Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Seimo rinkimai 2016

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė deep'as Rodyti pranešimą
    Na nieko nuostabaus kad pas partinius pries rinkimus pinigu lagamineliai vaisko is ranku i rankas Keista tik kad partijos vadovas pats tuo uzsiimineja.
    Kuo daugiau tarpininkų, tuo didesnė rizika, beto čia manau yra tik vieno asmens korupciniai ryšiai, kažin ar Šimašius arba Guoga galėtų imti kyšius, tad nėra ir partinės sistemos. Verslui irgi labai patogu ir saugu, kai galima įtaką pirkti tiesiogiai iš bičiulio ir partijos pirmininko.
    Flickr

    Comment


      kažin ar Šimašius arba Guoga galėtų imti kyšius, tad nėra ir partinės sistemos.
      Tai pirmininkas paima ir partiečiams padalina. Gal nustojo dalintis...

      Comment


        Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
        Tai pirmininkas paima ir partiečiams padalina. Gal nustojo dalintis...
        Guogai čia apskritai ne pinigai, o jeigu Šimašiui tik pinigai kažką reikštų, tai galėjo eiti į EP dirbti, būtų laisvai patekęs. Pažįstamas klaipėdietis, seniau su konservatoriais politikoje dalyvavęs, gana seniai spie Masiulio nešvarius darbus yra užsiminęs, tik be įrodymų niekada tuom netikėjau, daug kas ką gali kalbėti. Nors apie Šimašių kažin ar kas nors galėtų bent užsiminti panašius dalykus.
        Flickr

        Comment


          Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
          Tai pirmininkas paima ir partiečiams padalina. Gal nustojo dalintis...
          Vo cia ar nebus esme? Mockus seda su "Svantaja sazine", Simasium ir kartozniku prie puslitrio ir aptaria stroikes, ir kitas dielas Vilniuje. Aisku, Mockui paaiskinama, kad uz dyka arklys arklio nekaso, rinkimai gi ne uz kalnu. Tada Mockus per savo berniuka duoda by default saziningiausiam is trijules kruva zlotu rinkimams pasiruost, bet "Sventoji sazine" zlotus paslepia i batu deze. Nu kiek reiks i obsciaga imest, tiek imesiu, visko gi nebutina. Mockus skambina Simasiui ar visi zlotai sukrito i obsciaga, Simasius pamates minusa skundzia Guogai. O toliau kaip matom.

          Aisku Mockus galejo gi pasiulyt reklamos per LNK primetime'us, kaip, kad "Su cinkeliu", "Kakadu" ar per S. Siegalo filmus, bet viskas butu lengvai atsekta. Nes gi turesi pateikt nepakeiciamajam is rinkimu komisijos saskaitas fakturas.
          Show must go von!

          Comment


            Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
            Netinkamas momentas, prasta komunikacija

            Prodiuseris Kristupas Krivickas paskelbė kandidatuosiantis į Seimą su Liberalų sąjūdžiu
            http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...dziu-56-626779
            Liberalai neigia prodiuserio Krivicko kandidatūrą Šilalėje

            Comment


              Grazu ziuret, kaip liberalai nesustabdomi vaziuoja zemyn. Ir vel nusimato nepakartojami rinkimai su nenusakomu vatniku ir kalafijoru zydejimu. Tiesiai sviesiai, nejaugi eilini kart teks but berete ir uz koncervus balsa atiduot?
              Show must go von!

              Comment


                Naa... Istorija prasideda 2009 metais, Kas tada buvo Susisiekimo ministras ? Tęsinys - 2015 metais. KAs Vilniaus meras ? Ech seniai gi Masiulio chebra su MG bendras dielas su, seniai . Matyt obshago nepasidalino mieras su ex ministru...

                http://www.delfi.lt/verslas/nekilnoj....d?id=69022000

                Ar ir beje dar keletas klausimų - pinigai pagal prokuroro išsireiškimą skirti partijos reikalams . Ar bus teisiame ir partija? Jeigu atceit šie pinigai bus Masiulio asmeniniai, ar VMI prašys pagrįsti lėšų gavimo šaltinį? O jei nepagrįs, ar susimokės Masiulis pajamų mokestį ir PVM?

                O šiaip spėju liberofilai rėkia giliai dūšioje neee ... musų parcija neemė kyšių, mūsų vadas ir mieras švarūs... Ech man gaila tų liberofilų... Kaune yra / buvo vienas plakatas - Labanauskas su Masiuliu sveikinasi, kaži kas ten su tuo plakatu dabar , ar nuėmė...
                Paskutinis taisė udrius; 2016.05.14, 06:41.

