Parašė udrius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai 2016
Collapse
X
-
Parašė udrius Rodyti pranešimątai čia galvoju ar rinkėjų papirkinėjimas ar nea ?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąmesos pardavejams valio, nes padides ju pelnas
Comment
-
Po Tapino teksto apie socdemus Kauno rajone:
Andrius Tapinas
Gegužės 4 d., 17:12 · Nemencine ·
O, varge. Citata iš gauto laiško iš X miestelio
"Norėjau pranešti, kad deja, bet mes negalime daryti Andriaus Tapino susitikimo su mūsų bendruomene. Atsiprašome už nepatogumus."
Mano turo koordinatorei pasiteiravus, kodėl - atėjo atsakymas:
"Kad ir kaip aš su tuo nesutikčiau ir kad ir kaip man (asmeniškai) būtų baisu, bet priešrinkiminis laikotarpis priverčia daryti keistus sprendimus"
Tai, kad miestelis priklauso rajonui, kuriam vadovauja socialdemokratas meras, žinoma, tik sutapimas.
Išgyvensim be susitikimo - ir bendruomenė, ir aš. Kaip nors. O maži menko protelio meškiukai galvos - atkeršijom, parodėm jo vietą. So be it.
P.S Kas juokingiausia, kad praėjusią savaitę per Prezidentės susitikimą su merais, turėjo progą pasisakyti ir tiesiai šviesiai rėžiau apie rajonuose tvyrančią baimę ir ją skatinančius vadovus.
Socdemai staigiai taisosi ir jaunoji socdemų karta kviečiasi Tapiną visur kur gali. Taigi, iš klaidų mokosi greitai ?
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą/\
jaunieji socdemai pas socdemas jokios įtakos neturi. Viską valdo senieji komunistai.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąpas koncervatorius taip pat o pas liberalus iš vis neaišku kas valdo
Comment
-
Nepaisant to, kai kurie jaunieji socdemai kelia didelį nuostabą sąmoningumu ir baimės kritikuoti savo partiją nebuvimu. Pavyzdžiui, Gintautas Paluckas visai neseniai kritikavo savo partijos sprendimus Seime ir Vyriausybėje.
Kartais susidaro įspūdis, kad nemaža dalis naujųjų socdemų yra nemaži liberalai viduje.
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąudriau udriau, jei būtų humoro olimpiada jūs būtumėte ... sarkazmo čempionas. įsivaizduokit kad jaunieji socdemai liepia Malinauskui sustabdyti veiklą partijoje. sunku įsivaizduoti? tai va tiek metelių lsdp'istams liko iki atsinaujinimo
Beje
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąnu, a tai pas koncervatorius ne kitaip ? iš vis Lazdijų nenubuksavo Nuleido anūkėlį, a nei jokio pasipriešinimo
Beje
Atvaizdas
Comment
-
iš A . Tapino fb:
O sakote, kad LSDP jaunimas nemoka komunikuoti. Ar nuoširdžiai kviečia, ar trolina - bet štai jums visai geras atsakymas.
Ypač iš plakatą laikančio Akmenės mero Vitalijaus Mitrofanovo, kuriam nuoširdžiai simpatizuoju, nes jis žaidžia "Auksiniame prote"
Aišku, vyresnieji partijos kolegos yra pasimokę, kad fotografuodamasis su lapu rankose prašaisi bėdos, bet vis tiek.
Kvietimus traukiu į savo sąrašą - rašykit, derinkim laikus ir rudenį, manau, tikrai susimatysime bent keliuose miestuose. Tik po to #nelikitkalti
O dabar kviečiu visus jaunuosius socialdemokratus prisijungti padedant organizuoti "Laisvės pikniką" Kauno rajone.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąna bet kokiu atveju - klasikinis pavyzdys kaip iš klaidos padaryti puikų piarą. Mokykitės anūkėliai
bet bus įteiktas absurdiškiausio komentaro nugalėtojo prizas... svarbu nugalėti, nesvarbu kur ? ar ne, udriau?
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą/\
taip atrodo socdemininkų piešti plakatai, kuriuos aš pavadinčiau 'pensininkai išmoko memus daryti - įžvėlk bajerį'.
Atvaizdas
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąo man - ant koncervatorių 7 proc beliko, brol, 7... Spėju, kad laimės valstieciai, liberalai ir DP
Comment
Comment