Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Politkorektiškumas Lietuvoje ir pasaulyje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė neamos Rodyti pranešimą

Tai neteigiau tiesiog skaityt nemoki ir matai, ką nori tekste
    Tai, kad tik kažkuriuo iš mano paminėtų dviejų atvejų galėtų būti, kad iš tiesų niekas nebuvo pasamdytas tokiu būdu.

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
      Na aš savęs nelaikau far right, bet kai prieš kelis metus buvo toks bajeris, kad Aliaskos aviakompanija ieškojo būtent juodaodės pilotės, tai ką aš žinau... Gal aš vis tik far right?

FYI - https://news.alaskaair.com/alaska-ai...-skies-pledge/
      Net į tokio atsakingumo ir gyvybėms pavojingumo postus ne tiesiog kvakifikuočiausius samdo, o pagal DEI, tai nesunku suvokti kiek tokių pasamdyta į ne tokias atsakingas pareigas.
      Buvo ir prieš 10 metų (dar DEI pavadinimas neegzistavo) berods Arizoinoje gelbėtojų ieškojo pagal rasę, o ne kvalifikaciją...

Comment

Man įdomu, pagal kokius požymius jie atskiria, kas kokios rasės? Pase - genetinis tyrimas?

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
          Na aš savęs nelaikau far right, bet kai prieš kelis metus buvo toks bajeris, kad Aliaskos aviakompanija ieškojo būtent juodaodės pilotės, tai ką aš žinau... Gal aš vis tik far right?

FYI - https://news.alaskaair.com/alaska-ai...-skies-pledge/
          Nežinau ar esi far-right, bet galbūt turi problemų su skaitymu taip pat. Galbūt žmonės su skaitymo problemomis traukia far-right.

Tavo pačio nuorodoje yra apie juodaodžių pritraukimą ir apmokymą būti pilotais. Tai nereiškia, kad jie samdo žmones iš gatvės ir vargšai balti vyrai pilotai liko be darbo

Įmonės taip daro, nes trūksta žmonių ir jie bando žiūrėti naujus darbo jėgos šaltinius, nes kvalifikuotų darbuotojų tiesiog trūksta. Jei įdomu, kodėl būtent juodaodžius, tai tam pačiam linke paaiškinama.

Čia panašiai kaip programavimo kursus skirtus moterims ar women go tech pritraukti LT į technologijų sektorių kaltinti woke

Comment

FLASHBACK: FAA turned away qualified air traffic controllers based solely on race

The disturbing rise in near misses at our nation’s airports is no accident. A class-action lawsuit by the Mountain States Legal Foundation has amassed a trove of documents shedding new light on an Obama-era Federal Aviation Administration initiative that rejected prospective air traffic controllers based solely on their race.
            Contributing to the shortage, the FAA temporarily put the brakes on hiring in 2012 so it could replace race-blind hiring rules with a “Biographical Assessment” stratagem designed to hire more minorities.

This quiz served as further screening of applicants who had already graduated from a 200-hour training program and achieved high scores on AT-SAT, a grueling, eight-hour cognitive test that measures each of the specific skills needed to do the job properly.
            The questionnaire sought irrelevant information such as the “college subject in which I received my lowest grade.” Those answering “history/political science” received 15 points. Playing four or more sports in high school was worth 5 points.

By contrast, holding a pilot’s license — a major advantage for a controller — was worth only 2 points. And having valuable experience as an air traffic controller in the military was worth no points at all.
            https://www.washingtontimes.com/news...ir-traffic-co/

Buvo sugalvoję klausimyną pagal kurį mažiau kvalifikuoti galėtų susirinkti daugiau taškų.

Comment

Parašė neamos Rodyti pranešimą
              Čia panašiai kaip programavimo kursus skirtus moterims ar women go tech pritraukti LT į technologijų sektorių kaltinti woke
              Kaip pavadintum programavimo kursus vyrams? Man biški seksistiškai skambėtų.

Comment

Parašė mantasm Rodyti pranešimą

Kaip pavadintum programavimo kursus vyrams? Man biški seksistiškai skambėtų.
                https://moterysinvestuoja.lt/investavimo-dirbtuves/

https://www.kpmpc.lt/kpmpc/moterims-...tech-programa/

Yra pilna kursų moterims, ar seksistiška, klausimas.

