Parašė Dundorfas
Rodyti pranešimą
Dėl kirpyklų kur „vis tiek eisi„ tai nesutikčiau. Ilgai naudojaus barberiais, bet po kainų išaugimo investavau į barzdaskutę. Pora valandų utubėj ir investicija su kaupu atsipirko. Dabar kokį kartą per metus nueinu už brangiai, kad gerai padarytų formą. Ir man negaila, kad mano mėgiamas barzdaskutis uždirba. Mano smegenų neuroplastiškumui irgi į naudą buvo išmokt naujų įgūdžių
Senyvo amžiaus piliečiai nėra problema patys savaime. Bet blogai kai žmonės visą gyvenimą gyvena apsileidę ir jų kokybiškas gyvenimas baigiasi anksti, o po to ilgai reikia priežiūros.
Dėl valstybės aparato, šiais automatizacijos laikais turbūt bus galima nesunkiai apkarpyti.
Abejoju ar taip jau „visur trūks darbuotojų“. Nebent visur trūks pigios darbo jėgos. Bet tai yra konstanta kuri nepriklauso nuo visuomenės senėjimo ar dar bet ko. Ir statistiškai pensininkai daug mažiau vartoja. Gyvena užgyventuose įrengtuose būstuose, sveikata dažnai nebeleidžia vairuoti. Finansinės galimybės būna kuklesnės net ir legendinių „vokiečių pensininkų“ atveju. Aišku galima sakyti, kad atsigriebia ant sveikatos sistemos. Bet tai yra palyginus nedidelė ekonomikos dalis. Aišku jos svarba augtų. Bet klausimas ar augtų tiek, kad atstotų kitas sritis.
Comment