Ne dėl Krymo aš, o bendrai. Nes lyg pas patį išlenda tokie bandymai aiškint kažką panašiai kaip kremliaus pozicija būdavo. Pvz. kad kam ten kokį Navalną nuodyt ar Nemcovą žudyt. Ar kažkoks susirūpinimas kaip čia Vilniuje sovietinės gamyklos ar kiti objektai niekinami nors nebuvo taip blogai su jomis. Čia nieko asmeniško ar įžeidžiančio, tiesiog tokios mintys kyla, kad jei aš turėčiau giminių ar prijaučiančių Rusijos poltiikai ar neutralesnių , tai gal ir tektų tokio "vidurio" ieškot tarp pozicijų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ukraina 2019.05 - ...
Collapse
X
-
Parašė mag Rodyti pranešimą
Neįžeidžiant ir nieko asmeniško. Pas paį šeimoj/giminėj yra rusakalbių/slavų tuteišų ar šiaip prijaučiančių jiems ir sovietų laikams. Nes pagal pačio parašymus kažkaip tokios mintys kyla.
Karas daunbase prasidėjo 2014 balandžio 6 d., o trolio paskutinis postas buvo 2014 kovo 28 d. Tada lyg niekur nieko grįžo 2017 birželio 23 d.
https://www.miestai.net/forumas/foru...24#post1090624
https://www.miestai.net/forumas/foru...96#post1570196
https://www.miestai.net/forumas/foru...99#post1570199
Paskutinis taisė rat; 2021.04.16, 23:43.
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimąNe dėl Krymo aš, o bendrai. Nes lyg pas patį išlenda tokie bandymai aiškint kažką panašiai kaip kremliaus pozicija būdavo. Pvz. kad kam ten kokį Navalną nuodyt ar Nemcovą žudyt. Ar kažkoks susirūpinimas kaip čia Vilniuje sovietinės gamyklos ar kiti objektai niekinami nors nebuvo taip blogai su jomis. Čia nieko asmeniško ar įžeidžiančio, tiesiog tokios mintys kyla, kad jei aš turėčiau giminių ar prijaučiančių Rusijos poltiikai ar neutralesnių , tai gal ir tektų tokio "vidurio" ieškot tarp pozicijų.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Tai prie Juščenkos irgi buvo suaktyvėjimas, tik aišku, iki 2014 metų lygio toli gražu nenuėjo. Šitas nesutarimas visada prigęsdavo, kai Ukraina būdavo prorusiška, ir suaktyvėdavo Ukrainai pasukus link Vakarų.
Comment
-
Tai aš gi neteisinu tos Kremliaus pozicijos, ko tu iš manęs nori? Kalbėjom apie Rusijos pasinaudojimą etniniais dalykais Ukrainoje (kitur irgi), viskas virto vieno žmogaus kryptingu puolimu. Tarsi aš sakiau, kad čia gerai. Ne, NEGERAI. Patenkintas?
Comment
-
Na keista tamstos tokia perdėta reakcija. Na lyg ir niekaip neįžeidžiau ir nepuoliau,Tiesiog toks klausimas iškilo dar iš anksčiau. Klausimas gan paprastas. aplinką/giminę buvo.Kažkaip iš anksčiau kartais tekdavo pastebėt, kad žmonės kurių arplinkoj ar giminėj yra kokių rusakalbių ar sovietinių laikų nostalgikų bando būt maždaug neutralioj pozicijoj ir bandyt kartais teisint, aiškint kodėl Rusija elgiasi taip anaip, ar kodėl negalėjo Rusija pasielgt(pvz. Navalno njuodijimo atvėjis).
Jeigu pasakysiu, kad koks nors chuliganas mušasi rajone, nes nori taip įtvirtinti savo dominavimą, tai čia jau bus pateisinimas?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Aiškinimas, kodėl Rusija elgiasi vienaip ar kitaip, nereiškia pateisinimo. Lygiai taip pat, kaip aiškinimas, kodėl mokinys iššaudė savo klasiokus, nepateisina iššaudymo. Sunku suprasti? Neteisingo elgesio motyvų suvokimas = pateisinimas?
Jeigu pasakysiu, kad koks nors chuliganas mušasi rajone, nes nori taip įtvirtinti savo dominavimą, tai čia jau bus pateisinimas?
Comment
-
Parašė rat
Už ką pasodino?
