Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Jungtinės Karalystės aktualijos (ex Brexit - Britanijos pasitraukimas iš ES)
Collapse
X
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTai gal temą pervadinti į D. Britanijos reikalai?
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąKaralius mirė, tegyvuoja karalius
Mirus karalienei Elžbietai II jos vyriausias sūnus Velso princas bus Jungtinės Karalystės karaliumi. Jo vardas - Karolis III
https://lt.wikipedia.org/wiki/Karolis_III_(Britanija)
Gerai, kad naudojami tradiciniai vardai ir karalius vadinamas Karoliu, o ne ne Čarlzu III ar Chalses'u III.
Comment
-
Išėjo Financial times filmukas apie UK ekonomikos bėdas dėl Brexit`o. Beje, pilnai atitinka mano, kaip daug verslo reikalų turinčio su UK patirtį. Brexit`as stovi užtikrintai pasaulyje antroje vietoje po Rusijos karo pagal self inflicted harm. Jokios naudos ir vien bėdos vien tik dėl kažkieno didžiavalstybinių šlapių svajonių.
https://www.youtube.com/watch?v=wO2l...FinancialTimes
- 4 patinka
Comment
-
Parašė tajus2 Rodyti pranešimąIšėjo Financial times filmukas apie UK ekonomikos bėdas dėl Brexit`o. Beje, pilnai atitinka mano, kaip daug verslo reikalų turinčio su UK patirtį. Brexit`as stovi užtikrintai pasaulyje antroje vietoje po Rusijos karo pagal self inflicted harm. Jokios naudos ir vien bėdos vien tik dėl kažkieno didžiavalstybinių šlapių svajonių.
Comment
-
Parašė tajus2 Rodyti pranešimąIšėjo Financial times filmukas apie UK ekonomikos bėdas dėl Brexit`o. Beje, pilnai atitinka mano, kaip daug verslo reikalų turinčio su UK patirtį. Brexit`as stovi užtikrintai pasaulyje antroje vietoje po Rusijos karo pagal self inflicted harm. Jokios naudos ir vien bėdos vien tik dėl kažkieno didžiavalstybinių šlapių svajonių.
- 1 patinka
Comment
-
- 5 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Man visada atrodė gana keistas britų ir jų žiniasklaidos nenoras apie Brexit kalbėti iš Rusijos kišimosi į referendumą pusės. Akivaizdu, kad vyko panaši kampanija, kaip ir su Trumpo rinkimais. Brexito rezultatas beveik garantuotai buvo to nulemtas. Labai keista situacija, kai kabinamasi į referendumo rezultatą kaip britiško išskirtinumo įrodymą, nors tai realiai tebuvo Kremliaus trolių juodi darbeliai.
Comment
-
Man visada atrodė gana keistas britų ir jų žiniasklaidos nenoras apie Brexit kalbėti iš Rusijos kišimosi į referendumą pusės. Akivaizdu, kad vyko panaši kampanija, kaip ir su Trumpo rinkimais. Brexito rezultatas beveik garantuotai buvo to nulemtas. Labai keista situacija, kai kabinamasi į referendumo rezultatą kaip britiško išskirtinumo įrodymą, nors tai realiai tebuvo Kremliaus trolių juodi darbeliai.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Pasakos kaip maskoliai visą pasaulį tampo už virvučių iš tos pačios serijos kaip antra pasaulio armija. Kita vertus patogus atpirkimo ožys nenorint nagrinėti vidinių problemų.
- 1 patinka
Comment
-
- 1 patinka
Comment
-
Ne tampo, bet tą kartą tiek JAV, tiek britai pasileido. Ir čia ne pasakos, o konsensusas.
Bet tai labai patogu norint praleist pro akis didelę visuomenės dalį kuri arba pralaimėjo dėl globalizacijos, arba turi kitokias vertybes ir kitaip vertina jos rezultatus.
- 1 patinka
Comment
-
Paskutinis taisė Lettered; 2022.10.19, 20:51.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
O kas trukdo pasirašyti prekybos susitarimą kaip Šveicarija ar Norvegija turi? Kas trukdo į Šengeno zoną įstoti ar eurą įsivesti? Tam brexitas netrukdo. Gal vis tik broblemos kitur.
Štai kaip tik dabar ties viena nesąmone knisamės.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąMan atrodo kad tik laiko klausimas, kada jie pasiprašys atgal. Ką šiuolaikiniame pasaulyje reiškia mažiau nei 70 mln gyventojų valstybė? Tailando dydžio. Maža kada kas turėjo kokią imperiją... Mongolija irgi turėjo.
Va Taivanas su 20mln yra labai svarbus dėl TSMC. Šiaurės korėja dėl atominės bombos. Dėl ko svarbi ES, kad reiktų prašytis atgal?
- 2 patinka
Comment
Comment