/\ tai, kad vienas buvo pasimetęs ko iš jo nori, kitas šypsosi... Vakarų Europoje tokie ir sėdi biurokratai, nes tokia visa visuomenė. Vokiečiai vis dar griežta nacija, bet kremlius padėjęs ant jų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[UA] 2014.08.26-...Įvykiai Donbase. Rusijos agresija
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąBus ką veikt kareiviams. Jei rimtai, karas - vyrų reikalas.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąJei rimtai tai jau nebe vien vyrų reikalas, tai visų reikalas.Show must go von!
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąTai taip fon Ribentrop dar ir šinadien tiki Botulinu.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąfon Ribentrop nieko netiki, ji mersus, audi,bwm ir kitą stuff bando išlaikyti rusijoje. Vokietija ankščiau ar vėliau visvien trauksis iš griūvančios rinkos, tad man keista, kodėl dar vengiama imtis ryžtingesnių žingsnių, gal dėl perdalo, kurį siunčia po Baltijos jūra.
Parašė VNS Rodyti pranešimąBus ką veikt kareiviams. Jei rimtai, karas - vyrų reikalas.Paskutinis taisė Lettered; 2014.09.09, 13:50.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąfon Ribentrop nieko netiki, ji mersus, audi,bwm ir kitą stuff bando išlaikyti rusijoje. Vokietija ankščiau ar vėliau visvien trauksis iš griūvančios rinkos, tad man keista, kodėl dar vengiama imtis ryžtingesnių žingsnių, gal dėl perdalo, kurį siunčia po Baltijos jūra.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąKad Vokietijos su Rusija prekybos apimtys labai nedidelės, jie tik dėl dujų parinasi. Kinija tampa pagrindinė rinka audi ir VW.Paskutinis taisė Lettered; 2014.09.09, 14:19.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąVokietijos - Rusijos prekybos apimtys per metus siekia 76 mlrd. € (264 mlrd. Lt), tokie pinigai bet kur nesimėto.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKodėl turėtų griūti?
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąNet Rusijos "oficialūs" ekonomistai prognozuoja recesiją jau kitąmet. Daugelis ekspertų mano, kad Rusiją ištiks gilesnė krizė. Tai priklausys nuo sankcijų ir Rusijos saviizoliacijos. Pvz.: sustabdžius atsiskaitymų sistemas, kolapsas būtų staigus.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąNet Rusijos "oficialūs" ekonomistai prognozuoja recesiją jau kitąmet. Daugelis ekspertų mano, kad Rusiją ištiks gilesnė krizė. Tai priklausys nuo sankcijų ir Rusijos saviizoliacijos. Pvz.: sustabdžius atsiskaitymų sistemas, kolapsas būtų staigus.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąfon Ribentrop nieko netiki, ji mersus, audi,bwm ir kitą stuff bando išlaikyti rusijoje. Vokietija ankščiau ar vėliau visvien trauksis iš griūvančios rinkos, tad man keista, kodėl dar vengiama imtis ryžtingesnių žingsnių, gal dėl perdalo, kurį siunčia po Baltijos jūra.Show must go von!
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąKad Vokietijos su Rusija prekybos apimtys labai nedidelės, jie tik dėl dujų parinasi. Kinija tampa pagrindinė rinka audi ir VW.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąrusijoje yra gamyklos.Show must go von!
Comment
Comment