Comment

Seksistiška. Ir aš asmeniškai tame nieko blogo nematau. Man nepatinka tik dvigubi standartai. Kai pavyzdžiui dėl vyrų stovyklų prasideda tryda su kaltinimais seksizmu ir mačizmu. O dėl analogiškų moteriškų stovyklų neteko girdėt dramų.

Comment

Seksistiška. Ir aš asmeniškai tame nieko blogo nematau. Man nepatinka tik dvigubi standartai. Kai pavyzdžiui dėl vyrų stovyklų prasideda tryda su kaltinimais seksizmu ir mačizmu. O dėl analogiškų moteriškų stovyklų neteko girdėt dramų.
                    Tai mačizmas gi blogai, o feminizmas gerai. Nes mačizmas toksiškas, o feminizmas geras. Mačio gi vyrai, o feministės moterys. Vyrai išnaudotojai iš prigimties, o moterys aukos. Teigiama diskriminacija yra ne diskriminacija!
                    Snowflakes will attack U <3

Comment

Taip, mačizmas ir feminizmas yra lygiai tas pats, nes vyrai yra diskriminuojami tiek pat šalių ir kultūrų, kaip moterys. Pvz. JAV yra valstijų, kur vyrai buvo teisiškai diskriminuojami bankų iki 1974, o Šveicarijoje kai kuriose žemėse vyrai gavo balso teisę tik paskutiniame praeito amžiaus dešimtmetyje. Nekalbant jau apie tai, kad vyrų vertė yra nustatoma vien pagal jų primityvią fizinę funkciją ir sugebėjimą daryti namų ruošos darbus didesnėje dalyje pasaulio. Tokie dalykai sukūrė nelygų žaidimo lauką, dėl ko vyrams dabar reikia padėti lygiai tiek pat, kiek moterims.

Ai pala, nesvarbu.

Comment

Parašė VLR Rodyti pranešimą
                        Taip, mačizmas ir feminizmas yra lygiai tas pats, nes vyrai yra diskriminuojami tiek pat šalių ir kultūrų, kaip moterys. Pvz. JAV yra valstijų, kur vyrai buvo teisiškai diskriminuojami bankų iki 1974, o Šveicarijoje kai kuriose žemėse vyrai gavo balso teisę tik paskutiniame praeito amžiaus dešimtmetyje. Nekalbant jau apie tai, kad vyrų vertė yra nustatoma vien pagal jų primityvią fizinę funkciją ir sugebėjimą daryti namų ruošos darbus didesnėje dalyje pasaulio. Tokie dalykai sukūrė nelygų žaidimo lauką, dėl ko vyrams dabar reikia padėti lygiai tiek pat, kiek moterims.

Ai pala, nesvarbu.
                        Kitam pasaulio gale buvo kažkoks įstatymas n metų prieš man gimstant, dėl to aš negaliu padaryt tik diedų klubo, bet Marytė gali daryt tik bobų klubą?

Comment

Kitam pasaulio gale buvo kažkoks įstatymas n metų prieš man gimstant, dėl to aš negaliu padaryt tik diedų klubo, bet Marytė gali daryt tik bobų klubą?
                          Taip taip, dalykai kaip balsavimo teisės atėmimas, neturėjimas galimybių dalyvauti ekonomikoje lygiomis teisėmis ir teisinė diskriminacija apskritai veikia bendruomenes tik kol šie dalykai galioja. Juos panaikinus, visos pasekmės dingsta iš karto, ta pačią dieną. Lygiai taip pat, kaip Lietuva iš karto tapo sėkminga kapitalistinė valstybe 1990-ųjų Kovo 12-ą ir jai nereikėjo milijardų ES fondų pagalbos dešimtmečiais vien norint pasivyti net didžiausias vakarų ES skyles.

Comment

Su kokiom vyrų stovyklomis? Gal KKK?

Comment

Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
                              Su kokiom vyrų stovyklomis? Gal KKK?
                              Taip taip, viskas kas susiję su vyrais, visada yra KKK, naciai, fašistai, rasistai, homofobai ir sexistai. Ir dar sm*uko pakampiais. Kas susiję su moterimis, visada yra tik ružava dorovė ir tikrai jokių KKK. Žodžiu, kaip visi seniai žino:

Boys are made of snips and snails and puppy dogs tails.
                              Girls are made of sugar and spice and everything nice.
                              Paskutinis taisė Tomizmas; Šiandien, 00:52.
                              Snowflakes will attack U <3

Comment

Working...
                              X