Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Politkorektiškumas Lietuvoje ir pasaulyje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė neamos Rodyti pranešimą

Tai neteigiau tiesiog skaityt nemoki ir matai, ką nori tekste
    Tai, kad tik kažkuriuo iš mano paminėtų dviejų atvejų galėtų būti, kad iš tiesų niekas nebuvo pasamdytas tokiu būdu.

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
      Na aš savęs nelaikau far right, bet kai prieš kelis metus buvo toks bajeris, kad Aliaskos aviakompanija ieškojo būtent juodaodės pilotės, tai ką aš žinau... Gal aš vis tik far right?

FYI - https://news.alaskaair.com/alaska-ai...-skies-pledge/
      Net į tokio atsakingumo ir gyvybėms pavojingumo postus ne tiesiog kvakifikuočiausius samdo, o pagal DEI, tai nesunku suvokti kiek tokių pasamdyta į ne tokias atsakingas pareigas.
      Buvo ir prieš 10 metų (dar DEI pavadinimas neegzistavo) berods Arizoinoje gelbėtojų ieškojo pagal rasę, o ne kvalifikaciją...

Comment

Man įdomu, pagal kokius požymius jie atskiria, kas kokios rasės? Pase - genetinis tyrimas?

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
          Na aš savęs nelaikau far right, bet kai prieš kelis metus buvo toks bajeris, kad Aliaskos aviakompanija ieškojo būtent juodaodės pilotės, tai ką aš žinau... Gal aš vis tik far right?

FYI - https://news.alaskaair.com/alaska-ai...-skies-pledge/
          Nežinau ar esi far-right, bet galbūt turi problemų su skaitymu taip pat. Galbūt žmonės su skaitymo problemomis traukia far-right.

Tavo pačio nuorodoje yra apie juodaodžių pritraukimą ir apmokymą būti pilotais. Tai nereiškia, kad jie samdo žmones iš gatvės ir vargšai balti vyrai pilotai liko be darbo

Įmonės taip daro, nes trūksta žmonių ir jie bando žiūrėti naujus darbo jėgos šaltinius, nes kvalifikuotų darbuotojų tiesiog trūksta. Jei įdomu, kodėl būtent juodaodžius, tai tam pačiam linke paaiškinama.

Čia panašiai kaip programavimo kursus skirtus moterims ar women go tech pritraukti LT į technologijų sektorių kaltinti woke

Comment

Working...
          X