                Comment


                  Iš FB , aš už variantą B Algimantas Rusteika
                  9 val. ·

                  Dėl E.Masiulio. Visi iki vieno apstulbę. Ir nei vienas nesupranta, kas vyksta. Nes nėra logikos.

                  Visi žino, kad STT yra Prezidentės visiškos įtakos struktūra. Be jos palaiminimo neįvyksta joks bent kiek svarbesnis STT judesys. Ir visi žino, kad E.Masiulis buvo Prezidentės favoritas. Ir dabar favoritas sudorojamas visiškai tau pavaldžios struktūros rankomis.

                  Juk jau maždaug metai kaip aiškiai matėsi planas išstumti kairiuosius, kur liberalams - garvežio vaidmuo ir valdomo premjero postas, nes konservatoriai beviltiški ir jiems ruoštas Prezidentės remiamas dominavimas Seime naujojoje margoje, bet dešiniųjų ir centristų koalicijoje.

                  Tam planui skirta tiek daug tikslingų pastangų visiems galimiems dešiniųjų konkurentams Prezidentės įtakojamų teisėsaugus struktūrų veiksmais sukompromituoti, kurių nepastebėti buvo tiesiog nebeįmanoma.

                  Tai kas atsitiko? Variantų begalė, ir visi beveik beprotiški. Tik faktas kaip blynas, kad E.Masiulis tikrai ėmė pinigų, gal ne asmeniškai sau, gal partijos reikmėms, rinkimams ir t.t. Kitaip nieko nebūtų įvykę, o ir jis pats nebūtų pasidavęs.

                  A.VARIANTAS. Prezidentė valdo situaciją ir savarankiškai priima sprendimus:

                  1. E.Masiulis pradėjo žaidimą už Prezidentės nugaros su jos oponentais, gal ir nekaltą, tik kaip porinkiminių galimybių zondavimą, bet ji tą sužinojo ir jį eliminavo iš politikos.

                  2. Prezidentė išsigando E.Masiulio kylančios įtakos, galimo pasitraukimo iš jos įtakos lauko ar (ir) kandidatavimo į Prezidentus sekančiai kadencijai.

                  3. E.Masiulis tikrai ėmė kyšį iš Prezidentės asmeniškai labai neapkenčiamo asmens ir tuo užsitraukė rūstybę, nepaisant visų ankstesnių jos planų. Moteriška jausmo logika - tegu viskas skradžiai, bet aš jam parodysiu!

                  B.VARIANTAS. Prezidentė šiuo atveju nekontroliuoja situacijos ir tik į ją reaguoja:

                  1. STT savarankiškai vykdė tyrimą ir, paaiškėjus rezultatams, nebegalima buvo užglaistyti situacijos, nes tai taptų viešai žinoma ir būtų prarasta dar daugiau.

                  2. Tai socdemų, pačio D.Mockaus ir kitų Prezidentės oponentų provokacija. Pakišti pinigų kokiu nors pusiau legaliu pretekstu, po to apskųsti ir pradėti tyrimą savo žmonių teisėsaugoje, ypač prokuratūroje, rankomis, kurio stabdyti dėl grėsmės tokius veiksmus paviešinti nedrįstų niekas, net Prezidentė.

                  3. Tai atskirų įtakingų grupuočių teisėsaugos struktūrose tarpusavio kovos rezultatas, siekiant arba sukompromituoti Prezidentę, arba priversti ją elgtis pagal iš anksto suplanuotą scenarijų.

                  Aišku, yra ir variantas, kad niekas čia nieko neplanavo ir nieko nebuvo, tiesiog visi vykdė savo pareigas ir tiek. Tai variantas naivuoliams, rimtai žiūrintiems "Panoramą".

                  Comment


                    Nenuleisk tik per anksti. Butu cia kitos partijos kitas politikas, rasytum apsiseilejes apie Presidente, klana, kiseninius prokurorus ir STT bei siulytum protingiems zmonems patiems pasidaryti isvadas.

                    Dabar STT uzdare ta virsininka i arestine ir sakys, duok teisingus parodymus arba cia uzsisedesi. Taip jau buvo ne karta, kad ir su Romanovskiu. Tai labai gali buti, kad viskas baigsis niekuo.

                    Bet kuriuo atveju as asmeniskai nebalsuosiu uz politika, kurio namuose metosi simtas kiloeuru grynais, nors kai kuriuose musu Lietuveles regionuose, tarkim, Laikinojoje sostineje, cia gal ir nieko labai rimto.

                    Comment


                      Udriau: 1.masiulis su tais asmeninis pazistamas jau ne vieni metai; tai kaip prezidente gali to nezinoti, jei net spaudoje rašoma? 2. kodel prezidentė turi išsigasti masiulio prezidento, jei bet kokiu atveju tai jos paskutine kadencija.? jei tai b variantas, tai jūsų tekstas apie tai kad stt yra prezidentes kiseneje yra nieko vertas. realiai jūs pats sau prieštaraujate kas antrame punkte.

