Parašė Romas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Politkorektiškumas Lietuvoje ir pasaulyje
Collapse
X
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąČia klausimas ne apie moteriškas kelnes (tas klausimas išspręstas prieš kelis dešimtmečius), o apie sijonų piršimą berniukams.
Gal tiesiog paimkite ir pasakykite, kad nepripažįstate translyčių kaip atskiros grupės žmonių, kurie nepatenka į klasikinę teoriją jog gali būti tik dvi lytys - vyras ir moteris.Paskutinis taisė Čikupakas; 2022.09.02, 17:55.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNa nereikia nusivažiuoti į lankas apie kažkokius piršimus. Straipsnyje parašyta aiškiai, kad taip siekiama suteikti tokias pačias teises visiems, įskaitant ir translytį jaunimą.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTaip vadinamųjų translyčių asmenų neegzistuoja. Jeigu XX - esi moteris, jeigu XY - esi vyras. Taškas.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTaip vadinamųjų translyčių asmenų neegzistuoja. Jeigu XX - esi moteris, jeigu XY - esi vyras. Taškas.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąNe, ne taškas. Net ir atmetus translyčius žmones egzistuoja XY moterys.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNeegzistuoja.
Pasaulis sudėtingesnis, nei juoda ir balta. Siūlau pasimokyti biologijos po mokyklinio kurso, pasaulis apskritai sudėtingas ir nevienareikšmiškas
- 8 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNeegzistuoja.
O translytiškumas irgi yra reiškinys, turbūt psichiatrijos dėstytojai man apie jį irgi susiriesdami melavo.
Gal tamsta galėtų kuo nors iš pubmedo įrodyti, kad yra tik juoda ir balta?
Parašė neamos Rodyti pranešimąhttps://en.wikipedia.org/wiki/Klinefelter_syndrome
Pasaulis sudėtingesnis, nei juoda ir balta. Siūlau pasimokyti biologijos po mokyklinio kurso, pasaulis apskritai sudėtingas ir nevienareikšmiškas
Nea, XY moterį turėjau šitą omeny: https://rarediseases.org/rare-diseases/swyer-syndrome/
Bet ir Klinefelterio sindromas, tiek tarplytiškumas, tiek translytiškumas įrodo, kad lytis nėra 100% žmonių juoda balta pagal chromosomas.Paskutinis taisė Kitas Džiugas; 2022.09.03, 05:14.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
Nea, XY moterį turėjau šitą omeny: https://rarediseases.org/rare-diseases/swyer-syndrome/
Bet ir Klinefelterio sindromas, tiek tarplytiškumas, tiek translytiškumas įrodo, kad lytis nėra 100% žmonių juoda balta pagal chromosomas.
Aš ne iš medicinos, bet skaičiau Nobelio laureato Eriko Kandelo knygą apie smegenis ir jų vystymąsi įsčiose, tikrai daug paaiškina suprantama kalba apie lytiškumą ir to kas tampa translytiškumu. Po to ir juokinga, kai ultradešine naudoja tai kultūros karams su potekste, kad pasaulis griūva
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąTai mane LSMU klaidingai mokino medicinos? Mano genetikos dėstytojai melagiai?
O translytiškumas irgi yra reiškinys, turbūt psichiatrijos dėstytojai man apie jį irgi susiriesdami melavo.
Parašė neamos Rodyti pranešimąPasaulis sudėtingesnis, nei juoda ir balta. Siūlau pasimokyti biologijos po mokyklinio kurso
Parašė neamos Rodyti pranešimąpasaulis apskritai sudėtingas
Paskutinis taisė Aleksio; 2022.09.03, 09:35.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTokie ten ir dėstytojai.
Apie šitą mums pasakojo mokykloje, todėl nesiruošiu domėtis.
Labai paprastas.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė neamos Rodyti pranešimąGi mažiau laiko lieka krepšiniui ir mašinoms, pacanai iš rajono uvažūchos neduos
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNesidomiu krepšiniu ir mašinomis.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
Tai mane LSMU klaidingai mokino medicinos? Mano genetikos dėstytojai melagiai?
Gal tamsta galėtų kuo nors iš pubmedo įrodyti, kad yra tik juoda ir balta?
Bet ir Klinefelterio sindromas, tiek tarplytiškumas, tiek translytiškumas įrodo, kad lytis nėra 100% žmonių juoda balta pagal chromosomas.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Būna žmonių, kurie gimsta ar gyvenimo eigoje netenka galūnių. Bet dėl to nekeičiam biologinio žmogaus apibrėžimo, kad turi dvi kojas ir dvi rankas. Ir nesakom, kad pirštinių gamintojai diskriminuoja žmones kurie turi mažiau pirštų.
- 1 patinka
Comment
Comment