Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2019-ųjų Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai
Collapse
X
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNesinorėtų, kad rinkimus laimėtų indoktrinuotų ubagų kandidatė.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Kodėl?If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Paskutiniai reitingai prieš rinkimus
Balandžio pabaigoje reitingų lyderių trijulė atrodė taip: Ingrida Šimonytė, už kurią balandį būtų balsavę 26,2 proc., o kovą – 24,8 proc. respondentų; G. Nausėda, už kurį balandį būtų balsavę 24,6 proc., o kovą – 27,9 proc. respondentų; ir Saulius Skvernelis, už kurį balandį būtų balsavę 16,6 proc., o kovą – 14,5 proc. apklaustųjų.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąBet kas laimės pirmąjį rinkimų turą klausimų bent jau man nebėra - tai bus Šimonytė ir laimės ne poros procentų, o pakankamai solidžia persvara, labai tikėtina, kad siekiančia netgi dviženklį skaičių.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąPirmas turas - dar ne viskas (net jeigu persvara yra nemaža): 1997 I-me ture Paulauskas 45%, Adamkus 28% (skirtumas 17%), II-me ture Adamkus 50%, Paulauskas 49%.
- 1 patinka
Comment
-
Kaži kokį srutų srautą pavarė Vaigauskas:
Taip pat Z.Vaigauskas toliau svarstė apie artėjančius rinkimus. „O kas dėl mano nuogąstavimų, kad gali būti klastojami rinkimai? Būsiu tik laimingas, jeigu jie nepasiteisins. Deja, mano darbo VRK patirtis sako visai ką kita“, – rašė jis.
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...1138660?copied
Suprask, kad turi daug patirties rinkimų klastojime??
Gal dar kas nors prisimena paskutinius rinkimus į Seimą su 2 val. absoliučios nežinios?:
Iš VRK vadovo Zenono Vaigausko paaiškinimų darytina išvada, kad rinkimų komisijos atsiuntė duomenis, tačiau jie buvo neteisingai suvesti į kompiuterius. Teko šiuos nesusipratimus taisyti. Kitas dalykas – buvo abejojama tų skaičių kokybe ar tikslumu. Todėl dar kartą viskas buvo surašoma ranka, o tai užtruko.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/projektai/archi....d?id=72583340
P.S. nesu sąmokslo teorijų gerbėjas, bet dabartine VRK vadove kažkodėl nepasitikiu.Paskutinis taisė Sula; 2019.05.03, 11:39.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Tas pats bus ir šį kartą, Nausėda surinks likusių 7 kandidatų balsus.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Aš už stambiojo kapitalo atstovą nebalsuosiu.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąJį nuo pat pradžių viešai per teliką parėmė Dargis, Avulis ir kiti.
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąTomas balsuos už Tomaševskį, a.k.a. "ce.o.dva".
Reikia būti meistru, kad per debatus nesugebėti suformuluoti jokios originalios minties.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTomai, už ką pats balsuosi?
P.S. Jei Šimonytė būtų tokia kaip Nausėda, o ne konservatorių kandidatė - balsuočiau už ją vien dėl to, kad Lietuva turėtų patrauklesnę prezidentę nei Estija.Paskutinis taisė Tomas; 2019.05.03, 14:16.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Vakar maciau tuos debatus ir jo lozungus apie rimi, bankus, taksistus ir kirpyklas. Daugiau protelis isties neisena. Buciau lenkas, man tikrai butu geda ziuret i toki slunki.
Comment
-
Aušra Lėka
Ingrida Šimonytė – tik aukštyn
https://www.lzinios.lt/Rinkimu-marat...aukstyn/286676
Paskutiniai prieš prezidento rinkimus kandidatų reitingai – geriausia naujiena tik Ingridai Šimonytei, kurios populiarumas pastaruosius tris mėnesius rodo tendenciją augti.
Comment
Comment