Nemėgau Guogos nuo pat pradžių, per daug populizmo pas jį mačiau, tačiau jo išėjimas yra dar vienas rimtas praradimas liberalams, žinant, kad paskui save gali išsivesti dar daugiau rinkėjų + po išėjimo pradėti garsiai stumti ant jų. Libralai labai rimtoje krizėje ir tai be galo liūdna, nes dabar visai Lietuvai pizdėc gali būti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai 2016
Collapse
X
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąFantazuoti nereikia, užtenka perskaityti
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...ogos-56-628181
Liberalai kol kas niekur nedingo ir gal nedings, jie yra tik nugesinti ir aplamdyti. Tinkamumas koalicijai nėra išnykęs.
Comment
-
Mano nuomone Guoga yra: 1) be galo protingas, gudrus gal net šiek tiek suktas lošėjas žaidžiantis geriausią pokerio partiją savo gyvenime, kuri gali jam atnešti prezidento postą. 2) jautrus, sąžiningas Lietuvos politikos vingrybių neišmanantis naujokas, idiliškai tikintis klestinčia Lietuva, kuris buvo suvalgytas senų politikos vilkų.
Ir jei atvirai, net nežinau, kuriuo variantu labiau tikėti
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąLibralai labai rimtoje krizėje ir tai be galo liūdna, nes dabar visai Lietuvai pizdėc gali būti.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąReikėtų atsikratyti to naivaus įsivaizdavimo, kad juodoji buhalterija gali egzistuoti tik Darbo partijoje, o kyšius ima tik tie, apie kuriuos parašo žiniasklaida.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąŽinok Lietuva išgyveno carą, marą, karus, Kubiliaus krizę ir t.t. Tai Liberalų Sąjūdžio nuopuolį tikrai išgyvens.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąPorą dienų patriukšmavo, pasireklamavo ir pats išeina. Ar jis tikėjosi, kad partija puls palaikyti visų jo išsakytų su niekuo nederintų iniciatyvų?
Antanas Guoga palieka Liberalų sąjūdį
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...judi-56-628237
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąjeigu šitas nuopolis lems, kad dar 4 metus turėsime neveiklią populistų valdžią, tai Lietuvai pizdėc, nes jinai tiek laiko nebeturi dėl demografinių problemų. Arba mes susitvarkome dabar, per sekančius rinkimus, arba paskęstame ir užsistagnuojame kaip kokia Graikija.
Balsuoti balsuosiu - nera pasirinkimo. Bet ar grysiu i Lietuva kartu su tukstanciais tu kurie isvyko? Abejoju - salis sparciai grimzta i demografini liuna, kuris, deja, tik dar labiau pagiles perrinkus praeities reliktus. Zinau tik viena - jau dabar, ieidamas tik i trecia gyvenimo desimtmeti, galvoju apie pensija, ne, ne savo, o tevu.
Comment
-
Parašė A.C.D. Rodyti pranešimąVerkti, saukti norisi kai zmones balsuoja uz TT, Darbo Partijas ir socialdemokratus - nu kaip, paaiskinkit man, kaip gali zmogus visa gyvenima niekad nedirbes privaciame sektoriuje priimineti istatymus Lietuvos konkurencingumui. Kaip taip gali buti, kad visiskai susikompromitavusi TT ir DB gali taip ilgai islikti valdzioje ir netgi buti vyriausybeje? Ir dabar, bum ir liberalu nuokrytis - vienintele partija i kuria mano bendraamziai, Lietuvos jaunimas, galejo pasitiketi, deti viltis i geresne, europietiska ateiti visiskai susikompromitavo prarasdama 2 lyderius bene per 1 savaite - viena del korupcijos, kita del populizmo...
Comment
-
Ir dabar, bum ir liberalu nuokrytis - vienintele partija i kuria mano bendraamziai, Lietuvos jaunimas, galejo pasitiketi, deti viltis i geresne, europietiska ateiti visiskai susikompromitavo
Manau, seniai laikas riboti kadencijų seime skaičių, taip bent kiek susilpnėtų žaidimai po kilimu.
Comment
-
Parašė A.C.D. Rodyti pranešimąIr dabar, bum ir liberalu nuokrytis - vienintele partija i kuria mano bendraamziai, Lietuvos jaunimas, galejo pasitiketi, deti viltis i geresne, europietiska ateiti visiskai susikompromitavo prarasdama 2 lyderius bene per 1 savaite - viena del korupcijos, kita del populizmo...
Comment
Comment