Parašė Jemelia
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai 2016
Collapse
X
-
Parašė udrius Rodyti pranešimą38 :10 paleckiokas out.Show must go von!
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąNavickienė vėl eina į priekį Naujojoje Vilnioje. Bet dar liko dvi apygardos, kurios laisvai gali sugrąžint svarstykles į Paleckio pusę. Afigiena ten apygarda - ant tiek jau skirtingų žmonių gyvenamos vietos į vieną suplaktos.
Comment
-
O tai kame liūdnos naujienos? Tegul pabando pažaboti besaikį alkoholio vartojimą. Iki šiol tik buvo plepama, bet rimtesnių veiksmų nesiimta. O bendrai, rinkimų rezultatai įrodo, kad žmonės norėjo pokyčių. Šį kartą pasirinkta viena tradicinių partijų (ne kokia DP ar pan.), kuri neturėjo daugumos Seime gana ilgą laiką.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąO tai kame liūdnos naujienos? Tegul pabando pažaboti besaikį alkoholio vartojimą. Iki šiol tik buvo plepama, bet rimtesnių veiksmų nesiimta. O bendrai, rinkimų rezultatai įrodo, kad žmonės norėjo pokyčių. tačiau šį kartą pasirinkta viena tradicinių partijų, kuri neturėjo daugumos Seime gana ilgą laiką.
Galima sakyti, kad paneigta Šveiko aksioma, kad pasmerkta valdžia pabranginusi alų
Gal net gerai, kad liumpenai davė tokį šansą
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą...jeigu galvotų, kad blogai daro - balsuotų.
Na bet čia jau per daug gilus nukrypimas nuo temos...
Comment
-
Parašė Jemelia Rodyti pranešimąNa, iš čia esančių manau visi supranta, jog rūkymas kenkia jų, ir jų aplinkoje esančių jų artimųjų, sveikatai Bet aš labai abejoju, kad tie visi suprantantys ir nerūko Rūko, t.y. elgiasi blogai, tai suprasdami, gal pusė Šį kartą jau tikrai - su pasididžiavimu, galiu pranešti, kad aš nerūkau. Taigi ir aš ne visada elgiuosi blogai, kai žinau, kad toks elgesys yra blogas
Na bet čia jau per daug gilus nukrypimas nuo temos...
Comment
-
Parašė LetteredČia rimtai? Blogiausias dalykas, kuris gali atsitikti Lietuvai, tai alkoholio brangimas ir prekybos apribojimas?
Dar kai kuriems tiesiog nepriimtinas partijos pavadinimas ir dėl to neva viskas bus dar blogiau.
Per ketverius metus žymiai blogiau tikrai nebus. Žemiau Bulgarijos/Rumunijos lygio reikėtų pasistengti nusiristi, o tai nelabai tikėtina.Paskutinis taisė Silber418; 2016.10.23, 23:24.
Comment
-
Rezultatai tai afigiet. Dabar konservų vietoj, tai neičiau į koaliciją su Karbauskiu. Gali užtekt valstiečių ir socdemų balsų formuot koaliciją, tai jiems ir palikčiau valdžią. Konservams dabar reikia sėdėt opozicijoj ir laukt tų durnių fakapo. Karbauskis yra vienadienis čempionas - vistiek susifakapins, jo "profesionalų" valdžia išsibėgios kas sau. Tiktai keturių metų gaila...
P.S. Jau galima iš anksto 100% tikslumu prognozuot už ką po keturių metų balsuos udrius.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąAš taip pat kol kas nesuprantu kai kurių žmonių nepasitenkinimo priežasties. Bebaigiančiai prasigerti tautai nepatinka, jog planuojama griežčiau kontroliuoti prekybą alkoholiniais gėrimais? Suprantama, kodėl nepatinka.
Dar kai kuriems tiesiog nepriimtinas partijos pavadinimas ir dėl to neva viskas bus dar blogiau.
Per ketverius metus žymiai blogiau tikrai nebus. Žemiau Bulgarijos/Rumunijos lygio reikėtų pasistengti nusiristi, o tai nelabai tikėtina.
Man tai dzin, tai vienintėlis teigiamas dalykas, ko tikuosi iš šitų naujų gelbėtojų.
Jūs man tą paradoksą paaiškinkite.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąTai jūs man paaiškinkite, kodėl LVŽS rinkėjai man dar šiandien prie butelio (nepirmo) degtinės įrodinėjo, kad brangs šnapsas ir "virsim samanę".
Man tai dzin, tai vienintėlis teigiamas dalykas, ko tikuosi iš šitų naujų gelbėtojų.
Jūs man tą paradoksą paaiškinkite.Show must go von!
Comment
Comment