Užkalnis nėra joks maisto ekspertas, jo straipsnių nėra nei Michelin maisto ekspertų žurnaluose, nei Conde Naste žurnaluose.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Blogai ir blogeriai
Collapse
X
-
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąČia reikėtų turėti galvoje, kad Lietuvoje konkurentų toje srityje jis neturi. O paklausa yra. Žmonės galbūt skaitytų bet kurio žinomesnio žmogaus įspūdžius apie restoraną, renginį, kelionę ir pan. Kai nėra konkurencijos, tai ir reikalavimai nedideli: sužinai restorano pavadinimą, kai kurių patiekalų pavadinimus, kainas, ar Užkalnis pasisotino ir gana .
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąaš tik bijau, kad lietuviai pripratę prie čiliakų skonių nesupras gero restorano reikalo.
Comment
-
Jei apie maisto blogerius kalbant, tai ko gero garsiausia maisto kritikė iš Lietuvos yra Aistė iš http://www.luxeat.com/
Tiesa po kebabines ji nevaikšto. O pavalgyt ir į kitą pasaulio galą suskraido.
Comment
-
Parašė e2ards Rodyti pranešimąJei apie maisto blogerius kalbant, tai ko gero garsiausia maisto kritikė iš Lietuvos yra Aistė iš http://www.luxeat.com/
Tiesa po kebabines ji nevaikšto. O pavalgyt ir į kitą pasaulio galą suskraido.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąApie restoranus ir kebabines Užkalnis rašo kaip išmano - tai tiesiog subjektyvūs pastebėjimai nevaizduojant kažkokio kvalifikuoto eksperto. Tegu tik atsiranda geresnių kaip Užkalnis ir jis taps niekam neįdomus arba turės pakelti kartelę.
Pvz. važiuojant į Nidą labai praverčia šitokie straipsniai, praktiškai visos maitinimo įstaigos aprašytos, nuo valgyklų ir brangiausių restoranų, labai patogu išsirinkti, kur nori pavalgyti pagal kainą, virtuvę, aplinką ir pan. Ir net nesvarbu, ar Užkalnis teigiamai įvertino, ar ne, svarbu aš turiu informaciją ir pats pasirinksiu, ar tie Užkalnio minusai iš tikrųjų man minusai, o gal kaip tik pliusai.
http://laukineszasys.1000receptu.lt/...ntiems-nidoje/
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąGeriausia pagal ką? Išvaizdą? Užkalnis bet jau atrodo kaip mėgstantis pavalgyti žmogus, todėl ir jo rašiniai šia tema atrodo patikimiau nei vien tik glamūrinės instagram nuotraukos.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąBūtų įdomu palyginti to restorano apyvartą prieš ir po.
Comment
-
Parašė Eisinas Rodyti pranešimąApyvarta nepasikeitė, nes Šiluvai ir taip užtenka lankytojų. Kita vertus, vienas kitas susigundęs važiuoti į "Šiluvos Karūną" po Užkalnio straipsnio, apyvartos nepadidins, nes tokios įstaigos gyvena iš pobūvių. Ypač geras uždarbis - šermenys. Ateina 50 - 100 žmonių, pasėdi valandą ar dvi, viskas darbas baigtas.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAr tikrai užtenka? Kažin, ar Lietuvoje yra toks restoranas, kuriam lankytojų yra per daug ir juos riboja. Kai apie restoraną atsiranda straipsnis delfi tarp pagrindinių naujienų, tai automatiškai reiškia, kad pusę Lietuvos apie tai sužino, žodžiu geriausia reklama, kokia tik gali būti. Manau dabar ir pobuvių, ir šermenų tikrai padaugės.
Comment
-
Parašė Eisinas Rodyti pranešimąPobūvius ten kaip rengė taip rengs vietiniai gyventojai, o šermenų geriau būtų, kad nepadaugėtų.
