Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
UA. Ukraina 2016-2019.05
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAr pažįstate ką nors Lietuvoje kalbantį rusiškai, bet laikantį save lietuviu? Aš žinau tik atvirkštinius variantus.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAr pažįstate ką nors Lietuvoje kalbantį rusiškai, bet laikantį save lietuviu? Aš žinau tik atvirkštinius variantus.
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąŠiaip yra skirtumas būti grynu rusu/lenku, bet laikyti save Lietuvos piliečiu ir gerbti šalį, kurį suteikė pilietybę.
Pažįstu daug nelietuvių kilmės Lietuvos piliečių (pats irgi esu tarp tokių), kurie yra žymiai didesni Lietuvos patriotai ir daug daugiau atneša naudos savo valstybei, nei "gryni" etniniai lietuviai, sėdintys anglijose ir stumiantys šū.ą ant savo gimtosios šalies... Tai, kad tas lietuviškumas jau seniai yra labai reliatyvus dalykas.
Dėl to labai liūdna, kad dvigubos pilietybės klausimas pas mus įsivaizduojamas tik kaip "etninių lietuvių emigrantų" problematika.Paskutinis taisė oranger; 2016.07.10, 15:48.
Comment
-
Parašė arian_lSakai, bandai irodyti lojaluma, parodant pavyzdine rusofobija ir antivatnykizma.
Bet su tavim beviltiška objektyviai diskutuoti, užsiimi trolinimu šiame saite.
Geriau jau keliautum iš kur atėjęs.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė arian_lMan atrodo, kad adekvatus, protingi zmones taip nemasto Tai yra vidiniu/dvasiniu problemu indikatorius. Deja tokiu zmoniu LT yra nemazai. Isoriniam valdymui tokiu zmoniu kuo daugiau tuo geriau. Tai yra masines psichozes paveikti zmones.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąTai naikinkis registraciją, ir tiek žinių. O tai dar išlys troll-skundas kisel-TV, kad pribaltai eilinį kartą "varžo žodžio laisvę".
Bet mano žodžio laisvė yra tokia - putinistai negali Lietuvoje turėti jokios įtakos. Tai - potencialus karas ir jo požymius reikia stabdyti embriono stadijoje.Paskutinis taisė oranger; 2016.07.12, 18:36.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKodėl turiu dėl kažkokio trolio naikinti savo registraciją? Aš nesu moderatorius, kad kažką galėčiau varžyti.
Bet mano žodžio laisvė yra tokia - putinistai negali Lietuvoje turėti jokios įtakos. Tai - potencialus karas ir jo požymius reikia stabdyti embriono stadijoje.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKodėl turiu dėl kažkokio trolio naikinti savo registraciją? Aš nesu moderatorius, kad kažką galėčiau varžyti.
Bet mano žodžio laisvė yra tokia - putinistai negali Lietuvoje turėti jokios įtakos. Tai - potencialus karas ir jo požymius reikia stabdyti embriono stadijoje.
Comment
Comment