Kam labiausiai naudinga sužlugdyti LLS?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai 2016
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąKam labiausiai naudinga sužlugdyti LLS?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąKam labiausiai naudinga sužlugdyti LLS?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąLabiausiai elektoratas persikloja su konservatorių, bet kažin, ar tai svarbu, net patys liberalai nekalba apie kažkokius konkurentų sąmokslus.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąZuokui
Išnykęs teistumas juk geriau nei artėjantis teistumas .
Konservatoriams irgi nepatiko, kad "jaunesnynis brolis" per daug užaugo.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO ką suponuoja tai, kad forumo vatnikai labiausiai ploja Katučių?
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąKai kas koncervatorius ir liberalus vadina lochais. Na pasirodo neklydo. Vadinasi kita karta zinosim kiek kainyoja tinkamas istatymas . Itariau kas koncervai ir libelarai ima uz istatymus. Ka gi buvau teisus
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąKai kas koncervatorius ir liberalus vadina lochais. Na pasirodo neklydo. Vadinasi kita karta zinosim kiek kainyoja tinkamas istatymas . Itariau kas koncervai ir libelarai ima uz istatymus. Ka gi buvau teisus
Nuoširdžiai siūlau pasisamdyti lietuvių korepetitorių ir padirbėti su teksto suvokimu, nes net pačias radikaliausias teorijas priimant kaip faktus nebūtų įmanoma(vadovaujantis logika) padaryti tokių išvadų. O vadovaujantis galiojančiais įstatymais net nelaukiant išvadų šiame procese tokį pasakymą laisvai galima traktuoti kaip šmeižtą, tad...
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąSunku pasakyti, kaip yra iš tikrųjų. Faktų tai nežinome. Tačiau man atrodo jog visa ši istorija labai panaši į "podstavkę". Liberalai ir taip šiuo metu populiarūs, pinigų kaip ir kitos partijos gavo iš valstybės ir staiga suklupti ant kokių tai šimto tūkstančių?
Comment
-
Parašė bato_usai Rodyti pranešimąAtvirai sakant iš šio skandalo tematau vienintelę laiminčią jėgą. Ir jeigu mano išvados iš tiesų arti tiesos, tai darosi baisu dėl to, kas čia darosi ir gali vykti...
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąTarkim pakišo, bet kokia MG Baltic pozicija? Jie juk tapo kyšininkais, ar šiais laikais verslui nesvarbi jo reputacija? Kitas dalykas, kad STT visada buvo arti prezidentės, kuri lyg ir palaikė liberalų ir TS-LKD tandemą. Ar taip lengvai praeitų toks reikaliukas per STT ir prezindentūros nagus?
Comment
-
Liberalai, kad ir stipriai suklupę, visgi įrodo, kad nėra eilinė partija, kurie pradėtų rėkti apie 'susidorojimą'. Net jei jis ir būtų, visgi įtarimų šešėlį yra svarbiausia nusimest. Masiulis atsistatydina, o naujasis vadovas greičiausiai bus E. Gentvilas ir tai tikrai yra bene geriausias pasirinkimas.
Comment
Comment