Parašė Eisinas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai 2016
Collapse
X
-
Parašė Eisinas Rodyti pranešimąTai ir balsuok už geresnius, bet kažkodėl esi linkęs skęstantį iš liūno traukti, vis dar tikiesi, kad jie įgyvendins Tavo įdėjas? Gerai, sutinku ir aš, kad dabar išrinkti liberalai gal ir gerai dirbtų Seime, ar netgi vyriausybėje, bet už tai ką prisidirbo iki šiol rinkėjai juos turi nubausti.
P.S. ir ką tada konservams + valstiečiams reikėtų imti už trečią koalicijos partnerį?Paskutinis taisė Eidvis; 2016.10.07, 17:38.
Comment
-
Dvi neregėto aktyvumo dienos: pasakojasi, už ką balsavo
Homoseksualumo neslepiantis Martynas feisbuke džiugiai paskelbė, kad balsavo už Tėvynės sąjungą-Lietuvos krikščionis demokratus. Socialiniuose tinkluose nardanti, emocijas angliškai reiškianti ir karjeros siekianti Ieva irgi parašė balsą atidavusi už konservatorius ir reitingavusi Žygimantą Pavilionį.
Vilniaus miesto savivaldybėje iš anksto balsavęs ir ilgoje eilėje laukęs jaunimas įspūdžiais dalijosi garsiai: dauguma ketino balsuoti už konservatorius arba liberalus, nors pastarasis pasirinkimas nestebintų.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąPirmame dešimtuke trys sportininkai .
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąVisi pas mus ekonomistai.
Comment
-
Parašė AutoLiet Rodyti pranešimąTu jautiesi protingesnis už Juos? Gal parašyk savo nuopelnus Lietuvai.
Ne su savim gi lyginti reikia, o su kitais politikais, kitų partijų pirmaisiais dešimtukais.
Comment
-
Parašė AutoLiet Rodyti pranešimąTu jautiesi protingesnis už Juos? Gal parašyk savo nuopelnus Lietuvai.
Comment
-
Pirmas liberalų penketukas:
1 Eugenijus GENTVILAS (būtų vertas būti penketuke bet kurioje partijoje)
2 Virgilijus ALEKNA
3 Vitalijus GAILIUS (vadovado FNTT ne dėl to, kad yra molis ir tai darė gerai)
4 Viktorija ČMILYTĖ-NIELSEN (šachmatų čempionė)
5 Arūnas GELŪNAS (vienas geresnių Kubiliaus vyriausybės ministų)
Vienintėlis Alekna čia nelabai į temą, bet dar nežinia ar pas konservatorius antra esanti Degutienė yra geriau. O su kitų partijų penketukais pagal kompetencijas net nelygintina.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą/\
jau dabar opozicija, dar neseniai išvis laidojai
Comment
-
Parašė Eisinas Rodyti pranešimąTaip, jie nusipelnę Lietuvai, bet ne už tokius pasiekimus vertinami kandidatai į Seimą.
Norėčiau, kad atsakytumėt į vieną klausymą (ir ne tik jus: dirbat valdiškam darbe?). Iškart atsakysiu į jūsų busimus klausimus. Aš projektuoju namus. Suprojektavau virš šimto pastatų. Nei vieno neturėjau valdiško užsakymo. Mokėjau mokesčius. Kas gavo tuos pinigus: Mokėjau mokesčius, užsakovas mokėjo statybininkams, statybininkai kurie dirbo, mokėjo į biudžetą (negarantuoju už visus). Biudžetas gavo pinigų. o ši vyriausybė prisikvietus į darbą savo giminaičių dalinosi mūsų pinigus. Aš pasiskaičiavau kad mokėjau du kartus. Aš bent 99 procentus įsitikinau, kad šiame forume yra žmonių kurie bijo permainų. Jeigu 30 procentų būtu sumažintas valstybės aparatas, Lietuvoje būtu gyventi geriau, ir jaunimui.Paskutinis taisė AutoLiet; 2016.10.07, 20:08.
Comment
-
niekas neneigia, kad aparatą reikia mažinti. Beet... ar tai ką siūlote "kietesni" ? mano patirtis rodo, kad tie ką forumiečiai myli pridirbo tiek nęsamonių, kad jau patylėtų... Blogiausia, kad ie aiškina, kad tai JIE , būtent JIE išvedė iš krizės. Ne tie kurie dar labiau veržėsi diržus, ne tie kurie mokėjo daugiau mokesčių, ne tiek, kurie emigravo, bet JIE. FCK... tik asilai gali jais tikėti.... gerai nepykite bet už kokios valandos rakinsiu temą, žinau norisi diskutuoti, bet bijau kad ZEnonas pamatys ir adminai gaus pompos
Comment
-
jaunimas gal ir turės įtakos rezultatams , bet tai ženkliai aktyvumo nepakels....
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...ksti-56-694007
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimątik asilai gali jais tikėti....
Comment
Comment