliaisiais adomeno 'mlado-trolibanais'.
                            Tai už ką dabar balsuosite?
                            Flickr

Comment

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                              Labai tikėtina, kad pirmą kartą gyvenime balsuosiu už konservatorius Man ištiesų priimtinas jų požiūris atisnaujinti: prisikviesti gabių ir patyrusių žmonių kaip kad Lauraynas Kasčiūnas, Žygimantas Pavilionis. Be to jie į ministrus siūlo ne šiaip partinius, o profesionalus kaip Abromavičių, Audicką ir kitus. Taigi kol kas tai geriausia, ką matau šiuose rinkimuose. Išskyrus vieną niuansą - premjerą. G. Lansbergis visai neblogai laikosi. Jis būtų dvigubai geresnis premjeras nei Butkevičius. Tačiau tokių kaip Gabrielius galima rasti. O va Šimonytę aš priskirčiau prie vienetų. Prie tų geriausių variantų ką šiuo metu mums yra kažkokia galimybė turėti. Nors mano nuomonei dar yra mėnesis pasikeisti, bet tikėtina, kad jeigu balsuosiu už konservatorius, tai reitinguosiu Ingridą į viršų pamiršdamas Gabrielių. #IngridaForPrimeMistress
                              G.L. labiau ir panašus į įrankį partijai atsinaujinti, nes nė vienas naujokas nebūtų turėjęs tokio užnugario prieš partijos pirmininko rinkimus. Tačiau, sėkmės atveju pasimatytų kas ištikrųjų yra partijos lyderis, ta prasme pamatytume ar galime atmesti Kubiliaus kandidatūrą i premjerus. na o G.L. Kas liktų? URM, o gal Degutienę iš seimo pirmininko posto išverstų? neatmeskime galimybės kad jis dar gali nustebinti per debatus, jei pasirodys ypatingai stipriai, bet tuo abejoju.

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                Tai už ką dabar balsuosite?
                                pagal šūkį tai už žaliuosius blaivininkus.

Comment

Parašė Galis Rodyti pranešimą
                                  pagal šūkį tai už žaliuosius blaivininkus.
                                  Kuom žalieji geresni? Sąrašas tai labai silpnas, nematau ten kompetentingų žmonių. Zosys, Ūdrius varo ant konservatorių, bet pasiūlyti ir pasakyti kuom konkrečiai kiti geresni, negali.
                                  Paskutinis taisė Lettered; 2016.09.11, 22:35.
                                  Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                    Kuom žalieji geresni? Sąrašas tai labai silpnas, nematau ten kompetentingų žmonių. Zosys, Ūdrius varo ant konservatorių, bet pasiūlyti ir pasakyti kuom konkrečiai kiti geresni, negali.
                                    na zosys užsirašęs "blaivumas išlaisvina" tai tokia prielaida, kad balsuos už valstiečius, kurie blaivybę vos ne pagrindiniu savo darbu išsikėlę.

Comment

Parašė Galis Rodyti pranešimą
                                      na zosys užsirašęs "blaivumas išlaisvina" tai tokia prielaida, kad balsuos už valstiečius, kurie blaivybę vos ne pagrindiniu savo darbu išsikėlę.
                                      Labiausiai deklaruoja blaivumą tie, kurie turėjo rimtų problemų su alkoholiu. Ir tas kabo kaip Damoklo kardas jiems.
                                      Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                                      Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Lietuvai visom prasmėm ir visų pirma ekonomiškai būtų naudinga jeigu Lietuvos rinkimų rezultatus apspręstų ne brangiai kainuojantys rinkimai, o šio forumo apklausa

Comment

Premjeras Algirdas Butkevičius kalbą Seime skaitė su paruoštuke, kaip ištarti IBM: „ai bi em“
                                          Šeštadienį kalbą Seime skaitęs Lietuvos socialdemokratų partijos pirmininkas, premjeras Algirdas Butkevičius naudojosi paruoštuke, kurioje buvo nurodyta, kaip ištarti pasaulinės korporacijos IBM pavadinimą.

Visa premjero kalba su žiniasklaida pasidalijo Lietuvos Vyriausybės kanceliarijos Spaudos tarnyba. Ji buvo patalpinta oficialiame Vyriausybės tinklalapyje.

„Kaip rodo naujausia IBM (ai bi em) ataskaita apie tarptautinių investicijų plėtros tendencijas („Global Location trends 2016“), Lietuva užima 10 vietą pasaulyje pagal tiesioginių užsienio investicijų projektų planuojamas sukurti darbo vietas milijonui gyventojų ir pagal šį rodiklį pralenkė Baltijos kaimynes“, – rašoma lrv.lt publikuotoje premjero kalboje.

Comment

Working...
                                          X