Parašė Egiuxz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Politkorektiškumas Lietuvoje ir pasaulyje
Collapse
X
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
čia tokios reklamos skirtos vyrams kurie nori tapti moterimis, ar tiesiog bandymas menkinti moteris kaip „netikras“?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąVa ko tikrai negaliu pakęsti, tai to žodžio "ėdalas". Mano katinas valgo kačių maistą, o ne ėda kažkokį ėdalą, marmalą ar panašiai.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąvisi gyvunai "ėda".Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Ne, man kartais pasižiūrėjus į kai kuriuos žmones ir jų manieras, labiau panašu kad jie ėda. O apie mylimą gyvūną, kuris yra šeimos narys, liežuvis nesiverčia taip šlykščiai sakyti.
Comment
-
Parašė Kaimai
https://www.theguardian.com/news/202...ys-eu-official
Didžiulė antraštė The Guardian apie įsišaknijusį anti-semitizmą Europoje. Kažkoks euro-tuščias-kostiumas aiškina kokie suprask baltieji europiečiai monstrai. Apie imigraciją iš šiaurės Afrikos, Artimųjų Rytų, centrinės Azijos ir islamiškų Azijos valstybių nei žodžio. Apie kairuolišką smegenų plovimą vaikams universitetuose (pasižiūrėkit nuotraukas Getty Images iš nuvilnijusįų pro-Palestinos protestų pastarosiomis dienomis) nei žodžio.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Guardian yra stipriai kairiuoliškas laikraštis, ten tikrai nerasite objektyvios informacijos ir faktų apie pvz. elgesį imigrantų iš musulmoniškų šalių.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Tiesiog seno sovietinio sukirpimo, senatvinių marazmų kamuojamas žmogelis, kurį be galo žeidžia kad šaliai vadovauja bobos.
Comment
-
Parašė ALV77 Rodyti pranešimą
niekam nepaslaptis, kad didziausios snaigutes yra mamyciu islepinti alfa vyrai, verkiantys apie vyru ""diskriminacija". Cia jau kita tema, kaip bebutu
- 4 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Nuklystam į kitą temą. Bet įdomu kada prasidės į vyrus nukreiptos programos skatinančios eiti studijuoti. Visgi studijuojančių moterų jau daugiau. Nelygybė! Dar reiktų pagalvot apie lyčių kvotas sakykim šiukšliavežėms ar vaikų darželių auklėtojams.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąKada pats planuoji pradėt vaikus gimdyti?
Aš asmeniškai propaguoju lyčių specializaciją. Šiaip būtų įdomu pažiūrėt kaip šiukšliavežiais moterys dirbtų. Vien dėl moterų, ypač gimdžiusių, biologinių ypatybių turėtų būti problematiška. Bet juk dabar aiškinama, kad visi vienodi ir gali bileką daryt. Man kažkaip kertasi su bazinėm biologijos žiniom, bet dabar juk ir lyčių kiekį sudėtinga pasakyt, tai velnias žino...
- 3 patinka
Comment
-
Tiesiog sakau, kad dabartinė „lyčių lygybės“ politika yra labai hipokritiška.
Aš asmeniškai propaguoju lyčių specializaciją. Šiaip būtų įdomu pažiūrėt kaip šiukšliavežiais moterys dirbtų. Vien dėl moterų, ypač gimdžiusių, biologinių ypatybių turėtų būti problematiška. Bet juk dabar aiškinama, kad visi vienodi ir gali bileką daryt. Man kažkaip kertasi su bazinėm biologijos žiniom, bet dabar juk ir lyčių kiekį sudėtinga pasakyt, tai velnias žino...
- 1 patinka
Comment
-
Tiesiog sakau, kad dabartinė „lyčių lygybės“ politika yra labai hipokritiška.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė ALV77 Rodyti pranešimą
leiskit paklausti, o kokiu isskirtiniu sugebejimu reikia tureti, kad vaziuoti siuksliaveziu? galejote bent jau kazka itikimo sugalvoti
Comment
-
Parašė ALV77 Rodyti pranešimąar cia atseit vyrai sutverti medzioklei, o moterys sedi urve ir zindo mailiaus vada? Atrodo paleolito laikais nebegyvename. Jei jus dar gyvenate, tai gal reiketu nustoti gerti
Comment
Comment