Parašė mantasm
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Politkorektiškumas Lietuvoje ir pasaulyje
Collapse
X
-
Grįžtant į temą apie politkorektiškumą, paminėsiu PRIMINDAMAS, kad mes taipogi turime teisę į nuomonę ir jos laisvą reiškimą, į saviraiškos laisvę, turime teisę lygiaverčiais pagrindais diskutuoti, argumentuoti, dalyvauti politiniuose procesuose, veikti ir įtakoti konjunktūrą bei sprendimus, naudingus sau, įgimtas ir amžinas vertybes propaguojančios grupės atstovams. Galbūt reikėtų suprasti šios, praktiškai visuotinės visuomenės dalies pasyvumą esamame kontekste, nes rimtam žmogui kvailoka ginčytis, kad žalia yra žalia, o ne mėlyna. Galvoti, tapatintis, atsitapatinti galima kiek tik nori. Bet ką atsinešei - tą atsinešeiSkrydis- lyg amžinybės blyksnis
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Propaganda gerbti vieniems kitus? Kiek pamenu tolerantiškumo mokino darželyje, gal jūs nelankėt?Skrydis- lyg amžinybės blyksnis
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Propaganda gerbti vieniems kitus? Kiek pamenu tolerantiškumo mokino darželyje, gal jūs nelankėt?
Dėl darželio, pamenu, kaip mane kairiarankį bandė perauklėt valgyt dešine ranka. Tolerancijos mokinimas škias
- 3 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Dėl darželio, pamenu, kaip mane kairiarankį bandė perauklėt valgyt dešine ranka. Tolerancijos mokinimas škias
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąDėl darželio, pamenu, kaip mane kairiarankį bandė perauklėt valgyt dešine ranka.
Comment
-
Parašė dr. Rodyti pranešimą
Grįžtant į temą apie politkorektiškumą, paminėsiu PRIMINDAMAS, kad mes taipogi turime teisę į nuomonę ir jos laisvą reiškimą, į saviraiškos laisvę, turime teisę lygiaverčiais pagrindais diskutuoti, argumentuoti, dalyvauti politiniuose procesuose, veikti ir įtakoti konjunktūrą bei sprendimus, naudingus sau, įgimtas ir amžinas vertybes propaguojančios grupės atstovams. Galbūt reikėtų suprasti šios, praktiškai visuotinės visuomenės dalies pasyvumą esamame kontekste, nes rimtam žmogui kvailoka ginčytis, kad žalia yra žalia, o ne mėlyna. Galvoti, tapatintis, atsitapatinti galima kiek tik nori. Bet ką atsinešei - tą atsinešei
Parašė dr. Rodyti pranešimą
Tolerancijos mokymasis su darželiu nesibaigia, gerbiama savitarnos kasa
Man rodos per paskutinius +/- 10 metų „tolerantiškumo mokinimas“ gerokai peržengė „gerbimo“ dalį. Ypač žiūrint į visas raides po B.
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąPriešingai negu bando paaiškinti etatiniai seimo idiotai, niekam nereikia mokytis „72 lyčių“ ar panašių nesąmonių. Bendraujant užtenka žinoti žmogaus vardą ir įvardžius. Čia misija neįmanoma?
- 4 patinka
Comment
-
Parašė eigh Rodyti pranešimą
Jums turbūt sovietinė darželio auklėtoja tokį randą paliko, kad iki dabar atrodo, kad visi jus perauklėti bando. Tai, žinokit, ne, nebando, o jūsų pažiūros niekam neįdomios. Atsakykite sau į klausimą, kodėl jums įdomios kitų pažiūros?
Man kitų pažiūros įdomios dėl labai elementarios priežasties. Gyvename visuomenėje ir kitų pažiūrų prastumti įstatymai veikia ir mane. Panaikinam visiems privalomą teisinę sistemą, mokesčius, socialinį bei sveikatos draudimus ir galėsim visi gyvent savo burbuluose su savo pažiūrom.
- 1 patinka
Comment
-
„Įvardžiai“ jau yra nesąmonė. Nekalbant net apie atvejus kai tie įvardžiai išlipa už jis/ji ribų. Galėčiau suprasti kai žmogus su išvaizda pagal kurią nesigauna nustatyt lyties patikslina jis vyras ar moteris. Bet kai stumiama atseit ir žmonės su aiškia lytine identifikacija pateiktų ir savo „įvardžius“... Man rodos čia jau per daug.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąTuriu įtarimą kad į nepažįstamuosius kreipiesi „jūs“, o tai jau išlipęs įvardis
Comment
-
Skvernelis apie eurokomisaro parinkimą arba seksizmas 2024aisiais mūsų eros metais.
Nepamirškime, kad dar komisijos pirmininkės nėra arba pirmininko. Tai irgi bus labai svarbu, gal turės preferencijas dėl lyties ar kompetencijos“, – komentavo buvęs premjeras.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąSkvernelis apie eurokomisaro parinkimą arba seksizmas 2024aisiais mūsų eros metais.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąAmerikoje baltas vyras oficialai turi mažiau teisių, nei negrė.
- 3 patinka
Comment
-
Jei neįdomios, kodėl čia diskutuojam?
Man kitų pažiūros įdomios dėl labai elementarios priežasties. Gyvename visuomenėje ir kitų pažiūrų prastumti įstatymai veikia ir mane. Panaikinam visiems privalomą teisinę sistemą, mokesčius, socialinį bei sveikatos draudimus ir galėsim visi gyvent savo burbuluose su savo pažiūrom.- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimą
Papasakokite, kaip jus ASMENIŠKAI paveiks partnerystės ar tos pačios lyties santuokų įstatymas ? Ar čia reikia suprasti, jog leidus sudaryti partnerystę tos pačios lyties asmenims ar įteisinus santuokas, pats staiga pas kaimyną eisit ?
Tamstos minėti tai taip, liečia tik per visuomeninę prizmę. Arba pavyzdžiui lyties keitimo operacijų apmokėjimas iš PSD lėšų. Nežinau ar čia labiau asmeniškai ar bendruomeniškai liečia.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąArba pavyzdžiui lyties keitimo operacijų apmokėjimas iš PSD lėšų
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąAkivaizdu, kad prieš 20h ne tik užsipirkt, bet ir suvartot spėjai.
- 2 patinka
Comment
Comment