1. Ką darytų karvedžiai, jeigu "žalieji žmogeliukai" užpultų visus Rusijos ir BelaRusijos pasienyje esančius miestus?
2. Ką darytų valdžia, jeigu NATO atsisakytų taikyti 5 straipsnį, nes Lietuva neskyrė 2% gynybai?
1. Abejoju ar prieš NATO nares būtų naudojama būtent žaliųjų žmogeliukų strategija. O išbandymai vyksta jau seniai, t.y. naikintuvų, bombonešių, karo laivų veiksmai šalia narių sienų. Šaltojo karo principai Kitas dalykas kibernetinės ir propagandinės atakos. Čia jau ne pasienio miesteliai užpulti, bet visa Lietuva. Ir šis karas seniai pralaimėtas. Kibernetinio saugumo centras atidarytas pavėlavus kokį 15-17 metų. Atakuojamos savivaldybės, o ten dar geriau, nes serverius prižiūrį konkursus laimėję privačios įmonės. Tai apie kokį nacionalinį saugumą galima kalbėti toliau? Ir vis nuolaidžiaujama dėl rusiškų kanalų retransliavimo. Būtų mano valia, Lietuvoje uždrausti reikėtų prieigas ir prie rusiškų www.
2. Ką darytų valdžia? Aš klausčiau ką darytų NATO ir kaip dar sugebėjo mus į narias priimti su tokiu finansavimu. Čia ir atsakymas, kodėl prireikė šauktinių. Tiesiog su tokiu finansavimu išeina daug II rūšies dešros su mechaniškai atskirta vištiena gynybai... Pigiai, daug, bet ar kokybiška? Abejoju...
Ir vis nuolaidžiaujama dėl rusiškų kanalų retransliavimo. Būtų mano valia, Lietuvoje uždrausti reikėtų prieigas ir prie rusiškų www.
Efektyviau būtų nukirsti ryšių kabelius į Rusiją ir "neutralizuoti" ryšio palydovus.
2. Ką darytų valdžia? Aš klausčiau ką darytų NATO ir kaip dar sugebėjo mus į narias priimti su tokiu finansavimu. Čia ir atsakymas, kodėl prireikė šauktinių. Tiesiog su tokiu finansavimu išeina daug II rūšies dešros su mechaniškai atskirta vištiena gynybai... Pigiai, daug, bet ar kokybiška? Abejoju...
Net ir astronominis finansavimas stebuklų nepadarytų, mėsos irgi maža.
Klausimas nėra "gins ar ne gins". Klausimas turiu būti "kariaus ar ne kariaus" su priešiška kariuomene dėl mūsų teritorijos.
Kabelius ir palydovus neutralizuoti galima. Tik situacija yra tokia, kad dalis rusiškos propagandos eina per vakarų valdomus palydovus. Turi pinigų, tai pats gali užsisakyti transponderį ir skleisti šviesą . O tuos grynai rusiškus ir kitus mato tik mėgėjai, nes reikia didelių antenų, motorizuotų sistemų norint su viena antena viską matyti ir pan. Mirtingajam užtenka ir Pervyj, RT bei RTR purvo iš Hotbird ar kitų populiarių palydovų.
Finansavimas reiškia tikrai daug. Kaip ir realiame gyvenime nuo tavo uždirbamų pinigų priklauso ar gausi paskolą naujam automobiliui ar teks mėgautis 25 metų senumo bulka...
1. Abejoju ar prieš NATO nares būtų naudojama būtent žaliųjų žmogeliukų strategija. O išbandymai vyksta jau seniai, t.y. naikintuvų, bombonešių, karo laivų veiksmai šalia narių sienų. Šaltojo karo principai Kitas dalykas kibernetinės ir propagandinės atakos. Čia jau ne pasienio miesteliai užpulti, bet visa Lietuva. Ir šis karas seniai pralaimėtas. Kibernetinio saugumo centras atidarytas pavėlavus kokį 15-17 metų. Atakuojamos savivaldybės, o ten dar geriau, nes serverius prižiūrį konkursus laimėję privačios įmonės. Tai apie kokį nacionalinį saugumą galima kalbėti toliau? Ir vis nuolaidžiaujama dėl rusiškų kanalų retransliavimo. Būtų mano valia, Lietuvoje uždrausti reikėtų prieigas ir prie rusiškų www.
Nu jeigu rusų televizija sugeba žmogui užpudrint smegenis taip, kad interneto ribojimas nacionaliniu pagrindu jam ima atrodyt normali priemonė, tai gal dar ne taip toli nuo sovietų laikų nuėjom kaip atrodo per langą pažiūrėjus.
Nu jeigu rusų televizija sugeba žmogui užpudrint smegenis taip, kad interneto ribojimas nacionaliniu pagrindu jam ima atrodyt normali priemonė, tai gal dar ne taip toli nuo sovietų laikų nuėjom kaip atrodo per langą pažiūrėjus.
Aš rusiško mėšlo net be propagandos nematęs jau gal kokius 5 metus. Nei tu manęs pažįsti, nei tu aiškink... RTR www tas pats mėšlas kaip ir per TV. Tai ar ne ta pati propaganda ir internete? Nepamatys vatnikai putino per kabelinę, tai pamatys per internetą ir toliau pils pamazgas ant Lietuvos. Tu šito nori. tai pats nuo sovietų dar reiškia netoli nuėjęs, burtininke iš sudegusio teatro...
