Parašė mantasm
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Politkorektiškumas Lietuvoje ir pasaulyje
Collapse
X
-
Parašė Evier Rodyti pranešimą
Kaip čia išmąstei? Dabar jau visi komunistai, kas turi kažkokias politines pažiūras?
Vienžo, reikia siekti, kas visuomenėje nebūtų rasistų ir homofobų. Supratau.
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąKas blogai su komunistais ar šiaip su totalitaristais?
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO kiek jums buvo metų kai 1991 TSRS visiems laikams išnyko iš pasaulio žemėlapio?
Nebuvo dar manęs, bet labai džiaugiuos, kad išnyko.
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąNebuvo dar manęs, bet labai džiaugiuos, kad išnyko.
- 4 patinka
Comment
-
Ką tai keičia, tu galvoji nežinau kaip tada gyvenot?? Pienburnis, bet jaučiuosi protingesnis už tave.
O jums, gyvenusiems tokioj priespaudoj, turėtų būt akivaizdu, kad tokie išsireiškimai kaip “žmogus su tatuiruotėm ne žmogus” yra tiesus kelias į komunizmą. Tai paprasčiausia veidmainystė.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąKą tai keičia, tu galvoji nežinau kaip tada gyvenot??
- 1 patinka
Comment
-
Prie ko čia deficitas??? Kokio totalinio sekimo?? Ar ant tiek nesugebi atskirti žmogaus teisių, kurios būtent ir buvo labiausiai engiamos komunizmo laikais, nuo visų kitų sovietų prigalvotų iškrypimų? Ir iš vis kam viską suplaki į vieną? Aš aišku suprantu kam, kad yra toks stiprus nusistatymas, bet galų gale pradėk MĄSTYTI, jei pradėtum, suprastum, kas komunizme iš tikro buvo tragedija, kas lėmė tuos nusikaltimus žmogiškumui? O gi to žmogiškumo nebuvimas. Sovietų sąjungoj tas komunizmas iš vis toks iškrypęs buvo, kad dar nežinau ar galima būtų tai vadint komunizmu. Iš tiesų tai buvo paminklas savanaudiškumui ir terorui prieš žmogaus orumą.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąAš aišku suprantu kam, kad yra toks stiprus nusistatymas, bet galų gale pradėk MĄSTYTI, jei pradėtum, suprastum, kas komunizme iš tikro buvo tragedija, kas lėmė tuos nusikaltimus žmogiškumui?.
Comment
-
Uždarant temą, mano tėvai ir seneliai tikrai pasistengė, kad suprasčiau kas yra komunizmas. Aš žinau savo vertybes, visą gyvenimą jos buvo labiausiai priešingos komunizmui. Tų vertybių nekeisiu, nors čia keli asmenys su savo iškrypusia pasaulėžiūra, vien kraštutinumų matymu visame kame ir pabandė man tą komunizmą pripaišyti, o kas ironiškiausia, jog būtent toks jų mąstymas ir skatina tą jų įsivaizduojamą “komunizmą”, nes neaišku kaip dar kovoti su žmogaus orumo žeminimu. Anyway, ačiū, susipažinau, gyvenime pravers, gero vakaro.
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąUždarant temą, mano tėvai ir seneliai tikrai pasistengė, kad suprasčiau kas yra komunizmas. Aš žinau savo vertybes, visą gyvenimą jos buvo labiausiai priešingos komunizmui. Tų vertybių nekeisiu, nors čia keli asmenys su savo iškrypusia pasaulėžiūra, vien kraštutinumų matymu visame kame ir pabandė man tą komunizmą pripaišyti, o kas ironiškiausia, jog būtent toks jų mąstymas ir skatina tą jų įsivaizduojamą “komunizmą”, nes neaišku kaip dar kovoti su žmogaus orumo žeminimu. Anyway, ačiū, susipažinau, gyvenime pravers, gero vakaro.
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąUždarant temą, mano tėvai ir seneliai tikrai pasistengė, kad suprasčiau kas yra komunizmas.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąUždarant temą, mano tėvai ir seneliai tikrai pasistengė, kad suprasčiau kas yra komunizmas. Aš žinau savo vertybes, visą gyvenimą jos buvo labiausiai priešingos komunizmui. Tų vertybių nekeisiu, nors čia keli asmenys su savo iškrypusia pasaulėžiūra, vien kraštutinumų matymu visame kame ir pabandė man tą komunizmą pripaišyti, o kas ironiškiausia, jog būtent toks jų mąstymas ir skatina tą jų įsivaizduojamą “komunizmą”, nes neaišku kaip dar kovoti su žmogaus orumo žeminimu. Anyway, ačiū, susipažinau, gyvenime pravers, gero vakaro.Aukšto IQ Danskės Darbuotojas.
