Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[UA] 2014.08.26-...Įvykiai Donbase. Rusijos agresija

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė ViR2 Rodyti pranešimą
    Nepanasu i eilinius vatnikus, nebent putinas butu juos pro labai intensyvu mokymu kursa praleides
    Youtube video
    Atkreipk dėmesį į aprangą. Net pats elgesys nėra mėgėjiškas, reikia porą jų lavonų paimti identifikacijai.
    Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

Comment

Dėl mėgėjiško elgesio - manau, kad ten mėgėjų jau senai nebeliko. Vietiniai mėgėjai žuvo, o vietiniai nežuvę, per metus laiko patapo profais, kaip ir ukrainiečiai savanoriai. Kitaip sakant, abiejų kovojančių pusių meistriškumas pakilo iki profų, nes kitaip mirtis.
      Aš neliūdnas - aš blaivus

Comment

ta as ir sakau, kad nei is aprangos, nei is veido (vienintelis barzydla buvo), nei is judesiu, nebepanasu i jokius vatnikus. Galiausiai, kad turi karo medika salia komandoj - daug pasako

Comment

Man rodos netrūkta ten nei rusų karių, nei vietinių, vietiniams tai tikriausiai vienintelis pajamų šaltinis, vargu ar daug darbo vietų ten likę.

Comment

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
            Man rodos netrūkta ten nei rusų karių, nei vietinių, vietiniams tai tikriausiai vienintelis pajamų šaltinis, vargu ar daug darbo vietų ten likę.
            Nemanau, kad sveiko proto žmogus, negavęs darbo, tiesiai eitų į mėsmalę.

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
              Jau seniai ten rusų kariai, kiek jau galima pilstyt iš tuščio į kiaurą?
              Vien iš kalbos aišku - "čio staim, jobanyj v rot?"
              2:55 - iš viso kažkoks abrekas be šalmo...
              Arba tai kas dar liko ir siunčia priekyje "patrankų mėsa" pabūt.Kažkaip tai jau antras toks atvėjis per gan trumpą laiką (kartu su tais dviem paimtais iš GRU), kai teroristai išduriami

Comment

Parašė Torkas Rodyti pranešimą
                Nemanau, kad sveiko proto žmogus, negavęs darbo, tiesiai eitų į mėsmalę.
                Kaip mes šiltai sėdėdami galime spręsti ką gali padaryti žmogus karo metu?

Comment

Parašė geriantis Rodyti pranešimą
                  Kaip mes šiltai sėdėdami galime spręsti ką gali padaryti žmogus karo metu?
                  Mes kalbam apie tai ko negali padaryti ne profas.
                  Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

Comment

Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą
                    Mes kalbam apie tai ko negali padaryti ne profas.
                    Nu tai aš ir manau, kad net šachtininkas, barmenas ar mokytojas įstojęs į apalčiencų būrį per metus karo ir pastovių treniruočių gali pasiekti profo lygį. Tą įrodė ukrainiečių savanoriai profų lygį pasiekę dar greičiau. Dabar įsivaizduoju, kad visiškai nulinio lygio asmenų su ginklu rankose praktiškai nebeliko.

Comment

Beje dabar ATO zonoje yra 50 tūkst. Ukrainos kariškių, rusų gi - virš 9 tūkst. Tai informacija tiesiai iš Porošenkos lūpų:

Порошенко: Над проектом «Новороссии» несколько дней назад было покончено
                      http://vesti-ukr.com, 2015.06.04

Peršasi išvada, kad pagaliau ukrainiečiai pradėjo gebėti išnaudot savo kiekybinį pranašumą ("separai" 40 tūkst. tikrai neprirenka, o ir jų pasirengimas žemesnio lygio).
                      Oranger, kokia tavo nuomonė apie http://vesti-ukr.com/? IMHO visai neblogas internetinis resursas - neplatina pletkų, informacija pateikiama iš abiejų pusių.
                      Paskutinis taisė Dadis; 2015.06.04, 16:34.