Aš rusiško mėšlo net be propagandos nematęs jau gal kokius 5 metus. Nei tu manęs pažįsti, nei tu aiškink... RTR www tas pats mėšlas kaip ir per TV. Tai ar ne ta pati propaganda ir internete? Nepamatys vatnikai putino per kabelinę, tai pamatys per internetą ir toliau pils pamazgas ant Lietuvos. Tu šito nori. tai pats nuo sovietų dar reiškia netoli nuėjęs, burtininke iš sudegusio teatro...
Rusiško mėšlo nematęs, bet kuo puikiausiai žinai, ką jie rodo ir rašo?
Vatnikai pamazgas pils kad ir ką tu bedarysi, tam jie ir vatnikai. Tik jei pats imsi elgtis kaip vatnikas (o cenzūra, spaudos draudimai ir panašios nesąmonės yra kaip sykis labai vatnikiškas elgesys), tai dar ir tos pamazgos realų pagrindą įgaus. O dar svarbiau, kad ir nuo Rusijos pabėgt kuo toliau norėjom ne todėl, kad tai Rusija ir ten žmonės kvadratinėm raidėm rašo, o todėl kad mums su laisvu pasauliu, o ne su spaudos draudimais pakeliui. Bent jau absoliučiai daugumai, tikiuosi.
Gerai kazkas pasake - vatnikai ir megztosios beretes/ultra patriotai ir pan. - lygiai taspats tik barikados skirtingos. Mazdaug kai Rusijoje taikomi varzymo metodai tai oi blogai, "plauna smegenis", "zombina", bet jei tai vyktu LT ir pries Rusija - tai jau viskas OK.
Pritariu, kad draudimas bus tik nusileisti iki Putlerio lygio. Daug, daug protingesnė strategija yra EU pažadėtas laisvas televizijos kanalas rusų kalba. Iš savo vatnikų šeimos žinau, kad jie nėra blogi žmonės, kurie tik miega ir galvoja, kaip čia Lietuvėlę okupavus, jie yra paprasti žmonės, kuriems televizijos išrinktinai pateikiamos informacijos pagalba yra sukuriama savotiška, iškraipyta realybė, kur vargšelę Rusiją apsupa NATO bazės, o rusai spaudžiami gėjų ir neonacių. Jeigu būtų televizijos kanalas, kur rodytų Putino draugų rūmus ir dačas Italijoje, girtuoklius bei čečėnus DNR armijoje, o dar ir liktų lėšų visokiems tyrimams, kaip gyvena Krymas atėjus rusiškam pasauliui, tai būtų tobuliausias ginklaws prieš Rusijos režimą.
Rusiško mėšlo nematęs, bet kuo puikiausiai žinai, ką jie rodo ir rašo?
Vatnikai pamazgas pils kad ir ką tu bedarysi, tam jie ir vatnikai. Tik jei pats imsi elgtis kaip vatnikas (o cenzūra, spaudos draudimai ir panašios nesąmonės yra kaip sykis labai vatnikiškas elgesys), tai dar ir tos pamazgos realų pagrindą įgaus. O dar svarbiau, kad ir nuo Rusijos pabėgt kuo toliau norėjom ne todėl, kad tai Rusija ir ten žmonės kvadratinėm raidėm rašo, o todėl kad mums su laisvu pasauliu, o ne su spaudos draudimais pakeliui. Bent jau absoliučiai daugumai, tikiuosi.
Tokių iš dangaus nukritusių seniai nemačiau. Lyg kokio laikraščio kartais nepermetu prekybos centre, lyg kartais kokio naujienų portalo neatsiverčiu. Lyg patys čia ne apie tai šnekate. Kas ką apie Lietuvą ir Baltijos šalis Rusijoje kalbama negirdėjau gal? Kokie filmukai sukami, kad okupacija, tai gėris. To nepakanka? Blogai yra tai, kad net žinau žmonių iš savo pažįstamų darbo srityje, kurie yra grynakraujai lietuviai ir vis labiau galvoja, kad sovietinio mėsos kombinato dešra, tai buvo maisto etalonas... Tuomet aš nežinau kas čia darosi. Negi žmonės taip nenori keistis vis dar per tuos 25 metus? Negi tikrai užtenka pasakyti, kad didelę žalą padariusios imperijos ir net neatsiprašiusios už tai, paistalų draudimas yra tiesiog žodžio laisvės ribojimas??? Abejoju, jei aš apie kažkurį kalbėčiau, kad esate impotentas ištisus mėnesius, jūs tai paliktumėte ramybėje..
Propoganda nera zodzio laisve ir su ja turi buti kovojama... kas butu jei tarkim kiekvienas kandidatas i merus galetu apsaukti savo priesininkus vagimis, zudikais, fasistais ar dar kuo ir pasakyti kai tai jo teise i zodzio laisve ir jis neprivalo nieko irodineti. jei per ru.tv sakytu vien tik tiesa, kuri mums galbut butu nemaloni, tai tada butu kita kalba ir sneketi apie cenzura jau butu nusikaltimas zodzio laisvei...
Kol žmonėms leidžiama žiūrėti tą mėšlą, tol ta kova su propaganda yra tik žodiniame lygyje. Realybėje esame sutriuškinti, tik griuvėsiai likę. Todėl serialas "O prie ruso, tai buvo..." niekada nesibaigia...
Dabar klausimas trumpai , nes informacijos visokios prisiskaičiau kad nebežinau kuom tikėti.
Man 28 metai, esu baigęs magistrą 2011-06 mėn, tai ims mane ten iki 38 ar ne .
Comment