Nieko nesupratau. Klausimas buvo paprastas ar pas tamstą yra giminių/artimųjų rusakalbių/tuteišų ar šiaip prijaučiančių sovietams ir Rusijos politikai ir tiek.Aš tik pvz. pateikiau labiau bendro pobūdžio ką prisiminiau.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė rat
Matai kaip. O aš tai manau, kad Valodia turėtų/galėtų pistelt Europai ir kaip minimum iki Paryžiaus nuvažiuot su savo visais gvazdikais ir akacijom, nes skystablauzdžiai apsimyžėliai tam ir egzistuoja, kad juos duchint. O visi leftoidai, liberalai ir iškrypėliai gali bėgt į JAV, kad jų nenuskriaustų.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė ratVargšai adminai turi sėdėti pusę pirmos nakties, skaityti nesąmones ir trinti žodžius "apsimyžėliai" ir "duchinti". Get a life. Eikit žmonas pamylėkit or something.
Naujo automobilio teks palaukti: pandemijos nukamuoti gamintojai susidūrė su dar vienu galvos skausmu
Automobilių gamintojams, jau anksčiau smarkiai nukentėjusiems dėl pandemijos uždarius gamyklas ir visame pasaulyje pritrūkus lustų, teks sunerimti dėl dar vienos bėdos – kaučiuko stokos.
https://www.delfi.lt/plius/verslas-i....d?id=86954357
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimąNe dėl Krymo aš, o bendrai. Nes lyg pas patį išlenda tokie bandymai aiškint kažką panašiai kaip kremliaus pozicija būdavo. Pvz. kad kam ten kokį Navalną nuodyt ar Nemcovą žudyt. Ar kažkoks susirūpinimas kaip čia Vilniuje sovietinės gamyklos ar kiti objektai niekinami nors nebuvo taip blogai su jomis. Čia nieko asmeniško ar įžeidžiančio, tiesiog tokios mintys kyla, kad jei aš turėčiau giminių ar prijaučiančių Rusijos poltiikai ar neutralesnių , tai gal ir tektų tokio "vidurio" ieškot tarp pozicijų.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Labai tikslus pastebėjimas. Tomizmas yra nuolat kognityviniame disonanse...
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąNetikiu, kad Rusija yra atsvara pasaulio "blogiečiams", nematau nieko idealistiško toje šalyje, Ukraina ir bet kuri kita valstybė turi turėti kontrolę savo pripažįstamos pasaulyje teritorijos, teisėtumo principas yra nejudinamas, Krymas ir Donbasas oficialiai ir teisėtai yra Ukrainos, Putinas nėra joks mesijas ir atsvara globalistams, Vakarai nėra nuodėmių Babilonas, Rusijos geopolitika yra nešvari. Viskas.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąBet visada bandai pateisinti kremliaus poelgius taip, kaip siūlo kremliaus propaganda.
Aiškinimas, kodėl Rusija elgiasi vienaip ar kitaip, nereiškia pateisinimo. Lygiai taip pat, kaip aiškinimas, kodėl mokinys iššaudė savo klasiokus, nepateisina iššaudymo. Sunku suprasti? Neteisingo elgesio motyvų suvokimas = pateisinimas?
Jeigu pasakysiu, kad koks nors chuliganas mušasi rajone, nes nori taip įtvirtinti savo dominavimą, tai čia jau bus pateisinimas?
Negi niekas nejaučia skirtumo tarp pateisinimo, ir chuliganiškos elgsenos vidinių motyvų paaiškinimo? Nuo kada tai yra tapatu?Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąNegi niekas nejaučia skirtumo tarp pateisinimo, ir chuliganiškos elgsenos vidinių motyvų paaiškinimo?
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąAr mes skirtingai suprantame terminus. Visada maniau, kad pateisinimas yra tada, kai sakoma "chuliganas pasielgė GERAI ir jis NEKALTAS, nes..."
Negi niekas nejaučia skirtumo tarp pateisinimo, ir chuliganiškos elgsenos vidinių motyvų paaiškinimo? Nuo kada tai yra tapatu?
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąPriežastys yra neįdomus dalykas. Prievartautojas lieka prievartauotoju net jeigu jis teisinasi "jos mini-sijonas taip sujaudino mane, kad negalėjau susilaikyti".
Parašė Sula Rodyti pranešimąChuliganas aišku kaltas ir pasielgė blogai, bet jį galima pateisinti ir suprasti. Nes jinai nenorėjo su juo draugauti, o ir sijoną per trumpą segėjo.Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.04.17, 11:40.Snowflakes will attack U <3
Comment
Comment