Parašė Stadionas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Geriausia vieta gyventi / gyvenimo kokybės indeksai
Collapse
X
-
Paskutinis taisė Lettered; 2024.07.24, 11:43.
- 3 patinka
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąStatistika savo, užkabintų “provincijos” forumiečių jausmai savo.
ir good luck su vienu pasirodymu ofise. Dirbu vienam didžiausių service centre Vilniuj ir taisyklė yra 3 dienos, nesutinkančių net nepriimam. Kituose panašiai. Jei kam yra noras iš Merkinės kasdien važinėt į darbą - tegul būna su tokiu fetišu.
Comment
-
Parašė Laure23 Rodyti pranešimą
City limits duomenys. Dėl metro, žinoma, Vilnius žemiau - dabar nepaieškosiu pats, bet abejoju jog į Top 100 nepatenka.
Bet kokiu atveju, palyginimui pateikiau lygiaverčius, NUTS2 lygio administracinius duomenis Bratislavai ir Vilniuj iš Eurostat. Tai jeigu argumentas jog Bratislava taipogi yra provincija, I stand corrected.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąKažkaip pažįstu tikrai ne autistų, kurie išsikraustė į panašias vietas. Bet tamstos požiūrį, kad turi būti psichiškai nesveikas jei negyveni kaip priklauso suprantu.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė acetonas Rodyti pranešimą
Bratislava be Vienos tikrai būtu ES provincija. Europos federacijos atveju Vilnius (kaip ir krūva kitų sostinių) liktu, kaip JAV vidurio valstijų miestai. Kai kurie iš šių miestų gan dideli, bet vistiek nusileidžia pakrantėm politine/ekonomine/kultūrine įtaka.
Comment
-
Parašė Laure23 Rodyti pranešimą
Galbūt Bratislavai kaip tik Vienos buvimas arti kišą koją, nes Bratislavos stagnacija ekonominiu požiūriu yra akivaizdi.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Dabar tokių žmonių, kurie nedirba ofise ar gamykloje 9-18 val. visai nemažai, todėl kaip ir sakiau provincija LT visai neblogai atrodo, bent matant statybas, atsidarančius restoranus ir kitas paslaugas, bent palyginus kokia situacija buvo prieš 10-15 metų, kur viskas merdėjo.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Manau čia tiesiog pavydas, kad kažkas gali gali pusę metų dirbti ir gyventi pajūryje, pusę Ispanijoje ir dar uždirba daugiau nei kasdien iš miegamojo rajono į darbą važiuojančius ir viršvalandžius dirbančius ofiso darbuotojus.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Užjaučiu jei jus taip dažnai varo į ofisą. Bet galiu nudžiuginti, kad tai nėra vienintelė pasaulyje darbovietė.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Diskusija net ne apie tai. Bet trendus zinau, is esmes visur panasiai. 5 freelanceriai hipsteriai provincijos neisgelbes. Po kolkas visi kontraargumentai buvo bezdejimai i vandeni filosofuojant kai statistikos departamento skaiciai yra konkretus ir aiskus.
Dėl gyventojų mažėjimo tos pačios tendencijos visur. Čia kaip verkt, kad be imigerizacijos iš velnias žino kur Vilniuj bus katastrofa kai pradės trauktis gyventojų skaičius. Kas anksčiau ar vėliau neišvengiamai nutiks.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąmantasm rašė apie gyvenimą pastoviai Merkinėje, prie ko čia pajūris ir užsienis ir dar rotacija tarp jų? aš gi irgi parašiau, kad vasarai sodyba Merinėje yra gerai bet tik vasarai?
Comment
-
Koks skirtumas tarp Merkinės ir pajūrio? Apart skonio reikalo kas labiau patinka - jūra ar miškai. Nu ir kainos dėl labai riboto mūsų pajūrio dydžio.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
Pajūris ne vienalytis, Klaipėda yra didmiestis Lietuvoje, Palanga tikras kurortas tai su Merinė ner, ką lygint. Neringa pastoviam gyvenimui, jo panašiai kaip Merkinė. bet pas Lettered pajūris tik vienas iš variantų (greičiausiai vasarai) ir kuris nebuvo labai į temą mūsų diskusijai.
Prie ko čia Palanga tikras kurortas ar ne?
Comment
-
Tema buvo apie būsto kainas, tai pajūris ta tema gan vienalytis.
Prie ko čia Palanga tikras kurortas ar ne?Paskutinis taisė Stadionas; 2024.07.24, 13:39.
Comment
-
aš ne kainas lyginau, o su Merkinė. kas dėl kurorto, esmė tame, kad ten bent kažkokios gyvasties yra (nors ir nedaug), pasibaigus sezonui, ką vasarai pasibaigus Merinėje veikt aš nežinauIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Gal nustebinsiu, bet kasdieninis gyvenimas tiek Vilniuje, tiek Merkinėje sukasi tarp darbo, vietinės maximos (nežinau ar Merkinėj yra tikra Maxima, bet kažkokia maisto krautuvė tikrai yra), teliko ir lovos.
Comment
-
aš ne kainas lyginau, o su Merkinė. kas dėl kurorto, esmė tame, kad ten bent kažkokios gyvasties yra (nors ir nedaug), pasibaigus sezonui, ką vasarai pasibaigus Merinėje veikt aš nežinau
Comment
-
Tamstos požiūris į gyvenimą labai siauras ir nėra suvokimo, kad yra žmonių su kitokiais poreikiais ir požiūriais.
Comment
-
tai aš ir nesakiau, kad nėra aš sakiau kad jų nedaug.
- 1 patinka
Comment
-
kad provincijoje kažkas geriau nei prieš 10-15 metų, tas nieko bendra neturi su žmonėmis kurie dirba ne 9-18, tiesiog vietiniai kurių vis dar yra pradėjo geriau gyventi ir dotacijos iš Vilniaus yra gi gaunamos procentinė išraiška .Dar vidinis turizmas prisideda ar jūs galvojat V. Radzevičiaus restoranas Merkinėje iš vietinių išsilaiko?
- 1 patinka
Comment
Comment