Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

UA. Ukraina 2016-2019.05

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Čečėnai irgi kažkada aršiai kovojo prieš rusus su pačiu Kadyrovu priešakį, bet dabar Kadyrovas geriausias Putino draugas, o Grozne šimtai tūkstančių švenčia Putino gimtadienį kaip jokiame kitame RF mieste.
    Lettered, kam rašinėti captain obvious tipo komentarus? Aš parašiau žmogui, kad nevertėtų stebėtis dėl čiukčių, nes panašu, kad jis nežinojo.

Comment

Ar pažįstate ką nors Lietuvoje kalbantį rusiškai, bet laikantį save lietuviu? Aš žinau tik atvirkštinius variantus.
      Na aš žinau, jeigu ką bet aišku tai ne tendencija

Comment

Ar pažįstate ką nors Lietuvoje kalbantį rusiškai, bet laikantį save lietuviu? Aš žinau tik atvirkštinius variantus.
        Aš laikau save lietuviu, nors esu grynas rusas.

Comment

Šiaip yra skirtumas būti grynu rusu/lenku, bet laikyti save Lietuvos piliečiu ir gerbti šalį, kurį suteikė pilietybę.

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
            Šiaip yra skirtumas būti grynu rusu/lenku, bet laikyti save Lietuvos piliečiu ir gerbti šalį, kurį suteikė pilietybę.
            Manau, kad apie tai grustnyj ir kalba.
            Pažįstu daug nelietuvių kilmės Lietuvos piliečių (pats irgi esu tarp tokių), kurie yra žymiai didesni Lietuvos patriotai ir daug daugiau atneša naudos savo valstybei, nei "gryni" etniniai lietuviai, sėdintys anglijose ir stumiantys šū.ą ant savo gimtosios šalies... Tai, kad tas lietuviškumas jau seniai yra labai reliatyvus dalykas.
            Dėl to labai liūdna, kad dvigubos pilietybės klausimas pas mus įsivaizduojamas tik kaip "etninių lietuvių emigrantų" problematika.
            Paskutinis taisė oranger; 2016.07.10, 15:48.

Comment

Parašė arian_l
              Sakai, bandai irodyti lojaluma, parodant pavyzdine rusofobija ir antivatnykizma.
              Taip, aš irgi tai palaikau, nes yra tokia paskutinių 500 metų istorijos realybė, kai Lietuva nekariavo ar nebuvo Rusijos okupuota ~50 metų. Ir visa Rusijos politika yra nukreipta į išorės priešų paiešką.
              Bet su tavim beviltiška objektyviai diskutuoti, užsiimi trolinimu šiame saite.
              Geriau jau keliautum iš kur atėjęs.
              Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
              Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė arian_l
                Taip, jumis naudojasi
                Keista kaip čia jumis nesinaudoja, o tik mumis
                Aš neliūdnas - aš blaivus

Comment

Don't feed the trolls!

Comment

Parašė arian_l
                    Sakai, bandai irodyti lojaluma, parodant pavyzdine rusofobija ir antivatnykizma.
                    Putinistas visada debilas. Aksioma.

Comment

Ukraina pasirašė laisvosios prekybos susitarimą su Kanada

Comment

Parašė arian_l
                        Zinau, visas blogis Rusijoje Tai kad apdorojimas vyksta ir cia ir ten, man uztenka atidaryti delpi ir viskas buna aisku
                        Ką siūlai daryti? Iškelti rankas ir pasiduoti informaciniame kare?
                        Flickr

Comment

Parašė arian_l
                          Pasakyti zmonems tiesa ...
                          Putinas žmonėms nesako tiesos.

Comment

Parašė arian_l
                            Pasakyti zmonems tiesa ...
                            Visos tiesos niekada niekas nesako, to nereikia. Svarbu nėra juodo melo kaip Rusijoje.
                            Flickr

Comment

Parašė arian_l
                              O pas mus baltas melas
                              pas jus, pas trolius, nėra tokių sąvokų kaip tiesa ir melas
                              Aš neliūdnas - aš blaivus

Comment

Parašė arian_l
                                Man atrodo, kad adekvatus, protingi zmones taip nemasto Tai yra vidiniu/dvasiniu problemu indikatorius. Deja tokiu zmoniu LT yra nemazai. Isoriniam valdymui tokiu zmoniu kuo daugiau tuo geriau. Tai yra masines psichozes paveikti zmones.
                                Šiaip man nusispjaut į tai, kas tau atrodo... Putinistas yra Lietuvos išdavikas ir taškas. Ieškok diskusijoms apie tai kitą vietą.

Comment

Tai naikinkis registraciją, ir tiek žinių. O tai dar išlys troll-skundas kisel-TV, kad pribaltai eilinį kartą "varžo žodžio laisvę".

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
                                    Tai naikinkis registraciją, ir tiek žinių. O tai dar išlys troll-skundas kisel-TV, kad pribaltai eilinį kartą "varžo žodžio laisvę".
                                    Kodėl turiu dėl kažkokio trolio naikinti savo registraciją? Aš nesu moderatorius, kad kažką galėčiau varžyti.
                                    Bet mano žodžio laisvė yra tokia - putinistai negali Lietuvoje turėti jokios įtakos. Tai - potencialus karas ir jo požymius reikia stabdyti embriono stadijoje.
                                    Paskutinis taisė oranger; 2016.07.12, 18:36.

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                                      Kodėl turiu dėl kažkokio trolio naikinti savo registraciją? Aš nesu moderatorius, kad kažką galėčiau varžyti.
                                      Bet mano žodžio laisvė yra tokia - putinistai negali Lietuvoje turėti jokios įtakos. Tai - potencialus karas ir jo požymius reikia stabdyti embriono stadijoje.
                                      Manau ne tau siūlė naikinti registraciją, o tam troliui. Jo ne vienas postas ištrintas.
                                      Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                                      Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                                        Tai gi ne tamstai - "vatnikas" jau dingo.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
                                          Tai gi ne tamstai - "vatnikas" jau dingo.
                                          Ne taip supratau

Comment

Working...
                                          X