Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Lietuvos (LDK) istorija / archeologija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė MartynasT Rodyti pranešimą

Bet esu girdėjęs kažkokio negatyvo apie Šapoką ir yra kažkoks kitas Lietuvos istorikas išleidęs knygų apie Lietuvos istoriją?
    nežinau kaip ją vertina Profesionalūs Istorikai, bet Valdovų rūmų išleista LDK istorijos apybraiža pasirodė visai nebloga. turinti savų niuansų, bet palyginus su Šapoka, tai turėtų būti padoresnis leidinys. plius, už tokią kainą kaip ir negaila.

Comment

Bet esu girdėjęs kažkokio negatyvo apie Šapoką ir yra kažkoks kitas Lietuvos istorikas išleidęs knygų apie Lietuvos istoriją?
      Kokio negatyvo? Tiesiog knyga parašyta nacionalistiniu stiliumi naudojant tuo laikmečiui esamai istorijos interpretacijai, nuomonei. Nepasaint vertinimų, sakyčiau gera knyga vistiek.
      Apie kitas knygas kalbant, rekomenduoju Rakučio "Prieš panyrant į sutemas", apie Lietuvą ATR sudėtyje. Taip pat, Petrausko "Galia ir Tradicija", apie kilmingas LDK gimines ir jų ištakas.

Comment

Comment

Working...
        X