Todėl nebandydami sukelti visuomenės bangos, nukreiptos prieš oligarchus ir nomenklatūrą, ir nenuversdami „Krabų ir Naisių“ projekto į kairę elektorato pusę, dešinieji rinkimus pasitiks ramiai, tačiau pagal kitų sumodeliuotą scenarijų, o jis nieko gero nei dešiniesiems, nei Lietuvai nežada.
Gal ir klystame, tačiau jei nomenklatūrinių valstybininkų, stambiojo kapitalo ir žiniasklaidos dėka bus užtikrinta, kad valdančiosios daugumos formavimą nulemtų naujas oligarchinis projektas, tikimybė, kad valstybėje bus įgyvendintos ryžtingos permainos, mažinančios neigiamą nomenklatūros ir oligarchinių grupių įtaką bei orientuotos ne į stambiojo kapitalo interesus, bet į vidurinio sluoksnio stiprinimą, praktiškai yra lygios nuliui.
Įdomu tai, kad socdemai per 4 metus nespėjo nei vieno to naktinio įstatymo pakeisti.
Vat aš irgi nesupratau - KODĖL ?
Ir dar pirmiausia kadencijos pradžioje apkaltino Butkevičius Kubilių, kad per mažai praskolino Lietuvą.
O Atvėsaitė reformą pradėjo nuo vienintelių 2 valstybinių įstaigų, kurios rūpinosi investicijų skatinimu nežinodama kam vadovauja.
Vat aš irgi nesupratau - KODĖL ?
Ir dar pirmiausia kadencijos pradžioje apkaltino Butkevičius Kubilių, kad per mažai praskolino Lietuvą.
O Atvėsaitė reformą pradėjo nuo vienintelių 2 valstybinių įstaigų, kurios rūpinosi investicijų skatinimu nežinodama kam vadovauja.
Šitą klausimą Butkei uždavė Gentvilas depatų metu. Tai jis ten kažką pradėjo veblenti, kad tokioje situacijoje keisti mokesčius būtų neprotinga. Gentvilas tada apibendrino, kad tai buvo gerai įvykdyta mokesčių reforma ir panašu, kad Butkė iš principo tam nebeprieštarauja.
Šitą klausimą Butkei uždavė Gentvilas depatų metu. Tai jis ten kažką pradėjo veblenti, kad tokioje situacijoje keisti mokesčius būtų neprotinga. Gentvilas tada apibendrino, kad tai buvo gerai įvykdyta mokesčių reforma ir panašu, kad Butkė iš principo tam nebeprieštarauja.
O ką Tomas argumentuotai pasakytų apie LSDp vado poziciją?
Gal jau matėte naująjį Karbauskio klipuką, kur jis teigė su niekuo nesitaręs dėl galimos koalicijos, ir kad nesutiks kad ministrų kabinete būtų žmonių susijusių su naktine mokesčių reforma ar auksiniais šaukštais. gan ankstyvos formos žvaigždžių liga.
Jis į bevertes diskusijas nesivelia, aš pastebėjau
Nebent "atsiranda" įdėmių klausytojų apie jaunuosius konservatorius ir dar ten kažką panašaus, ko užklausus nesugeba paaiškinti, kas tai iš tikrųjų.
Manau jis tikrai nesupranta LSDp logikos, bet aišku palaiko pakirdęs iš košmaro kaip reklamoje apie naktinę reformą.
Gal jau matėte naująjį Karbauskio klipuką, kur jis teigė su niekuo nesitaręs dėl galimos koalicijos, ir kad nesutiks kad ministrų kabinete būtų žmonių susijusių su naktine mokesčių reforma ar auksiniais šaukštais. gan ankstyvos formos žvaigždžių liga.
Karbauskis pirmą sykį man įkrito dėmesin kai ėjo kartu su Prunskiene.
Comment