Parašė Kaimai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Emigracija ir imigracija Lietuvoje
Collapse
X
-
Tai, kad Rusija pradėjo rengti hibridinio karo išpuolius vakarų šalių teritorijose - yra labai rimta ir tai turėtų būti aptariama tokiose temose kaip 'Ar Rusija vis dar kelia grėsmę Lietuvai?', bet Kaimai viską nori suvesti į imigracijos temą, nors tiek Ikea padegimas, tiek Volkovo užuolimas aiškėja, kad buvo atliktas lenkų ar ten gyvenančių asmenų. Sekant Kaimai logiką ne imigracija yra didžiausia grėsmė, o atviros sienos su Lenkija, dėl ko turbūt turėtume išstoti iš ES iš panaikinti Šengeną - ir čia bijau juokauti, nes spėju Kaimai tą idėją visai palaikytų. Kaimai, aš tau N-tąjį kartą mėginsiu pakartoti - dėl pigios darbo jėgos imigracijos politikos aš daug kur sutinku su tavim, bet mūsų pozicijos visiškai priešingos, kai tu bandai iš Lietuvos išvaryti visokias Baltarusijos IT kompanijas, kurios neša milžinišką naudą Lietuvai. Ir tu turbūt pats supranti, kad tarp tų Ikea padegėjų ar Volkovo užuolikų tikrai nėra jokių iš Baltarusijos į Lietuvą imigravusių programuotojų. Primenu ir ką aš praeitą savaitę rašiau:
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąApskritai šiais laikais didžiausios rizikos paslapčių nutekėjimui tikrai ne per kažkokius imigrantus ateina, spėju retai ir per Rusijos agentus, o dažniausiai įsilaužiant į IT sistemas - va čia yra labai pavojingos rizikos, bet tau aišku jos nei kiek nerūpi, nes nieko su imigracija neturi bendro.
Comment
-
Parašė Kaimai
Na tu pradėjai, apkaltindamas mane sąmoningu nesantaikos kurstymų.
aš esu prieš nenuspėjamus atsitiktinius tų leidimų atiminėjimus be pagrindo net ir tavo mylimiems bulbašų programuotojams
Comment
-
Parašė KaimaiBe jokios abejonės pirmoje eilėje reikia apriboti diskreciją ir tiems tuntams audronių ir įvairiausių Lietuvos atstovybių užsienyje, nes taip toli nenuvažiuosim.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė tajus2 Rodyti pranešimą
Labai įdomus minties šuolis, kad apribojus imigraciją tai jau nebebus sabotažo. Arba, kad visi sabotažuotojai imigrantai.
O gal tau tiesiog imigrantai neleidžia išsimiegoti ir todėl neišeina blaiviai mąstyti?
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Kei imigrantai daro sabotažą. tai taip, juos apribojus ir sabotažas bus apribotas. Tikrai čia blaivaus mastymo trūksta, kad siena su baltarusija dar nėra uždaryta.
Comment
-
Parašė Laure23 Rodyti pranešimą
Norvegams taipogi reikėtų drausti migraciją iš Lietuvos, kad į ten nuvykę recidyvistai iš Lietuvos nebegalėtų daryti sunkių nusikaltimų bei būti didžiausią proporciją turinti tautybė jų kalėjimų sistemoje. Tik dėl šios priežasties, patys norvegai neturės žmonių kurie sutiktų žuvims žvynus skusti.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Taip, reikėtų. Gal tada reikia pakelti atlyginimus žuvų skutėjams ar atvykti į 21 amžiu ir automatizuoti linijas?
Comment
-
Parašė Laure23 Rodyti pranešimą
Su tokia logika visa iki vienos Vakarų pasaulio šalis turėtų drausti bet kokią migraciją, su mintimi kad 'užteks ir savų'. Jeigu visi turėtų po 2+ vaikus, galima būtų dar diskutuoti, bet deja taip nėra - o BVP skaičiuko augimas yra pagrindinis dopamino šaltinis.
- 1 patinka
Comment
-
Būtent. Kremliaus verbavimui pagrindinis faktorius yra pinigai, o ne tautybė. Deja, bet Lietuvoje yra pilna tokių, kurie už atlygį ar bonką gali diversijas daryti ir mes jų negalime iš Lietuvos išvaryti, o va su imigrantais tai mes galime atsirinkti ir neįsileidinėti rizikos grupių.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąNors ir 8 m² Bent jau dar vienas to rajono objektas atsigaus. O didelių rezidencinių butų tokioje vietoje nelabai kas pirks. Ten geriausias segmentas nuomininkai-studentai, Airbnb ir pan.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Gal ir prakutę uzbekai įpirks.
Aviate, navigate, communicate
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Įdomus faktas Uzbekai, Tadžikai, Kirgizai nenori likti Lietuvoje. Visai nesniai buvo atliktas tyrimas, kuris parodė, jog jie laiko Lietuvą ir Lietuvius pasileidusiais ir čia nenorėtų kurti šeimos, auginti vaikų ar čia kurtis.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąMusulmonų pas mus nėra tiek daug kaip pvz Švedijoje, kur jie tikrai yra susikūrę savo paralelinę visuomenę.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Musulmonams Lietuva nėra patraukli gyventi, nes visuomenė gana konservatyvi, neigiamai žiūri į svetimšalius, ypač kitos religijos.Aviate, navigate, communicate
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Penktadieniais per pietus besirenkančių skaičius vidurdienio maldai artėja link pusės tūkstančio. Apsilankykit už Savanorių Rimi, vaizdas įspūdingas.
Comment
Comment