Būtum pataręs kaip prieiti prie projektų - mažiau emigruotų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Emigracija ir imigracija Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimąNa yra man tekę važinėt po mokyklas su keliais projektais, tai bendra nuotaika buvo nekokia, vyresnių klasių moksleiviai dažnai sakydavo, kad norėtų išvykti. nes ir tėvai sako, kad reikia, vyresni broliai, sesės išvyko ir pan.
- 1 patinka
Comment
-
Vėl norėčiau paklausti, ko jie važiuoja, studijuot užsienį ar dirbt? Jei mano gyvenimas būtų susiklostęs kitaip, statybininku ar furistu važiuočiau dirbt į vakarus ilgai negalvojęs. O kad nevažiavau studijuot į užsienį ar bent jau su ERASMUS neišvažiavau, laikau didžiausia gyvenimo klaida, kolkas
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąVėl norėčiau paklausti, ko jie važiuoja, studijuot užsienį ar dirbt? Jei mano gyvenimas būtų susiklostęs kitaip, statybininku ar furistu važiuočiau dirbt į vakarus ilgai negalvojęs. O kad nevažiavau studijuot į užsienį ar bent jau su ERASMUS neišvažiavau, laikau didžiausia gyvenimo klaida, kolkasPaskutinis taisė Lettered; 2018.11.13, 22:31.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAišku, apie kokią Maximą nekalbu, kur tūkstančiai vis dar dirba varginantį darbą už 400 Eur. ir nesugeba paieškoti galimybių užsienyje. Bet čia jau prarasta visuomenės dalis.
Comment
-
Nematau ten nieko varginančio - mygtukus spaudai ir stumdai prekes.
Comment
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimąateities čia nebus bet kokiu atveju.
Parašė Galys Rodyti pranešimą
"80% nori išvykti iš šalies IR mokytis kitur". Jei galvojate, kad 80 % Lietuvos vaikų apskritai susimąsto apie mokslą, tai turbūt ne tai kad nesate buvęs mokykloje, bet ir vaiką paskutinį kartą matėte dar prie Smetonos
Iš mano pažįstamų tai užsienyje labai nedaug - tik kokie 10%, bet nemanau kad Švenčionių rajonas atspindi realią emigracijos situaciją, nes visai šalia Vilnius, dauguma įsikūrė sostinėje ir kuria ateitį čia. Ir pas tėvus nuvažiuoti labai arti.
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Bent jau Vilniuje kasininkės dirba jau nebeskubėdamos. Nematau ten nieko varginančio - mygtukus spaudai ir stumdai prekes. Fabrike prie staklių būna ir sunkiau ir daugiau triukšmo. Berods Vilniaus Norfoje kasininkių alga arti 700eur(buvo kažkoks straipsnis). Miesteliuose, ten kur vienintelis darbdavys parduotuvė, gal ir negali išsimušti gerų algų.Paskutinis taisė Tomizmas; 2018.11.14, 16:45.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Lietuvoje nebeliko ir 2,8 mln. gyventojų – liūdnai skelbia statistikos duomenys.
https://m.delfi.lt/verslas/verslas/a...hp?id=79232007
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Dar ir kaip susimąsto. Ypač nuo kokių 15 - 16 metų gimnazijose. Mes būdami tokio amžiaus vieni prieš kitus draskėmės dėl geresnio pažymio, kas kur stos ir t. t. Nemanau, kad per 10 - 15 metų kažkas labai pasikeitė.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąŽ. Maurico FB
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąŽ. Maurico FB:
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąVisai pakeitė mano nuomonę apie dvigubą pilietybę.
Aš iš esmės už dvigubą pilietybę, bet velnias slypi detalėse (ko referendume nesprendžiame).
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Jei ne paslaptis, į kurią pusę?
Aš iš esmės už dvigubą pilietybę, bet velnias slypi detalėse (ko referendume nesprendžiame).
- 2 patinka
Comment
-
Man patiko Sinkevičiaus kalba ir argumentai ir pats esu ir buvau tokios pat nuomonės - reikia mažiau emocijų, o išaiškinimo, ar net konkretumo pateikiant sprendimo įtaką aiškiais gyvenimiškais klausimais, padarius pataisas Konstitucijoje. Asmeniškai nematau didelių tragedijų abiejų sprendimų atveju.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąAš ir buvau už, bet dabar būčiau už lietuvio pasą.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąimigravo 2210
emigravo 1883
Dar tiek mazai emigravusiu nepamenu.
Lietuva dėl emigracijos pernai neteko beveik 3,3 tūkst. gyventojų, penktadienį paskelbė Statistikos departamentas.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=80073779
- 1 patinka
Comment
Comment