Taip, bet bus tokių, kurie kitur rengė, bet dabar gal sumanys ia pabandyt, bus tokių, kurie toliau gyvena ir rengė ten kur arčiau gyvena, bet dabar sugalvos čia pabandyt ir tt..
Kaip galima nesuprasti elementarių reklamos rinkodaros dalykų? Maždaug: ne reklama neveiksminga, nes "kaip rengė taip ir rengs"
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąViskas paprasta - šiuolaikinės vidurinės mokyklos ar kalėjimo modelis. Gal net ir psichologinis pavadinimas tam yra. Visada atsiranda veikėjas, kuriam dievulis ko nors stipriai pagailėjo. Švelniai sakant, išmonės. Taigi tas veikėjas, norėdamas kompensuot saviškį trūkumą, pradeda iš visų tyčiotis, užgauliot ir panašiai, taip save pastatydamas į "aukštesnę" padėtį ir paslėpdamas saviškes problemas. Tuomet tie, kurie nenori būt patys užgaulioti ar nebūt "žemesnėje" padėtyje (John, pavyzdžiui), prie jo arba prisijungia, arba pritaria neapdovanotojo elgesiui.
Skaitant,vietomis jaučiasi dirbtinumas, kas pasako, kad jis nerašo viską iš širdies, tai ką jaučią, tai ką išgyveno, kaip tu dabar teigi. Tai labai skiriasi nuo tų žmonių, kurie tai rašo viską iš savęs, tai ką jaučia.
Matosi noras pakeisti visuomenes mąstyseną, padaryti ją labiau tarkim vakarietišką-modernę. Žmogus gyveno vakaruose ir mato Lietuvos trūkumus.
Man asmeniškai tik nepatiko didelė dozė pesimizmo. Kaip pvz. jam nepatiko kažkoks patiekalas - "tokį ir pats namie galėčiau išsikepti". Tarsi namie valgai šūdą, o vat restorane viskas super duper skanu, nes tik ten viskas turi būti įmantru ir tai būtinai tas ko negali namie pasidaryti.
Comment
-
Man tai labai juokinga stebėti, kaip "Šiukšlių neskaitantys" iki pažaliavimo aiškina, koks niekam neįdomus ir koks šiukšlė yra Užpakalis ir koks jis niekam tikęs maisto ekspertas.
Asmeninėmis antipatijomis grįstas žmogaus kritikavimas yra so lame ir parodo pačių ne itin produktyvią smegenų funkciją.
Parašė GatorKaip galima nesuprasti elementarių reklamos rinkodaros dalykų? Maždaug: ne reklama neveiksminga, nes "kaip rengė taip ir rengs"Paskutinis taisė John; 2015.07.13, 01:28.
- 1 patinka
Comment
-
Didžiausia problema yra tame, kad Lietuvoje labai nedaug atraktyviai rašančių žmonių, nes geri rašytojai dažniausiai gėdijasi rašyti popsą, nes "gali ne taip suprasti Rašytojų sąjungoje". O ir tarp žurnalistų tikrų šmaikštuolių yra kaip ant vienos rankos pirštų.
Todėl kiekvienas užpakalis čia gali išbandyti savo laimę ir tapti populiarus. Tai nėra blogai. Tiesiog užpakalis nuo to netampa pimpalu.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąDidžiausia problema yra tame, kad Lietuvoje labai nedaug atraktyviai rašančių žmonių, nes geri rašytojai dažniausiai gėdijasi rašyti popsą, nes "gali ne taip suprasti Rašytojų sąjungoje". O ir tarp žurnalistų tikrų šmaikštuolių yra kaip ant vienos rankos pirštų.
Todėl kiekvienas užpakalis čia gali išbandyti savo laimę ir tapti populiarus. Tai nėra blogai. Tiesiog užpakalis nuo to netampa pimpalu.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąBandančių yra labai daug. Bet jų niekas neskaito nors tu ką. O va Užpakalį skaito nors tu ką.
Buvo tų užpakalių jau sočiai, jei tu apie virtuvės apžvalgininkus.
Comment
Comment