Parašė ViR2
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[UA] 2014.08.26-...Įvykiai Donbase. Rusijos agresija
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąMan rodos netrūkta ten nei rusų karių, nei vietinių, vietiniams tai tikriausiai vienintelis pajamų šaltinis, vargu ar daug darbo vietų ten likę.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąJau seniai ten rusų kariai, kiek jau galima pilstyt iš tuščio į kiaurą?
Vien iš kalbos aišku - "čio staim, jobanyj v rot?"
2:55 - iš viso kažkoks abrekas be šalmo...
Comment
-
Parašė Torkas Rodyti pranešimąNemanau, kad sveiko proto žmogus, negavęs darbo, tiesiai eitų į mėsmalę.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąKaip mes šiltai sėdėdami galime spręsti ką gali padaryti žmogus karo metu?Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąMes kalbam apie tai ko negali padaryti ne profas.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Beje dabar ATO zonoje yra 50 tūkst. Ukrainos kariškių, rusų gi - virš 9 tūkst. Tai informacija tiesiai iš Porošenkos lūpų:
Порошенко: Над проектом «Новороссии» несколько дней назад было покончено
http://vesti-ukr.com, 2015.06.04
Peršasi išvada, kad pagaliau ukrainiečiai pradėjo gebėti išnaudot savo kiekybinį pranašumą ("separai" 40 tūkst. tikrai neprirenka, o ir jų pasirengimas žemesnio lygio).
Oranger, kokia tavo nuomonė apie http://vesti-ukr.com/? IMHO visai neblogas internetinis resursas - neplatina pletkų, informacija pateikiama iš abiejų pusių.Paskutinis taisė Dadis; 2015.06.04, 16:34.
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąNu tai aš ir manau, kad net šachtininkas, barmenas ar mokytojas įstojęs į apalčiencų būrį per metus karo ir pastovių treniruočių gali pasiekti profo lygį. Tą įrodė ukrainiečių savanoriai profų lygį pasiekę dar greičiau. Dabar įsivaizduoju, kad visiškai nulinio lygio asmenų su ginklu rankose praktiškai nebeliko.
Comment
-
Parašė EPP Rodyti pranešimąJAV instruktoriai pastebėjo, kad ATO dalyvavę ukrainiečiai laiko save profais, bet nežino elementariausių dalykų ir nieko nenori mokytis. Ką beje, pastebėjo ir iki jų, ir ne tik karybos srityje.
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąTai mokymai niekiniai? Ar ir savanoriu batalionai taip pat reaguoja?
Oranger, buvo straipsniai lrytas.lt apie tai
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąta as ir sakau, kad nei is aprangos, nei is veido (vienintelis barzydla buvo), nei is judesiu, nebepanasu i jokius vatnikus. Galiausiai, kad turi karo medika salia komandoj - daug pasako
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąMan rodos netrūkta ten nei rusų karių, nei vietinių, vietiniams tai tikriausiai vienintelis pajamų šaltinis, vargu ar daug darbo vietų ten likę.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąGal galima nuorodą, kur sakoma, kad "nieko nenori mokytis"?
In the first two weeks of training, the Americans found the Ukrainians’ soldierly skills lacking, and the group generally in need of instruction.“I came into it expecting them not to know much of the basics,” said Sgt. Michael Faranda, who is teaching maneuvers. He was correct. Things “every soldier should know,” he said, they did not.
“I don’t see anything new,” in the American training courses, he said. “Just a different approach.”
Comment
Comment