Nežinau, ar jūs tai žinote, bet kai tai pamačiau aš, man kasnis užstrigo burnoj. Pasirodo, Bing siūlo mums žvelgti į puikios kokybės elektroninį Vilnių:
Manau kad fotografuota ne iš palydovo. Nes daugumoje nuotraukų nesimato krentančių šešėlių, tada gaunasi kad debesuota, o palydovai nelabai fotkina per debesis.
Manau kad fotografuota ne iš palydovo. Nes daugumoje nuotraukų nesimato krentančių šešėlių, tada gaunasi kad debesuota, o palydovai nelabai fotkina per debesis.
Bird's-eye view displays aerial imagery captured from low-flying aircraft.
You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Galbūt temą reiktų pervadint nutrinant Google, nes eina visi. Draugas užrodė ką Microsoft Bing padarė su savo mapsais, pridėjo Kauną ir Vilnių iš Birds Eye, kaip pvz: Kauno Mega. Šis mapas atsiranda prizoominus ir įsijungus Bird's eye mode. Taip pat viršuje, centre esančios rodyklės žemyn, leidžia apžiūrėti foto iš skirtingų kampų. Man tai įspūdingai atrodo. Nuotraukos, kur žinojau ~2 metų senumo. http://www.bing.com/maps/?v=2&cp=t4p...iu&form=LMLTCC
Edit: Pasirodo jau minėta praitam lape, kažkaip praleidau, bet netrinsiu šitos irgi.
Nežinau ar tai bus naujieną, tačiau aptikau vieną malonią savybe "Googleath'e". Kai kuriuose Europos bei JAV miestuose galima matyti senuosius iš lėktuvų darytus atvaizdus. Galima rasti 1935 metų Varšuvos miesto atvaizdą, tai pat ir kitų miestų atvaizdus.
Comment