Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Seimo rinkimai 2016

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Jemelia Rodyti pranešimą
    Nuo 1993 metų prezidento rinkimų nebalsuoju
    Liūdniausia, kad manai, kad teisingai darai.

Comment

Padekojam nekaimui!, tikru isprususiu europieciu megapoliui i Seima vos ne isrinkus sitaprocentini kremnlini agenta.

Ura tavarishchi! Za novaju Litvu!

Show must go von!

Comment

Navickienė vėl eina į priekį Naujojoje Vilnioje. Bet dar liko dvi apygardos, kurios laisvai gali sugrąžint svarstykles į Paleckio pusę. Afigiena ten apygarda - ant tiek jau skirtingų žmonių gyvenamos vietos į vieną suplaktos.
        Got sun in my face, sleeping rough on the road

Comment

38 :10 paleckiokas out.

Comment

Parašė udrius Rodyti pranešimą
            38 :10 paleckiokas out.
            O Jedinaja Rasyja netures teises apeliuoti rezultatus? Perskaiciavimas dar gali buti?
            Show must go von!

Comment

Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimą
              Navickienė vėl eina į priekį Naujojoje Vilnioje. Bet dar liko dvi apygardos, kurios laisvai gali sugrąžint svarstykles į Paleckio pusę. Afigiena ten apygarda - ant tiek jau skirtingų žmonių gyvenamos vietos į vieną suplaktos.
              Dvi apylinkės liko. Kolaso tikrai turėtų laimėti Monika, Genių - 50/50. Tai sumoje gal visgi paleckiukas nepraeis.

Comment

Parašė Sula
                Gal todėl, kad su tokiu pasididžiavimu tai parašėte. Nors čia emocijas kartais sunku atspėti.
                Ir todėl, kad jeigu galvotų, kad blogai daro - balsuotų.

Comment

O tai kame liūdnos naujienos? Tegul pabando pažaboti besaikį alkoholio vartojimą. Iki šiol tik buvo plepama, bet rimtesnių veiksmų nesiimta. O bendrai, rinkimų rezultatai įrodo, kad žmonės norėjo pokyčių. Šį kartą pasirinkta viena tradicinių partijų (ne kokia DP ar pan.), kuri neturėjo daugumos Seime gana ilgą laiką.

Comment

Ka pazaboti? MG Baltic (Stumbras)? Kuris cia zabos? Karbauckis (Grudu auginimas)?
                    Show must go von!

Comment

Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
                      O tai kame liūdnos naujienos? Tegul pabando pažaboti besaikį alkoholio vartojimą. Iki šiol tik buvo plepama, bet rimtesnių veiksmų nesiimta. O bendrai, rinkimų rezultatai įrodo, kad žmonės norėjo pokyčių. tačiau šį kartą pasirinkta viena tradicinių partijų, kuri neturėjo daugumos Seime gana ilgą laiką.
                      Duok Dieve, kad kova su alkoholizmu bus tikrai veiksminga.
                      Galima sakyti, kad paneigta Šveiko aksioma, kad pasmerkta valdžia pabranginusi alų
                      Gal net gerai, kad liumpenai davė tokį šansą

Comment

Baisiausia būtų jei patektų Paleckis.
                        Aviate, navigate, communicate

Comment

Jedinaja Rasyja stabas vel svencia? Ar cia LRT grybai?
                          Show must go von!

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                            ...jeigu galvotų, kad blogai daro - balsuotų.
                            Na, iš čia esančių manau visi supranta, jog rūkymas kenkia jų, ir jų aplinkoje esančių jų artimųjų, sveikatai Bet aš labai abejoju, kad tie visi suprantantys ir nerūko Rūko, t.y. elgiasi blogai, tai suprasdami, gal pusė Šį kartą jau tikrai - su pasididžiavimu, galiu pranešti, kad aš nerūkau. Taigi ir aš ne visada elgiuosi blogai, kai žinau, kad toks elgesys yra blogas

Na bet čia jau per daug gilus nukrypimas nuo temos...