                      Comment


                        Jei žmogus taupus ir nekvailas ( (c) pats Masiulis), tai kas čia blogo turėt namie pasitaupius?
                        Paskutinis taisė Tomas; 2016.05.14, 12:14.
                        It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                        Comment


                          Smagu žiūrėti kaip vartomos visokios teorijos apie Prezidentės už virvučių tampomą STT - juk koks Druskininkų caras, Paksius ir Uspaskis nekalti, juos Prezidentė per STT puolė. O kai STT pakrato jos mylimus liberalus - tada jau reikia sukurpti konspiracijos teorijas. Pakratytų konservatorius - tos teorijos būtų tokios sukurtos, kad atitiktų taisyklę 'Paksas nekaltas / Prezidentė valdo STT / konservatoriai prisidirbę'.

                          Aš kažkaip manau, kad visgi pas Masiulį galėjo būti rasti tie pinigai ir kad žinoma jokios konspiracijos čia nėra. Tiesiog yra žmonės, kurie dirba savo darbą, ir kai jie užkabiną kažkokią žuvelę - jiems negali ateiti nurodymas iš aukščiau 'užsičiaupti', nes viskas yra dokumentuojama. Tačiau, kad tie pinigai pas Masiulį yra kyšis - tai manau labai mažai tikėtina. Liberalai juk dirba opozicijoje, neturi savo narių nei vyriausybėje, nei gali kokius įstatymus priiminėti be daugumos palaikymo. Kad tai kažkaip susiję su Vilniaus savivaldybės konkursais - taip pat labai mažai tikėtina. Greičiausiai tai tiesiog yra MG Baltic'o parama liberalams. Jie rėmė daugybę partijų ankščiau, būtų legaliai parėmę liberalus ir dabar, tačiau tai buvo uždrausta. Ir žinoma to nereikia teisinti, tačiau kartu reikia suprasti kokio sunkumo tai yra nusikaltimas. Pvz. Uspaskio darbo partija neapskaitytų pajamų darbo partijos byloje turėjo berods 25 mln. Lt., tai būtų beveik kaip ir Masiulio turėti neapskaityti pinigai, išskyrus tai, kad Darbo partijos atveju iš kur atėjo tie milijonai yra visiškai neaišku ir netgi labai tikėtina, kad atėjo iš Kremliaus. Tačiau nei Uspaskichas, nei Darbo partija už tai negavo nė menkiausios baudos. Baudą gavo už 'apgaulingą buhalterijos tvarkymą'. O kaip tvarkyti buhalteriją jie gerai moka - kadangi įmonėms uždrausta remti partijas, tai jų kandidatai į seimą partijai aukoja didesnes sumas, nei kad uždirba per metus. T.y. be jokių skrupulų tyčiojasi iš LT įstatymų, teisėsaugos ir savo rinkėjų. Bet ar tiems rinkėjams, tokiems kaip Udrius, tai svarbu? Žinoma ne Jiems svarbiausia, jog viską čia už virvučių tampo Prezidentė ir viskas čia surežisuota, kad mus visus apgauti. Paksas nekaltas - aplinka kalta.

                          Comment


                            Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                            Jei žmogus taupus ir nekvailas ( (c) pats Masiulis), tai kas čia blogo gurėt namie pasitaupius?
                            Seimo narys su savo atlyginimu tokios sumos nelabai sutaupytų, nebent pinigai yra pardavus kokį nors NT.
                            Flickr

                            Comment


                              Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                              Tačiau, kad tie pinigai pas Masiulį yra kyšis - tai manau labai mažai tikėtina. Liberalai juk dirba opozicijoje, neturi savo narių nei vyriausybėje, nei gali kokius įstatymus priiminėti be daugumos palaikymo.
                              Ir opozicijoje budami liberalai, nors gal ir negali priimti kazkam palankiu istatymu, bet gali formuoti nuomone visuomeneje apie viena ar kita reiskini, taip kaip kazkam palanku, turint galvoje, kad liberalu ir Masiulio nuomone reiksminga labiau prakutusiai visuomenes daliai. Pavizdziui Masiulis dalyvavo net keliose laidose kur buvo kalbama apie alkoholio prieinamumo mazinima ir pasisake pries ribojimus. Kas gamina ir prekiuja gerimais?
                              Liberalai iki siol tik kilo, o Masliulis buvo realus kandidatas i busimus permjerus, tad cia opozicija, cia gal jau ir pozicija. Aisku, dabar kortos labai susimaise.
                              Paskutinis taisė Eisinas; 2016.05.14, 12:15.

