Jei neklausys partijos, prokremliška taps per vieną dieną . Ji išgelbėjo konservatorius nuo pastovaus neturėjimo, ką iškelti ir kabinėjimosi su savo parama prie kandidatų, kuriems tos paramos nelabai reikia. Ir pagadino popierius Nausėdai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2019-ųjų Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai
Collapse
X
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąNa pagadino nepagadino, net kad kur du pešasi trečias laimi Be to abu kandidatai jau prisi.. Nausėda su bankais (prasiskolinę išvaryti iš namų , bus kirta gera) , o Šimonytė - naktinės reformos iniciatorė
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąTai pseudovalstiečiai kels savo kandidatą ar ne?
Comment
-
Mano žmona sako, kad moteris negali būti prezidente.
Viena moteris tai kaip reikiant paįvairins debatus
Maldeikienė nesitraukia: kliuvo ir Šimonytei, ir konservatoriams
Aš jiems dar prezidento rinkimus padarysiu. Nors aš suprantu, kad G. Nausėda yra puikus aviečių uogienės virėjas, ir tai yra aprašoma straipsnyje su užsakymo numeriu, bet teks G. Nausėdai pašnekėti ką nors iš tikrųjų apie ekonomiką ir apie užsienio politiką, o ne pezėti kažką bandant sutraukti, statistiką pakomentuoti ir visą laiką vis kitaip.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Valstiečiai tempia iki paskutinio, kad nuo paskelbimo iki rinkimų liktų kuo mažiau laiko Skvernelio nuodėmėms atkaostyti.
Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
Tai Grybauskaitė ne moteris?
Viena moteris tai kaip reikiant paįvairins debatus
Maldeikienė nesitraukia: kliuvo ir Šimonytei, ir konservatoriams
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=79144229Paskutinis taisė Lettered; 2018.09.24, 16:31.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
Tai Grybauskaitė ne moteris?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
O kas trukdo dabar tas nuodėmes surasti?
Lietuvoje debatų niekas nežiūri, programą gal tik koks 1% paskaito, tai Maldeikienė tik veltui švaisto savo laiką ir ieško teisybės, kur jos nėra.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąO mano žmona sako, kad moterys, tokios kaip Grybauskaitė ir Šimonytė (atseit netekėjusios be vaikų lezbietės etc) būtent ir turi valdyti šalį, nes būtent už ją (šalį ) ji ir turi atsakyti 120%, o ne apie vaikus/vyrą namuose "verkiančius" galvoti. Ir aš jai pilnai pritariuРусский военный корабль, иди нахуй!
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąMano žmona sako, kad moteris negali būti prezidente.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liux Rodyti pranešimą
kokie ten "verksniai" namuose, kai kandidatams ~50.
Comment
Comment