Tiesiog aklai siekiama kuo didesnių pelno maržų ir tikimasi kad ir toliau sau ramiai bus galima gyvent privačių saugumo tarnybų saugomuose, uždaruose anklavuose, ir su įvairiataučiu purvinarankiu proletariatu kontaktų palaikyt neteks. Žmonių tolesnis susvetimėjimas (juk integracija veikia kuo puikiausiai) ir abipusio pasitikėjimo numušimas į minusą jiems tik į naudą, nes darbdaviai tokiose susiskaldžiusiose įvairiatautėse visuomenėse visada turi geresnes derybines pozicijas. Ir dauguma (kalbant apie stambiuosius) turi namus užsienyje.
Čia vieta, kur naciai su leftistais turėtų sutart.
Nori pasakyti, kad per antrą pasaulinį karą nacistinių šalių demografinė situacija buvo panaši kaip dabar?
Kuo tai susiję su žmonių prioritetais ir ko jie tikisi? Ekonominė santvarka man rodos toje ideologijoje yra antraeilis dalykas. Bet aš ne ekspertas, pataisykit jei klystu.
Galvojau, kad panašiai susiję kaip ir su leftistais, besitikinčiais sugriauti esamą ekonominę santvarką, remiant stambųjį verslą, bet tu, matyt, esi teisus. Gi nacistai irgi gali būti leftistai, norintys sugriauti esamą ekonominę santvarką.
Galvojau, kad panašiai susiję kaip ir su leftistais, besitikinčiais sugriauti esamą ekonominę santvarką, remiant stambųjį verslą, bet tu, matyt, esi teisus. Gi nacistai irgi gali būti leftistai, norintys sugriauti esamą ekonominę santvarką.
Leftistai remia verslą stumdami pigios darbo jėgos importą. Ar ne?
Šiais laikais save kairiaisiais besivadinantys prarado kryptį su visokiais antros ir trečios eilės klausimais. Kartais man atrodo, kad kažkas labai pasistengė, kad taip būtų, bet, kaip ir visur, žinoma, degradacijos ir kvailo karštagalviškumo faktoriaus irgi nenuvertinčiau.
Šiais laikais save kairiaisiais besivadinantys prarado kryptį su visokiais antros ir trečios eilės klausimais. Kartais man atrodo, kad kažkas labai pasistengė, kad taip būtų
Žydai? Brazauskas? Landsbergis? Vienas milijardas? Masonai? Kas?
Comment