Comment
-
Parašė Kvailas Rodyti pranešimą
Sėkmės kuriant utopija, tiesiog visos Utopijos tampa totalitarinėmis, žiūrėk kad viena diena nedegintum knygų kur rašo kažką negražaus.
Tiesa ta, kad visuomenėje vyksta natūralūs procesai. Kadangi tai nėra vieno žmogaus ar vienos valdžios forsuojami procesai, tų procesų ribos yra, nes yra pusiausvyros jėgos.
Pats ką tik nukentėjau nuo cenzūros, nes gavau baną 2 savaitėm už tai kad netiesiogiai pavadinau Aleksio psichiniu ligoniu. Tas banas net ne joks hate speech buvo. Jis vadinosi “Už asmeniškumus”. Bet tai nei kiek nepakeitė mano nuomonės, 2 savaitės neskaudėjo, bet kuo toliau, tuo labiau džiaugiuosi, kad tokie kaip...mhhmm...kai kuris forumo narys... neturi daugiau vietos dar didesniem absurdiškiem pareiškimam, neapykantos propagavimui ir visuomenės psichologinio klimato teršimui, nes kitaip pasaulis būtų toks pat liūdnas, koks buvo iki 21 amžiaus.Paskutinis taisė Evier; 2020.12.08, 01:00.
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąUždarant temą, mano tėvai ir seneliai tikrai pasistengė, kad suprasčiau kas yra komunizmas. Aš žinau savo vertybes, visą gyvenimą jos buvo labiausiai priešingos komunizmui. Tų vertybių nekeisiu, nors čia keli asmenys su savo iškrypusia pasaulėžiūra, vien kraštutinumų matymu visame kame ir pabandė man tą komunizmą pripaišyti, o kas ironiškiausia, jog būtent toks jų mąstymas ir skatina tą jų įsivaizduojamą “komunizmą”, nes neaišku kaip dar kovoti su žmogaus orumo žeminimu. Anyway, ačiū, susipažinau, gyvenime pravers, gero vakaro.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąUždarant temą, mano tėvai ir seneliai tikrai pasistengė, kad suprasčiau kas yra komunizmas. Aš žinau savo vertybes, visą gyvenimą jos buvo labiausiai priešingos komunizmui. Tų vertybių nekeisiu, nors čia keli asmenys su savo iškrypusia pasaulėžiūra, vien kraštutinumų matymu visame kame ir pabandė man tą komunizmą pripaišyti, o kas ironiškiausia, jog būtent toks jų mąstymas ir skatina tą jų įsivaizduojamą “komunizmą”, nes neaišku kaip dar kovoti su žmogaus orumo žeminimu. Anyway, ačiū, susipažinau, gyvenime pravers, gero vakaro.
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąPats ką tik nukentėjau nuo cenzūros, nes gavau baną 2 savaitėm už tai kad netiesiogiai pavadinau Aleksio psichiniu ligoniu. Tas banas net ne joks hate speech buvo. Jis vadinosi “Už asmeniškumus”. Bet tai nei kiek nepakeitė mano nuomonės, 2 savaitės neskaudėjo, bet kuo toliau, tuo labiau džiaugiuosi, kad tokie kaip...mhhmm...kai kuris forumo narys... neturi daugiau vietos dar didesniem absurdiškiem pareiškimam, neapykantos propagavimui ir visuomenės psichologinio klimato teršimui, nes kitaip pasaulis būtų toks pat liūdnas, koks buvo iki 21 amžiaus.
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąArba siūlykit kitokius variantus, kaip šviesti tamsuolius, papildykit diskusiją, o ne terškit savo totalitarizmo fobijom. Kolkas mačiau tik tokį pasiūlymą "reikia siekti, kad visuomenėje nebūtų rasistų ir homofobų" bet labai abstruktus teiginys, visi tiek gali pasakyti.
https://www.theguardian.com/music/20...x-klan-members
Parašė Kvailas Rodyti pranešimą
Sėkmės kuriant utopija, tiesiog visos Utopijos tampa totalitarinėmis, žiūrėk kad viena diena nedegintum knygų kur rašo kažką negražaus.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Kacapistano komunistai irgi manė, kad kovoja su žmogaus orumo žeminimu
Comment
Comment