Comment

Parašė geriantis Rodyti pranešimą
                        Nu tai aš ir manau, kad net šachtininkas, barmenas ar mokytojas įstojęs į apalčiencų būrį per metus karo ir pastovių treniruočių gali pasiekti profo lygį. Tą įrodė ukrainiečių savanoriai profų lygį pasiekę dar greičiau. Dabar įsivaizduoju, kad visiškai nulinio lygio asmenų su ginklu rankose praktiškai nebeliko.
                        JAV instruktoriai pastebėjo, kad ATO dalyvavę ukrainiečiai laiko save profais, bet nežino elementariausių dalykų ir nieko nenori mokytis. Ką beje, pastebėjo ir iki jų, ir ne tik karybos srityje.

Comment

Dar vienas adekvatus esantis gretose pastebėjo, kad dalis tarnavusių SSRS pajėgose irgi jaučiasi baisiais profais, "aš VDV buvau" ir t.t.
                          GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Tai mokymai niekiniai? Ar ir savanoriu batalionai taip pat reaguoja?

Comment

Parašė EPP Rodyti pranešimą
                              JAV instruktoriai pastebėjo, kad ATO dalyvavę ukrainiečiai laiko save profais, bet nežino elementariausių dalykų ir nieko nenori mokytis. Ką beje, pastebėjo ir iki jų, ir ne tik karybos srityje.
                              Gal galima nuorodą, kur sakoma, kad "nieko nenori mokytis"?

Comment

Tai mokymai niekiniai? Ar ir savanoriu batalionai taip pat reaguoja?
                                Na mokymai normalus. Tiesiog moko zmones kurie maziau kariave negu mokiniai. Cia kaip vairavimas. Atsiseda jaunuolis uz vairo ir aiskina instruktoriui kad nuo 12 metu vairuoja ir jam mokytis nereikia,jis viska moka. o va egzu neislaiko. Tai ir cia tas pats. Is fronto jie , ka cia mokutis. Is dalies supranta, bet manau vistiek kazka isisavina. Tiesiog instruktoriai patys viska zino labiau teoriskai, o mokiniai praktikos turi, bet teoriniu pagrindu nera.
                                Oranger, buvo straipsniai lrytas.lt apie tai

Comment

ta as ir sakau, kad nei is aprangos, nei is veido (vienintelis barzydla buvo), nei is judesiu, nebepanasu i jokius vatnikus. Galiausiai, kad turi karo medika salia komandoj - daug pasako
                                  Iš veido bruožų, kalbėsenos, emocijų, matosi, kad užaugę ne zonoje ar dar kokioje sibiro narkomanų ir girtuoklių skylėje. Kaip sakant, ten jau kaunasi ne šiaip kokie degradai.

Comment

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                                    Greičiausiai dauguma pabėgo į Ukrainą ar Rusiją. Nes ten visos gamyklos išardytos ir išvežtos, o gal net išgrobstyta viskas. Rusija tikriausiai nepraleido progos išsivežti ginklų gamyklų įrengimų kartu su visais darbuotojais. Kažin ar Rusai vykdo atstatymą, o daugiau ką ten veikti, jei nebėra jokios ekonomikos? Nebent žemės ūkį vysto?

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                                      Gal galima nuorodą, kur sakoma, kad "nieko nenori mokytis"?
                                      NY Times'as ir dar keli šaltiniai minėjo apie bazinių įgūdžių stygių.

In the first two weeks of training, the Americans found the Ukrainians’ soldierly skills lacking, and the group generally in need of instruction.
                                      “I came into it expecting them not to know much of the basics,” said Sgt. Michael Faranda, who is teaching maneuvers. He was correct. Things “every soldier should know,” he said, they did not.
                                      Tuo tarpu ukrainiečių karininkas spėjo pasigirti, kad:

“I don’t see anything new,” in the American training courses, he said. “Just a different approach.”
                                      http://www.nytimes.com/2015/05/10/wo...ttle.html?_r=1

Comment

/\ gal per daug suabsoliutino viską?

Comment

Bet jei treniravo savanorius ar nesenai mobilizuotus karius, tai nieko nuostabaus. Nors jie ir turi karo patirties, bet drausmė, taktikos žinios tikrai gali būti prastoki. Ir čia nieko nuostabaus.
                                          Post in English - fight censorship!

Comment

Working...
                                          X