/\ Norėjau pasakyti, kad rusai gavo naudą ir toliau jiems nusispjauti į to krašto likimą. Žinoma, jie tos teoritorijos niekam neatiduos, jei niekas neprivers.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
UA. Ukraina 2016-2019.05
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ Norėjau pasakyti, kad rusai gavo naudą ir toliau jiems nusispjauti į to krašto likimą. Žinoma, jie tos teoritorijos niekam neatiduos, jei niekas neprivers.
Comment
-
Jei pasitvirtins informacija, tai ir Motorolos draugelio Givio nebėr tarp gyvųjų.Susprogdintas savam kabinete: http://hromadske.ua/posts/boiovyka-h...yly-v-donetsku
Kiek anksčiau skelbė, ir kad kuopos vadas žuvo iš jo dalinio
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimąJei pasitvirtins informacija, tai ir Motorolos draugelio Givio nebėr tarp gyvųjų.Susprogdintas savam kabinete: http://hromadske.ua/posts/boiovyka-h...yly-v-donetsku
Kiek anksčiau skelbė, ir kad kuopos vadas žuvo iš jo dalinio
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąŠiaip tai ateiti į karinį dalinį su reaktyviniu liepsnosvaidžiu, iššauti į būtent tą langą, kur reikia, ir pasiplauti yra kieta.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimągali buti, kad tai tik imitacija, o pats giwis buvo evakuotas.
Putkinui nusikaltimų vykdytojai ir liudininkai nereikalingi.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKam ta šiukšlė reikalinga, kad juo taip rūpintis?
Putkinui nusikaltimų vykdytojai ir liudininkai nereikalingi.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimągali buti, kad tai tik imitacija, o pats giwis buvo evakuotas.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąryt gyvio likucius laidos, dalyvaus daug svarbiu (jiems) vadu...
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimąSakot liepsnosvaidžio ar kažko pan. Donecko apylinkėse dar laukia darbų?
Comment
-
Aš va dar kartą peržiūrėjau video kur tas išgama terorizuoja Ukrainos belaisvius. Dar labiau nei jis papiktino Donecko ruskės bobos kurios prisidėjo prie tų patyčių. Aš visą laiką maniau ir dabar manau kad nereikia priiminėti čia Lietuvon jokių pabėgėlių iš to krašto. Dalis jų aiškiai yra tokie nekenčiantys ukrainiečių, dalis vietoje to kad stotų prieš tuos banditus bando bailiai slėtis Lietuvoj, užuot kariavę. Kam mums ta publika?
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąAš va dar kartą peržiūrėjau video kur tas išgama terorizuoja Ukrainos belaisvius. Dar labiau nei jis papiktino Donecko ruskės bobos kurios prisidėjo prie tų patyčių.
Comment
-
Esu susidūręs su Lietuvoje priimtais ukrais. Taip pat du tokie dirbo su man artimu žmogumi. Nei vienas nebuvo prorusiškas. Tiesa, viena moteris laikėsi tokios status quo dėl kariaujančių pusių, bet bendrai susidariau nuomonę iš tų kelių pvz., kad ten jiems tas pats, jie tik karo nenori. Tai, žinoma, yra suprantama.
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąEsu susidūręs su Lietuvoje priimtais ukrais. Taip pat du tokie dirbo su man artimu žmogumi. Nei vienas nebuvo prorusiškas. Tiesa, viena moteris laikėsi tokios status quo dėl kariaujančių pusių, bet bendrai susidariau nuomonę iš tų kelių pvz., kad ten jiems tas pats, jie tik karo nenori. Tai, žinoma, yra suprantama.
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąEsu susidūręs su Lietuvoje priimtais ukrais. Taip pat du tokie dirbo su man artimu žmogumi. Nei vienas nebuvo prorusiškas. Tiesa, viena moteris laikėsi tokios status quo dėl kariaujančių pusių, bet bendrai susidariau nuomonę iš tų kelių pvz., kad ten jiems tas pats, jie tik karo nenori. Tai, žinoma, yra suprantama.
Nepasakosiu niuansų, bet, sakykim, latentinių vatnikų privažiavo per porą metų nemažai.
Gal jie ir nėra kokie russkij mir nešėjai, bet Lietuvos likimas jiems irgi būtų "tas pats".
Comment
Comment