                              Comment


                                Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

                                Aš kažkaip manau, kad visgi pas Masiulį galėjo būti rasti tie pinigai ir kad žinoma jokios konspiracijos čia nėra. Tiesiog yra žmonės, kurie dirba savo darbą, ir kai jie užkabiną kažkokią žuvelę - jiems negali ateiti nurodymas iš aukščiau 'užsičiaupti', nes viskas yra dokumentuojama. Tačiau, kad tie pinigai pas Masiulį yra kyšis - tai manau labai mažai tikėtina. Liberalai juk dirba opozicijoje, neturi savo narių nei vyriausybėje, nei gali kokius įstatymus priiminėti be daugumos palaikymo.
                                Išties gan įdomu už ką tie pinigai, kaip jūs minėjote: liberalai opozocijoje tad kažkokių teisės aktų taip lengvai priimti negali. ir viskas gan sudėtingai susisukę, Kurlianskas anot Mockaus yra atsakingas už žiniasklaidos grupę, tad suprantu kad kyšis būtų duodamas reklamos eteriu(neformaliai, tarkim kviečiantis į žinių laidas, kai kalbinami ekspertai, pokalbių šou herojais ir pan.), bet tada grynų pinigų neprireiktų. ar tiesiog avansas?

                                Comment


                                  Tačiau, kad tie pinigai pas Masiulį yra kyšis - tai manau labai mažai tikėtina.
                                  Greičiausiai tai tiesiog yra MG Baltic'o parama liberalams.
                                  Taip, žinoma, juk tai Masiulio žmonos santaupos . Juridinių asmenų parama partijoms yra draudžiama, todėl daiktus reikia vadinti tikraisiais vardais ir nekurti dvigubų standartų, atseit liberalo paimtas kyšis yra baltesnis ir skaistesnis nei socdemo paimtas kyšis.
                                  Apskritai kuo toliau tuo labiau vien apvalesnių grynųjų sumų turėjimas yra įtartinas, nes atlyginimai pervedami į sąskaitas, išgryninimas kainuoja, o už stambesnius pirkinius patogiau ir saugiau mokėti pavedimu, jei nėra tikslo kažką nuslėpti.
                                  Tarkim, E. Masiulis neseniai pardavė kokį nors objektą ir jam buvo sumokėta grynaisiais. Bet tai labai lengva patikrinti ir STT "nešoks" ant žinomo politiko neturėdama rimto pagrindo.
                                  Paskutinis taisė senasnamas; 2016.05.14, 12:40.

                                  Comment


                                    Parašė digital Rodyti pranešimą
                                    Na, teisybės dėlei reikia pasakyti, kad yra tokių, ir aš pavardinsiu, bet vėliau. Dabar labai suintrigavo ir laukiu udriaus sąrašiuko
                                    Niekaip nesulaukiu udriaus sąrašo, todėl skelbiu pirmą protingą žmogų iš socdemų - G. Paluckas.

                                    Comment


                                      Parašė digital Rodyti pranešimą
                                      Niekaip nesulaukiu udriaus sąrašo, todėl skelbiu pirmą protingą žmogų iš socdemų - G. Paluckas.
                                      bet irgi:
                                      Buvęs Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Gintautas Paluckas piktnaudžiavo tarnybine padėtimi, kai neteisėtai suteikė privilegijas žiurkių naikinimu užsiimančiai Vilniaus profilaktinės dezinfekcijos stočiai. Tai antradienį paskelbė Vilniaus miesto pirmasis apylinkės teismas, buvusį politiką pripažinęs kaltu.

                                      Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=39426865

                                      Comment


                                        Klausyki liberofilai, dar kartą rašau kad aukščiau pateiktas tekstas ne mano, o Iš FB , Algimantas Rusteika

                                        Vieną kartą galite prisipažinti, kad jūsų vadas ir dienas susimovė ar ne? ar ir toliau trolinsite?

                                        Comment


                                          Nu va šiod dienos lietuvos litras

                                          „Lietuvos ryto“ šaltinių teigimu, bendražygius A.Guoga dar labiau nustebino pranešdamas, ką norėtų matyti R.Imbraso vietoje, – skirti prezidentės Dalios Grybauskaitės vyriausiąjį patarėją Renaldą Vaisbrodą, šiuo metu vadovaujantį Užsienio politikos grupei.

                                          http://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktua...ntes-ranka.htm

                                          Žodžiu jei įmanoma - temą apie liberalus perkelti į kitą temą. Čia reikėtų palikti kaip tai pavieks 2016 metų rinkimus

                                          Comment

                                          Working...
                                          X