Comment

Parašė Jemelia Rodyti pranešimą
                              Na, iš čia esančių manau visi supranta, jog rūkymas kenkia jų, ir jų aplinkoje esančių jų artimųjų, sveikatai Bet aš labai abejoju, kad tie visi suprantantys ir nerūko Rūko, t.y. elgiasi blogai, tai suprasdami, gal pusė Šį kartą jau tikrai - su pasididžiavimu, galiu pranešti, kad aš nerūkau. Taigi ir aš ne visada elgiuosi blogai, kai žinau, kad toks elgesys yra blogas

Na bet čia jau per daug gilus nukrypimas nuo temos...
                              Tikrai, nenukrypkime nuo temos. Gerai ar blogai galvoji darai nebalsuodamas? Jeigu galvoji, kad blogai - kodėl nebalsuoji?

Comment

Pacituosiu draugo pasisakymą
                                kk3

Comment

Parašė Lettered
                                  Čia rimtai? Blogiausias dalykas, kuris gali atsitikti Lietuvai, tai alkoholio brangimas ir prekybos apribojimas?
                                  Aš taip pat kol kas nesuprantu kai kurių žmonių nepasitenkinimo priežasties. Bebaigiančiai prasigerti tautai nepatinka, jog planuojama griežčiau kontroliuoti prekybą alkoholiniais gėrimais? Suprantama, kodėl nepatinka.
                                  Dar kai kuriems tiesiog nepriimtinas partijos pavadinimas ir dėl to neva viskas bus dar blogiau.
                                  Per ketverius metus žymiai blogiau tikrai nebus. Žemiau Bulgarijos/Rumunijos lygio reikėtų pasistengti nusiristi, o tai nelabai tikėtina.
                                  Paskutinis taisė Silber418; 2016.10.23, 23:24.

Comment

Rezultatai tai afigiet. Dabar konservų vietoj, tai neičiau į koaliciją su Karbauskiu. Gali užtekt valstiečių ir socdemų balsų formuot koaliciją, tai jiems ir palikčiau valdžią. Konservams dabar reikia sėdėt opozicijoj ir laukt tų durnių fakapo. Karbauskis yra vienadienis čempionas - vistiek susifakapins, jo "profesionalų" valdžia išsibėgios kas sau. Tiktai keturių metų gaila...

P.S. Jau galima iš anksto 100% tikslumu prognozuot už ką po keturių metų balsuos udrius.

Comment

Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
                                      Aš taip pat kol kas nesuprantu kai kurių žmonių nepasitenkinimo priežasties. Bebaigiančiai prasigerti tautai nepatinka, jog planuojama griežčiau kontroliuoti prekybą alkoholiniais gėrimais? Suprantama, kodėl nepatinka.
                                      Dar kai kuriems tiesiog nepriimtinas partijos pavadinimas ir dėl to neva viskas bus dar blogiau.
                                      Per ketverius metus žymiai blogiau tikrai nebus. Žemiau Bulgarijos/Rumunijos lygio reikėtų pasistengti nusiristi, o tai nelabai tikėtina.
                                      Tai jūs man paaiškinkite, kodėl LVŽS rinkėjai man dar šiandien prie butelio (nepirmo) degtinės įrodinėjo, kad brangs šnapsas ir "virsim samanę".

Man tai dzin, tai vienintėlis teigiamas dalykas, ko tikuosi iš šitų naujų gelbėtojų.

Jūs man tą paradoksą paaiškinkite.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
                                        Tai jūs man paaiškinkite, kodėl LVŽS rinkėjai man dar šiandien prie butelio (nepirmo) degtinės įrodinėjo, kad brangs šnapsas ir "virsim samanę".

Man tai dzin, tai vienintėlis teigiamas dalykas, ko tikuosi iš šitų naujų gelbėtojų.

Jūs man tą paradoksą paaiškinkite.
                                        A a ciom chadila rech s isbiratelimi Paleckisa?
                                        Show must go von!

Comment

Rinkimų tema kažkaip migruoja į šnapso brangimo temą.
                                          Gal pirmiau pabaikime rinkimus.

Comment

Working...
                                          X